Iskanje in kriteriji pri izbiri ženske
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
ja, sej to je to....
ženske zbiramo, na koncu se pa z zmajem poročimo....vsaka se spremeni v zmaja, ko ji natakneš prstan...
ja in če sem poročen, ne razumem fore...
pa tvoja mama to ve???
ženske zbiramo, na koncu se pa z zmajem poročimo....vsaka se spremeni v zmaja, ko ji natakneš prstan...
ja in če sem poročen, ne razumem fore...
marypa napisal/-a:
Bisexualnosti se zavedam že kake 2 leti.
pa tvoja mama to ve???
-
Kleio - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Jochie napisal/-a:moji kriteriji:
da zna kuhat, likat, prat in druga gospodinjska opravila ter da pravočasno opazi kaj je potrebno postoriti (beri: kaj ti pomaga, če znaš likat, če pa imaš kup perila, js pa brez gat...)
to je to! sem skromen, kajne?
Na kratko: iščeš mamo
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
hmm moji standardi?
da ima luškan obraz (kar jih ima več kot pol punc), postava da je normalna, se pravi tudi večina punc ima tako...
je pa zato noter drugače, mora biti POŠTENA, spoštljiva, pač v redu punca, tudi do drugih ne sam do mene, pa jasno imeti me mora rada toliko kot jaz njo se prav zelo rada.
kar se financ tiče me boli k. bom že jaz zrihtal, ona me mora samo rada imeti.
pa seveda zaželjen je moj fetiš:P
da ima luškan obraz (kar jih ima več kot pol punc), postava da je normalna, se pravi tudi večina punc ima tako...
je pa zato noter drugače, mora biti POŠTENA, spoštljiva, pač v redu punca, tudi do drugih ne sam do mene, pa jasno imeti me mora rada toliko kot jaz njo se prav zelo rada.
kar se financ tiče me boli k. bom že jaz zrihtal, ona me mora samo rada imeti.
pa seveda zaželjen je moj fetiš:P
- mcrus
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 7. 2010
Vsi kriteriji ki jih kdorkoli napiše so zelo relativni:D bolje da začnete limat slike:D Ali pa videe gospodičen pri likanju če vam to toliko pomeni hehehe:D:D
moji kriteriji:
*najraje bi napisal normalna:D
-definitivno sorodna duša (vsaj pri smislu za humor, ki meni osebno že veliko pove o njej in ne enakih ampak podobnih interesih)
-ni preveč ljubosumna
-glede videza bi lahko našteval vendar pravim samo, da je lepa:)
-glede opravil in kuhanja, če karkoli zna je to dodaten plus, če pa o vsem pojma nima pa je očitno razvajena in je to en velik minus, se pravi pričakujem in upam tudi da nekaj zna!
moji kriteriji:
*najraje bi napisal normalna:D
-definitivno sorodna duša (vsaj pri smislu za humor, ki meni osebno že veliko pove o njej in ne enakih ampak podobnih interesih)
-ni preveč ljubosumna
-glede videza bi lahko našteval vendar pravim samo, da je lepa:)
-glede opravil in kuhanja, če karkoli zna je to dodaten plus, če pa o vsem pojma nima pa je očitno razvajena in je to en velik minus, se pravi pričakujem in upam tudi da nekaj zna!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov