Iščem prijateljico[Brez komentarjev]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Savannah - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 5. 2009
Jaz sem pa ugotovila, da imam samo eno zares dobro prijateljico, s katero pa se bolj malo vidim, pa tudi na fax ne bova šli na istega. Da bi zaradi tipa kdaj skenslala kolegico - nisem tak tip človeka, tudi zgodilo se mi še ni, da bi me katera postavila na stranski tir zaradi tega. Tiste kolegice, ki sem jih imela, pa so bile bolj kot veter... en dan take, drugič drugačne.
Tako da če je katera, ki bi rada spoznala kakšno novo kolegico, naj mi kar piše na zs, nč bat. Drugače pa bom stara 19, študirat pa grem na fu. Bi blo fajn, da bi se že prej spoznal!
Tako da če je katera, ki bi rada spoznala kakšno novo kolegico, naj mi kar piše na zs, nč bat. Drugače pa bom stara 19, študirat pa grem na fu. Bi blo fajn, da bi se že prej spoznal!
- tipika
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 7. 2007
katja25 napisal/-a:punce, tud js mam slabe izkušnje z bivšimi sošolkami, ko smo šle vsaka na svojo stran, se je težko spet zbližati. pa še fantje so tukaj, s katerimi preživijo vikende. Bi bila prav vesela kake nove kolegice za čvek,pa žur. Aja, js sem iz Celja.
Lp
Js sem tudi iz Celja, če hočeš piši privat pa LP
- Pippi55
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 5. 2009
Js tut iščem kakšno novo prijateljico. =) Problem je edino, ker sem čez teden malo ven iz Ljubljane v najmanjši možni vasici, ob vikendih pa na Dolenjskem. Če je katera v podobni situaciji ali pa išče koga za družit samo za čez vikend, sem takoj za. =) (BTW, stara sem 18.)
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
še jez: 23 let, domžale
zs
zs
Zadnjič spremenil lakeesha, dne 25. Maj. 2009 13:42, skupaj popravljeno 1 krat.
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
Blair - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 1. 2009
No pol se pa lahko tudi jaz mal "uštulim"
Stara sem 20 let, doma v Ljubljani, študentka prava... Rada hodim na pijačke, žurat, šopingirat.. Tud jst nism taka, ki bi zaradi fanta odpikala kolegice (ker nisem samska in se še noben ni pritožil ). Sicer nimam bajno veliko dobrih prijateljic (po gimnaziji je pač vsaka šla svojo pot), tako da bi z veseljem spoznala še kako (starost ni važna ).
No uglavnm - zs
Stara sem 20 let, doma v Ljubljani, študentka prava... Rada hodim na pijačke, žurat, šopingirat.. Tud jst nism taka, ki bi zaradi fanta odpikala kolegice (ker nisem samska in se še noben ni pritožil ). Sicer nimam bajno veliko dobrih prijateljic (po gimnaziji je pač vsaka šla svojo pot), tako da bi z veseljem spoznala še kako (starost ni važna ).
No uglavnm - zs
- white_rose
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 5. 2009
joj kolk nas je takih ki iščemo prijateljico...se človk kr mal zamisl... upam da se bomo našle!
men lahko pišete tiste, ki ste za kakšne krajše izlete malo po sloveniji, če rade hodite v hribe, ste za kakšen izlet do morja... pa če rade žurate se tut lahko oglasite , stara sem pa 21 in sem z gorenjskega konca.
men lahko pišete tiste, ki ste za kakšne krajše izlete malo po sloveniji, če rade hodite v hribe, ste za kakšen izlet do morja... pa če rade žurate se tut lahko oglasite , stara sem pa 21 in sem z gorenjskega konca.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Kaj pa tukaj se najde katera, ki živi za Bežigradom ali v Šiški (ali pa še bo od avgusta dalje), da bi se takrat dobile na kakšni kavi ali kaj podobnega?
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Jaz ne poznam nobene, razen eno, ko sm enkrat neki kupla od nje, pa sm jo takrat vidla edinič v življenju.
Pa tudi nekak nimam najbolj želje, glede na to, kaj vse napišem na tem forumu o sebi...ojoj
Pa tudi nekak nimam najbolj želje, glede na to, kaj vse napišem na tem forumu o sebi...ojoj
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov