Iščem prijateljico[Brez komentarjev]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- paco rabanne
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 8. 2008
stara sm 17 in bi tud kšno novo prjatlco spoznala . Ne zdej, da jih nimam samo ugotovila sem, da sem zelo družabni človek, ki je zmeraj za pogovora, karkoli. Tako da če je kšna zainteresirana zs .
- paco rabanne
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 8. 2008
stara sm 17 in bi tud kšno novo prjatlco spoznala . Ne zdej, da jih nimam samo ugotovila sem, da sem zelo družabni človek, ki je zmeraj za pogovora, karkoli. Tako da če je kšna zainteresirana zs .
-
Dita- - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
LioraBat napisal/-a:Dita- napisal/-a:T3j4 napisal/-a:T3j4 napisal/-a:hej hej, kako ste punce?
Je tuki kakšna iz okolice kranja za kofetke, šoping, žur...
predvsem žur, gremo plesattt...
jz sm iz kranja:) stara sm pa 20. pa ti?
Pejmo v tuša
ma ja če se fest fest fest potrudm bi mejbi še šla bl sm za kakšno manano. to je pa pol itak že to. razn če se gremo v prešernov gaj napit [/url]
Our passion is our strength <3
- LioraBat
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 10. 2006
- Kraj: Kranj
ja no..sej ne rečm, folka je tm svega i svašta=)
pač nakonc ponavad zmer tm prstanemo. nevem sej kaj druzga pa je še v kranju. dobr men je tud kul kdaj na bazenu kšni koncerti pa to pa učas smo še u downa šli kej, sam ta družba zdej pa ni lih za take scene.. js se pa prlagajam, sam da je folk s kerimi grem, kul =)
prznam pa da se mi učer tud ni dal it več u tuša, oz me ma nekak zmeri mn ke hodt. pač se je že mal izpel.
važn da se bojo počas festivali začel
pač nakonc ponavad zmer tm prstanemo. nevem sej kaj druzga pa je še v kranju. dobr men je tud kul kdaj na bazenu kšni koncerti pa to pa učas smo še u downa šli kej, sam ta družba zdej pa ni lih za take scene.. js se pa prlagajam, sam da je folk s kerimi grem, kul =)
prznam pa da se mi učer tud ni dal it več u tuša, oz me ma nekak zmeri mn ke hodt. pač se je že mal izpel.
važn da se bojo počas festivali začel
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
No, jaz se tudi ne branim novih poznanstev, pa ne samo nekih površinskih, ampak bolj resnih... za druženje, žuranje, pač vse to ane. Konc avgusta se selim v Lj (v Župo:D) , tako da bodoče študentke pa tudi druge, ki boste mele voljo spoznat kozmopolitanko kot sem jaz, mi sam pište kej na zs. Mam rada take ljudi kot sem sama - zgovorne pa energične.
- cherryandie
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 5. 2009
Tud jaz se ne branim novih poznanstev , sm iz okolice Kr, 23 let. Sej veste kako je to, v srednji smo ble prjatlce skoz skup, pol pa na fax vsaka na drug konc Slo . Na faxu pa je bl tko, da na kakšno kavico gremo, za vikend so pa itak vse sm s fanti. Je dobr met nekoga kermu lah zaupaš, pa na kavice hodš
Klikn na zs
Klikn na zs
Srce, ki ljubi, ostane vedno mlado.
-
Miss M. - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 7. 2007
- Kraj: Supernova Heights
^^podobna situacija pri meni...
Sicer imam 21 let, tudi iz okolice Kr.. pa kaksne dve leti nazaj nikoli ne bi niti pomsilila, da bi pogledala v ksno tako temo... Zdej pa mal pogledam okol sebe in... halo? Skor popolnoma so se porazgubila tista srednjesolska poznanstva, nikjer nobenga, brskam po imeniku, koliko folka lahko dejansko povabim na pijaco in kr ... blank.. jaz bi pa res sla mal ven, zvecer, popoudan, plesat, rolat, sopingirat, anything, k res pogresam vse to.. Klicem folk pa kr vse punce neki zasedene, dve sta doble tipe iz oddaljenih krajev in sta vse vikende pri njima.. What about me
Sicer imam 21 let, tudi iz okolice Kr.. pa kaksne dve leti nazaj nikoli ne bi niti pomsilila, da bi pogledala v ksno tako temo... Zdej pa mal pogledam okol sebe in... halo? Skor popolnoma so se porazgubila tista srednjesolska poznanstva, nikjer nobenga, brskam po imeniku, koliko folka lahko dejansko povabim na pijaco in kr ... blank.. jaz bi pa res sla mal ven, zvecer, popoudan, plesat, rolat, sopingirat, anything, k res pogresam vse to.. Klicem folk pa kr vse punce neki zasedene, dve sta doble tipe iz oddaljenih krajev in sta vse vikende pri njima.. What about me
What's the story, morning glory?
- Me.Myself.and.MY.EGO
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 5. 2009
- Kraj: Mars
to niso prjatlce...
z mojega vidika rečem tako:
bros b4 ho's
tist/a ki skensla prjatle/ce zarad tipa/punce....ni prav/a prjatelj/ica!
ko te fant/punca pusti...ti ostanejo še prijatelji...če pa prijatelje skenslaš in ko te skensla fant/punca...ostaneš???? SAM seveda
zdej pa pamet v glavo in ne kam drugam
z mojega vidika rečem tako:
bros b4 ho's
tist/a ki skensla prjatle/ce zarad tipa/punce....ni prav/a prjatelj/ica!
ko te fant/punca pusti...ti ostanejo še prijatelji...če pa prijatelje skenslaš in ko te skensla fant/punca...ostaneš???? SAM seveda
zdej pa pamet v glavo in ne kam drugam
- katja25
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 2. 2009
punce, tud js mam slabe izkušnje z bivšimi sošolkami, ko smo šle vsaka na svojo stran, se je težko spet zbližati. pa še fantje so tukaj, s katerimi preživijo vikende. Bi bila prav vesela kake nove kolegice za čvek,pa žur. Aja, js sem iz Celja.
Lp
Lp
katy
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov