Iščem prijateljico[Brez komentarjev]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*Principessa* - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 6. 2009
Pri meni je pa tako, da recimo nobena kolegica ali kolega ne more it z mano na Ibizo na morje pa žurat, ker je tam mal dražje pa vse, pa tudi večinoma majo že rezervirano Hrvaško pa to al jim pa ne znese finančno. Tako, da če je katera brez morja letos, pa bi lahko šla na Ibizo, naj se mi javi. Čeprav dvomim, da se bo kera našla...
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
jaz grem letos v zrče trikrat, za dvakrat sem zmenjena, za enkrat vmes pa iščem še kako družbo. to bi bilo konec julija za 10 dni. anyone?
- pikabu
- Sramežljivka
zakaj so vam vsem tote zrče tak všeč ? na dopust se gre odpočit od maribora oz slovencou ne pa it k njim. zraun tega je baje sama kurbarija. no moje mnenje pač. nikoli nebi šla
Being with all the girls in the world doesn't make you a man;
but making one girl feel like she is the world.
.....well, that does
.....well, that does
-
*Principessa* - Sramežljivka
pikabu napisal/-a:zakaj so vam vsem tote zrče tak všeč ? na dopust se gre odpočit od maribora oz slovencou ne pa it k njim. zraun tega je baje sama kurbarija. no moje mnenje pač. nikoli nebi šla
Mogoče zato, ker eni nimajo denarja za kaj več ali pa gre njihova družba dol. Jaz recimo grem v Tunizijo na reden dopust, v Zrće pa grem zaradi dobre muske (na Tiestota), ne zato, da bom tam Slovence gledala.
-
vseenomiska23 - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 5. 2009
pikabu napisal/-a:zakaj so vam vsem tote zrče tak všeč ? na dopust se gre odpočit od maribora oz slovencou ne pa it k njim. zraun tega je baje sama kurbarija. no moje mnenje pač. nikoli nebi šla
ja saj če si samski je ql it v zrče, se dogaja ful! če pa si vezan pa ni.. nevem, vsaj jaz nebi več šla dol s tipom:) preveč vsega bi se nagledu (sploh pa ko sm bol lubusmne sorte heh)
- pikabu
- Sramežljivka
ja sej vrjetno res zato tak mislim ker sem zasedena. če bi bla samska bi blo vrjetno drugače. čeprau ful nimam rada če na morju koga srečam poznanega. takoj dobim občutek da ni to dupost ki sem ga hotla
Being with all the girls in the world doesn't make you a man;
.....well, that does
.....well, that does
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov