Iščem prijateljico[Brez komentarjev]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
vseenomiska23 - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 5. 2009
...
Zadnjič spremenil vseenomiska23, dne 27. Nov. 2009 10:55, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Kika - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 13. 1. 2007
vseenomiska23 napisal/-a:ja saj če si samski je ql it v zrče, se dogaja ful! če pa si vezan pa ni.. nevem, vsaj jaz nebi več šla dol s tipom:) preveč vsega bi se nagledu (sploh pa ko sm bol lubusmne sorte heh)
eh, jst sm bla do zdj 2x v zrćah vezana, pa sploh ni blo nobene panike. odvisen, kakšen človek si.
grem pa letos prvič samska in me prav zanima, če bo kaj drugače
-
jozica1 - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2006
- Kraj: Ljubljana
Živjo!
Sem iz Kranja, stara sem 21 let, zgovorna, zabavna, lahko sem resna, lahko žurersko razpoložena...
tako da če je kera za kavico, čvek, žur.. gorenjska, Ljubljana, anyway.. se lahko javi
Sem iz Kranja, stara sem 21 let, zgovorna, zabavna, lahko sem resna, lahko žurersko razpoložena...
tako da če je kera za kavico, čvek, žur.. gorenjska, Ljubljana, anyway.. se lahko javi
Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!
- lady gumica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 11. 2007
Gre kera z mano na morje v Turcijo ali Bolgarijo
- *Gaja*
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 3. 2008
jaz bi pa šla nekje v sredini septembra (takrat bi mi finančno zneslo, ker sem na enem dopustu letos že bla) v tunizijo pa nimam s kom it, ker si kolegica ne more vzet dopusta, drugi pa tud ne.. je kakšna punca stara nad 18 let, ki bi šla (prej bi se mal spoznali seveda)? hotel, v kerega bi šla, je preverjeno ok (sem že bla tam).
-
Savannah - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 5. 2009
Saj je napisala, da želi sopotnico in ne sopotnika. Sicer je tudi punca, ki je ne pozna, lahko povsem drugih navad ipd., ampak to se potem prej dogovori. Saj verjetno takšni popotniki ne komunicirajo samo preko neta in takoj na morje, ampak se prej še spoznajo ane. Drugače pa - saj tudi cimre v času študija marsikdo išče na tak način, pa se sploh ne poznajo prej.
Aja, če gre katera na FU letos (uni 1. stopnje), naj mi kar piše.
Aja, če gre katera na FU letos (uni 1. stopnje), naj mi kar piše.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]