Iščem prijateljico[Brez komentarjev]

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
lil_tjashy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lil_tjashy » 10. Mar. 2009 12:38

^^ Lepo, da nism edina. Če ne bi že počas začela mislt, da sem res čudna :D
And so the lion fell in love with the lamb...What a stupid lamb...What a sick,masochistic lion...
"You're like my own personal brand of heroin"
simfonija
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a simfonija » 19. Mar. 2009 13:29

hojla!

Teli sončni dnevi kar vabojo ven, zato bi rada spoznala kakšno avanturistko, ki se rada potepa, odkriva nove kraje naše prelepe Slovenije :)...
bassjaxx
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 5. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a bassjaxx » 19. Mar. 2009 20:36

Evo, da se javim se jaz - sm iz LJ, stara 20 let in v bistvu iscem druzbo za kaksno hudo zurko, ker imam tak krog kolegic, da jim kaksen "hardcore" zur ne disi prevec :D Nekako mi pa ni do tega, da bi hodila ven sama, ker tak samotar res nisem, hkrati pa potem ponavadi dobis za vrat ene 10 tipov, ki se jih potem cel vecer ne znebis :lol:
No, jaz grem cez vikend z veseljem ven, najraje v kaksen klub/diskac, kamor grem dejansko plesat in se znoret - ne hodim ven, da bi se ga nalivala oz. slonela ob sanku cel vecer, ampak pac res zeloooo rada plesem in grem domov, sele ko me ze vse boli :lol:
Tako da, ce ima katera podobno veselje do zuranja, naj mi pise, pa se zmenimo :D
Cherry24
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Cherry24 » 19. Mar. 2009 21:34

Mene pa zanima če je kšna bejba iz Kranja/okolice za skupno obiskovanje fitnesa? res bi hodila,sam ne sama...od kolegic/znank pa nobeno ne interesira:/
Uporabniški avatar
lil_tjashy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lil_tjashy » 19. Mar. 2009 21:41

Js si fitnessa trenutno ne morm prvošt, sm pa za kkršnokol brezplančno rekreacijo...Npr. rolanje, kolesarjenje, obiskovanje bližnjih hribčkov :)
And so the lion fell in love with the lamb...What a stupid lamb...What a sick,masochistic lion...
"You're like my own personal brand of heroin"
M4CY
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a M4CY » 22. Mar. 2009 21:47

bassjaxx napisal/-a:Evo, da se javim se jaz - sm iz LJ, stara 20 let in v bistvu iscem druzbo za kaksno hudo zurko, ker imam tak krog kolegic, da jim kaksen "hardcore" zur ne disi prevec :D Nekako mi pa ni do tega, da bi hodila ven sama, ker tak samotar res nisem, hkrati pa potem ponavadi dobis za vrat ene 10 tipov, ki se jih potem cel vecer ne znebis :lol:
No, jaz grem cez vikend z veseljem ven, najraje v kaksen klub/diskac, kamor grem dejansko plesat in se znoret - ne hodim ven, da bi se ga nalivala oz. slonela ob sanku cel vecer, ampak pac res zeloooo rada plesem in grem domov, sele ko me ze vse boli :lol:
Tako da, ce ima katera podobno veselje do zuranja, naj mi pise, pa se zmenimo :D

kot da bi mi brala misli, enako je pri meni :? :) !
bassjaxx
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 5. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a bassjaxx » 24. Mar. 2009 22:07

M4CY, si iz LJ oz hudis tudi v LJ zurat? :) Dobis v kratkem ZS :)
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Smreka » 27. Mar. 2009 13:35

No skratka, jst sm spoznala tuki kr neki fajn punc, sam razn ene ni pa nobene, k bi ful neki rada hodila ven plesat. Ampak pod plesat mislim točno to - na kašne 60-90 variante ... Tko da če katero zanima, se priporočam :)
Uporabniški avatar
Rosalie*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Rosalie* » 29. Mar. 2009 22:54

o super tema! :) no če se najde kaka punca, ki ima rada izlete, pa kake dobre žure se mi naj javi...
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 30. Mar. 2009 0:06

je kira na obali, ki bi šla v četrtek žurat v bellavito (slovenski & hrvaški hiti .. pa harmonike v živo) :D
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 30. Mar. 2009 0:16

Smreka napisal/-a:No skratka, jst sm spoznala tuki kr neki fajn punc, sam razn ene ni pa nobene, k bi ful neki rada hodila ven plesat. Ampak pod plesat mislim točno to - na kašne 60-90 variante ... Tko da če katero zanima, se priporočam :)

Men je to najbolš, plesat na tako muzko. ;) Tk da če bo kakšna žurka v tem stilu al pa če poznaš kakšn lokal kjer tako muzko vrtijo, sm js takoj za. :P Drugač pa - lokacija LJ oz. kje v bližini, če se da. :wink:
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
**medyka**
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 12. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a **medyka** » 30. Mar. 2009 7:05

Če je kakšna za pogovor tle, naj me kontaktira. Sedaj bi res potrebovala eno, da ne bom zadrževala vsa ta čustva v sebi. Pred kratkim sem končala s fantom in od mojih kolegic me nobena na razume, mi kr iščejo tipa. :cry:
Uporabniški avatar
Boa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Boa » 30. Mar. 2009 8:13

no angel napisal/-a:
Smreka napisal/-a:No skratka, jst sm spoznala tuki kr neki fajn punc, sam razn ene ni pa nobene, k bi ful neki rada hodila ven plesat. Ampak pod plesat mislim točno to - na kašne 60-90 variante ... Tko da če katero zanima, se priporočam :)

Men je to najbolš, plesat na tako muzko. ;) Tk da če bo kakšna žurka v tem stilu al pa če poznaš kakšn lokal kjer tako muzko vrtijo, sm js takoj za. :P Drugač pa - lokacija LJ oz. kje v bližini, če se da. :wink:

še ena za te scene :D
Ne kadim, a vedno vžgem.
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Smreka » 30. Mar. 2009 8:35

Boa napisal/-a:
no angel napisal/-a:

še ena za te scene :D

Ja ke ste ble pa prej bejbe :) Skratka, v Cvetličarni je vsaj enkrat na mesec ob sobotah 60-90. Tam mi je všeč, ker je velik prostor, ker ni neke gužve pa še folk je starejši oz. bolj spodoben. Muzika je pa itak super. Naslednjič je spet 11.4. in če želita, se lahko zmenimo :)
Papa
Uporabniški avatar
Boa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Boa » 30. Mar. 2009 12:25

Jst sm za :D
Ne kadim, a vedno vžgem.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov