Iščem punco,ki je bila med 11.-13. avgustom v Rimskih termah
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- rideronthestorm
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 8. 2014
Dioniz napisal/-a:To je taki long shot, da ti toplo priporočam, da se ne matraš predolgo. Probaj sicer vse kar se probat da, pol pa obupaj, ker možnosti, da jo boš našel brez enega kontakta, je izjemno majhna, če ne celo nična.
Tak je tudi plan..
Priporočite mi prosim kater forum bi bil še primeren za objavo moje štorije.
-
Maybelline - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 1. 2006
Nedolgo nazaj je nekdo iskal neko Makedonko, ki jo je srečal v Lj. Oglas so delili po twitterju in fb-ju. Na koncu jo je našel. Probaj še ti
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Mah, obstaja verjetnost, da si ti tako ali tako v tistem "sva se parkrat spogledala" videl malo vec kot ona in se dekle sploh ne spomne, da bi se spogledovala s kom na dopustu v toplicah
- rideronthestorm
- Sramežljivka
Ah dajte no, malo pozitive. Zihr jo bo kdo poznal.
- rideronthestorm
- Sramežljivka
Iskanje (seveda) ni bilo uspešno, ampak iz moje glave kar noče iti njena podoba, čeprav sem vmes že spoznal eno punco, ki je sicer zelo simpatična, ampak mi neznanka noče iz glave.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
Ja sej, verjetno ravno zato, ker jo idealiziraš v glavi oz. ti je 'nedosegljiva' (in posledično vznemirljiva misel nanjo) Če bi jo pa v živo spoznal, bi pa morda po par miinutah ugotovil, da ti sploh ni simpatična oz. da nimata ničesar skupnega
- rideronthestorm
- Sramežljivka
To pravijo samo tisti, ki je niso doživeli.
- Tulip
- Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 1. 2014
Potem pa si malo narobe razlagaš kaj pomenijo pojmi ljubezen, poželenje, zaljubljenost. In kakšna je razlika med njimi.
Se pa medsebojno prepletajo, to je res. A za kaj takega je treba najprej osebo spoznat, imet odnos. Ne samo opazovat od daleč.
Se pa medsebojno prepletajo, to je res. A za kaj takega je treba najprej osebo spoznat, imet odnos. Ne samo opazovat od daleč.
- rideronthestorm
- Sramežljivka
wasd napisal/-a:OP bi moral zacet razmisljat z zgornjo, namesto s spodnjo, glavo.
Če bi bilo tako, bi spodnjo glavo zadovoljil s punco, ki sem jo spoznal v vmesnem času in bi bil problem rešen.
- irina22
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 1. 2015
Ena ti je napisala ....po čem sklepaš da te ona hoče spoznat...
s tem ti je napisala da so ženske oač take d ase spogledujeoj z vsakim ker pač nimajo zadosti samozavesti,boge reve.
povedala ti je prav,mogoče se moti,upaj,
Je pa malo vrjetno.
s tem ti je napisala da so ženske oač take d ase spogledujeoj z vsakim ker pač nimajo zadosti samozavesti,boge reve.
povedala ti je prav,mogoče se moti,upaj,
Je pa malo vrjetno.
- rideronthestorm
- Sramežljivka
Saj sem že obupal, ampak me še vedno kdaj prešine..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]