Iščem prijateljico[Brez komentarjev]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
orhideja1 napisal/-a:A pa ni mal čudno z nekom na morje, ki ga nič ne poznaš?
Sploh ne. Na potep po tujini se zelo splača it z neznanimi ljudmi. Tisti, ki se na tak način odzovejo na oglas so ponavadi zelo odprte, zanimive osebe in s takimi ljudmi se lahko zelo zabavaš.
Seveda se je pa fino prej spoznat, da ne naletiš na kakšnega psihiča. Previdnost v takih primerih ni odveč. Itak pa se ponavadi odzovejo študenti, ki se radi zabavajo. Meni se to zdi blazno zanimiv način spoznavanja novih ljudi.
-
Savannah - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 5. 2009
Že, ampak marsikdo ima zmotno prepričanje, da če pa ženska gre na potovanje z nekim moškim, ki sta se zmenila za skupno potovanje in delitev stroškov na potovanju, da ni zaupanja vreden. Itak lahko na vsakem potovanju pride do razhajanj in konfliktov, pa če greš z najboljšim prijateljem ali z nekom, ki ga poznaš bolj malo časa, a sta se zmenila v glavnem kaj pričakujeta od potovanja oz. uskladit želje.
-
Savannah - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 5. 2009
Ja... No risk no fun! Za takšno potovanje se marsikdo odloči zato, ker ponavadi prijatelji nimajo denarja ali pa ga nočejo dat za potovanje pač pa kaj drugega, ni interesa z njihove strani ipd. Zato strani kot so sta-lj še kako prav pridejo, ko si iščeš sopotnika.
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
*kayka* napisal/-a:jozica1 napisal/-a:Živjo!
Sem iz Kranja, stara sem 21 let, zgovorna, zabavna, lahko sem resna, lahko žurersko razpoložena...
tako da če je kera za kavico, čvek, žur.. gorenjska, Ljubljana, anyway.. se lahko javi
tud js...
in jst =)
Zivljenje je piskotek!
-
Ledenaa - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2007
- Kraj: Sverige.
orhideja1 napisal/-a:A pa ni mal čudno z nekom na morje, ki ga nič ne poznaš?
Jst grem na Švedsko k eni k je še nism tko osebno vidla. Sam se poznave že dolg časa, prek kamere sva se pogovarjale pa tko naprej, tko da mi ni tok neznana al pa kej..
ωαιтιng ғσя тнє nєxт мαgιc.*
-
t@ssy - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 5. 2008
.....
Zadnjič spremenil t@ssy, dne 25. Sep. 2010 20:17, skupaj popravljeno 1 krat.
Darling, if you want to talk bollocks and discover the meaning of life, you''re better off downing a bottle of whiskey. At least that way, you''re unconscious by the time you start to take yourself seriously. (P.S.)
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
ja jaz sem sla z eno kolegico, s aktero se poznava ze celo vecnost na morje, pa se ni fajn koncalo bi mi blo zanimivo prek neta, samo bi se mogle prej malo spoznati, da ti sredi mesta ne spizdi kam To da nekoga poznas ze od prej torej ni zagotovilo, da bo vse ok.. te lahko oseba tudi preseneti, pa jo lahko poznas nevemkoliko casa:SS
-
Ledenaa - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2007
- Kraj: Sverige.
Ja to je tut res. To, da nekoga poznaš še velik časa še ne pomen da se boš mela dobr. Včasih je boljš nove ljudi spoznat, njihove interese in navade..
Kar seveda ne pomeni da pustiš stare kolege/kolegice, kje pa!
Kar seveda ne pomeni da pustiš stare kolege/kolegice, kje pa!
ωαιтιng ғσя тнє nєxт мαgιc.*
-
Lady_T_Bee - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 8. 2009
Ann* napisal/-a:Peterca18 napisal/-a:lakeesha napisal/-a:jez sm si šred kratkim tipkala z eno bejbo, zdj je kr nehala pisat... potem sem mal njene poste čikirala, pa nekako prišla do zakjučka, da je tako, verjetno zato, ker sem kadilka...
ah... (seveda upam, da se glede tega motim)
še vedno se išče bejba iz okolice lj, kofi, čvek ipd.
hehe, lahko prideš kdaj na čik (+kofi, čvek)
temu bi se pa kr še jz prdružla:p
tudi jz
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov