Iščem prijateljico[Brez komentarjev]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
*oranžna* napisal/-a:jaz bi fuuuuuuuuuuuul rada šla v amsterdam za 1.maj, pa od tistih ki jih poznam, ali folk nima denarja ali pa gre na hrvaško
ima mogoče katera od tu isto željo in bi šla zraven?
drugače sm vesela in skulirana osebica in rada spoznavam nove ljudi... v glavnem party girl
Samo tako informativno: Koliko pa stane in koliko si ti stara?
-
_bakterija_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 8. 2008
tudi jaz "trpim" čez teden v lj brez prijateljic za kavo, sprehod, pogovor.... če je slučajno kateri dolgčas naj piše
-
Smreka - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
Jst mam sam eno prošnjo - če me slučajno spet piči kakšno tuki najdt za kakšen žur... A ste lahko tolk fer, da se ne javljate tja v tri dni, ampak se oglasite, če RESNO mislite nekam it?? Ne pa da potem en dan preden je treba it, povprašam, in niste niti tolk, da bi odgovorile na zs (ki ste ga seveda prebrale)?? Sej če ne moreš, pač ne moreš, se zgodi - ampak tako bedno ignoranco bi pričakovala prej od otročjih tipov.
No hvala, lp
No hvala, lp
- jagoda-malina
- Debatorica
- Na forumu od: 11. 4. 2008
Ja, ja, isto se je tukaj dogajalo meni. A zdaj se sploh ne menim več.
- Lupinica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 3. 2009
Jaz te čisto razumem Smreka... takšno obnašanje je nesprejemljivo. Rada pa bi spomnila, da je lahko vzrok morda kje drugje kot pa v ignoranci uporabnice, ki ti ni odgovorila... pa ne da kogarkoli zagovarjam, vendar... tudi sama bi rade volje odgovorila na privatna sporočila pa ne morem, ker imam onemogočeno pošiljanje ! Ne vem zakaj je temu tako,
zato bi hkrati želela kakšno pojasnilo od moderatorjev ali ne vem na koga naj se obrnem?!:?: Tako... samo toliko, da veš da je lahko tudi to krivo.
zato bi hkrati želela kakšno pojasnilo od moderatorjev ali ne vem na koga naj se obrnem?!:?: Tako... samo toliko, da veš da je lahko tudi to krivo.
-
Smreka - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
Lupinica napisal/-a:Jaz te čisto razumem Smreka... takšno obnašanje je nesprejemljivo. Rada pa bi spomnila, da je lahko vzrok morda kje drugje kot pa v ignoranci uporabnice, ki ti ni odgovorila... pa ne da kogarkoli zagovarjam, vendar... tudi sama bi rade volje odgovorila na privatna sporočila pa ne morem, ker imam onemogočeno pošiljanje ! Ne vem zakaj je temu tako,
dvomim da je v tem problem..predhodno so lahko odgovarjale in mislim,da nimajo težav s tem
- Lupinica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 3. 2009
Jaz sem isto prej lahko brez problema pošiljala... zdaj pa ne morem več!
Sporočila ostanejo med "odposlano", ko pa preverim med poslanimi pa jih ni nikjer. Prejšnja pa so, ki so še šla.
Uredu, pri tebi je drugo stanje Smreka... pa briga te za tiste, ki se ne znajo obnašat...škoda čas zapravljat za take! Jaz pa Imam problem!
Sporočila ostanejo med "odposlano", ko pa preverim med poslanimi pa jih ni nikjer. Prejšnja pa so, ki so še šla.
Uredu, pri tebi je drugo stanje Smreka... pa briga te za tiste, ki se ne znajo obnašat...škoda čas zapravljat za take! Jaz pa Imam problem!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov