Iščem prijateljico[Brez komentarjev]

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
coco*mademoiselle
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a coco*mademoiselle » 21. Feb. 2009 23:12

tita123 napisal/-a:jaz pa iščem kakšno kolegico iz Bele krajine ali pa Dolenjske :D .Tko, da če je se lahko javi :)

Jst sem z Dolenjske :)
be happy for this moment.........
........this moment is your life
kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kalanhoja » 28. Feb. 2009 10:59

A pa res pričakujete, da boste tukaj spoznale prijateljico? Moja kolegica je na Netlogu, kjer imate o osebi res podatke pa še pravi, da ne spozna nobene. Javi se ji kakšna iz bližnje okolice, jo vabi na kavo, a ostane le pri vabilu, ker nimajo časa. Smo res tako obremenjene s časom?
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 28. Feb. 2009 11:17

kalanhoja napisal/-a:Smo res tako obremenjene s časom?

Se mi zdi, da se je včasih res težko uskladit. Vendar na drugi strani - ko se zares hoče, se že najde en termin... Je pa res, da se tole "ko se zares hoče" pri (potencialnih) prijateljicah, ki jih še ne srečaš v živo, lahko precej zavleče...

Včasih ne najdeš časa, ki bi ustrezal obema, še za prijateljice, ki jih poznaš že leta.
Uporabniški avatar
ribicaX
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 2. 2005
Kraj: Prelepa Dolenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ribicaX » 28. Feb. 2009 11:38

coco*mademoiselle napisal/-a:
tita123 napisal/-a:jaz pa iščem kakšno kolegico iz Bele krajine ali pa Dolenjske :D .Tko, da če je se lahko javi :)

Jst sem z Dolenjske :)

jst sm tud z dolenjske :)
jagoda-malina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a jagoda-malina » 28. Feb. 2009 18:41

Uh name se je enkrat usul plaz pripomb na forumu ko sem nekje zapisala da bi šla ka s kako kolegico spoznavat fante, da jih rabim samo za fante spoznavat ne pa za kolegice. Kar nekaj no. Imam fanta pa si vseeno enkrat na teden vzamem čas za kolegice.
Uporabniški avatar
coco*mademoiselle
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a coco*mademoiselle » 28. Feb. 2009 19:02

iluzija napisal/-a:Včasih ne najdeš časa, ki bi ustrezal obema, še za prijateljice, ki jih poznaš že leta.

To drži kot pribito. Vsaj zase lahko trdim, da z eno prijateljico, s katero se poznava že od malih nog, nikakor ne moreva uskladit urnike, da bi se dobile na enem kofetu :?
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 28. Feb. 2009 19:10

kalanhoja napisal/-a:A pa res pričakujete, da boste tukaj spoznale prijateljico? Moja kolegica je na Netlogu, kjer imate o osebi res podatke pa še pravi, da ne spozna nobene. Javi se ji kakšna iz bližnje okolice, jo vabi na kavo, a ostane le pri vabilu, ker nimajo časa. Smo res tako obremenjene s časom?

prek tega foruma/blogov in podobnega, se je rzavilo kr nekej prijateljstev,tudi tistih pravih pristnih :wink:

drgač sm pa tud jst spoznala preko foruma, par punc, s katerimi nam na usake kvatre clo rata se dobit.je pa tko, živimo v različnih krajih, imamo drugačne ure čas,vsaka svoje obveznosti, usaka svoje žiulenje, tko da je učas težko useskupi združt.
sicer je pa tempo tud tak, da še s svojimi kolgicami, ki so par sto metrou stran od mene, težko najdemo skupni čas.pač,ena dela, ena je na faksu, ena nevemkaj dela....jst mislm, da četud je velika želja, se učas res ne da...
4nck4
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a 4nck4 » 06. Mar. 2009 13:18

Jaz pi pa rada spoznala prijateljice iz Ljubljane, da bi šle kdaj skupaj na kavo ali pa ven žurat :)
sanyka1982
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sanyka1982 » 06. Mar. 2009 19:20

oj!

evo lih to temo najdem....

če je kaka punca, fant, družba.... nekje med CE in MB mi pište.

sm stara 26, pa bi kaj nove družbe rada najdla;)

lp
estelle
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 5. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a estelle » 09. Mar. 2009 15:24

čau čau! šele danes opazila tole temo,!!hvala bogu!! ker me že kr en lep čs daje pomankanje ženske družbe. ubistvu je moj primer mal drugačn (nism brala vsega, prvih 5 strani). Tkole je:
Ubistvu sm šele k sm dobila resnga tipa ugotovila da nimam pravih prjateljic!!! Prej se s tem niti nisem tok obremenjevala potem pa sm bila parkrat v njegovi moški družbi in me je kr mal zvil ker sm ugotovila da se s svojimi kolegicami se nikol nism mela tok dobr kukr se majo oni. začela sm razmišlat o svojih kolegicah in sm ugotovila da smo si tko različne da ni čudn da ne funkcioniramo. Sama se rada zrihtam obujem petke (kljub 180) :D in uživam v koktejlčkih, večina kolegic pa je moje čisto nasprotje, in kar je še najhujše, skos poslušam pripombe, ki jih ponavadi preslišm že zato da je mir. ampak v sebi se vedno slabše počutim, še posebno zato ker imava s fantom lepo razčiščene pojme glede moškega in ženskega večera, in čeprav mu privoščim dobro družbo, me vsakič zbode lubusumje, ker se spomnim da bo moj ladys night v ortu, preoblečena v meni ne preveč všečne obleke od kolegice in s flašo piva v roki, ne rečem da ubistvu trpim ampak ni glih to to kar si želim. pa tudi na splošno mi vedno nekaj manjka. zadnjič sem jih peljala v portorož v kakaota, in sm celo pot poslušala kako lahko vozim v petah, za koga se sploh rihtam, potem pa namesto uživancije na tistih zmagovalnih foteljih in lovljenja sončnih žarkov, skoraj pride do prepira. ker so ugotovile da itak nimam okusa. Zakaj vedno požrem vse besede? nevem! upam da tisto: pametnejši odneha drži :) No da nebom predolga za konec še povabilo na pjačko in klepet!
Uporabniški avatar
lil_tjashy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lil_tjashy » 09. Mar. 2009 16:20

Estelle se najdem v tvojem postu, saj so moje kolegice dost podobne tvojim.
Z njimi sem se družla od prvega letnika srednje šole, pa vedno smo se kr dobr razumele. Sam zmer sm mogla poslušat kšne "zbadljivke" na moj račun. Sam pač takrt mi je ustrezala ta družba pa se jih nism mogla kr "znebit". Pol sm šla pa študirat vn iz mojga kraja in smo se tut s temi kolegicami vidle bol malo, mogoče dvakrat na mesec ali pa še manj. In v času, ko sem študirala sem se tudi spremenila. Ne vem, sem postala mal bol samozavestna in ubistvu dojela kaj delajo te kolegice. NO in lani ko sem prišla spet domov za skos :), smo se spet na velko začele družit. In spet se je začelo isto...Jaz se pač za vn rada zrihtam, lepo oblečem pa petke...In vsak vikend sem morala poslušati, kako se oblačim, kakšna sem, kako govorim (ker se mi je pač mal govorica spremenila z leti). Ko smo šle vn so mi vsakič rekle, da naj se lepo obnašam da jih ne bo sram z mano pa take. Pač js ko grem vn, grem vn da se malo naplešem ne pa da stojim za šankom cel večer, kar počnejo one. In to je pa že sramota, da se pleše v lokalu :S. In pol mi je itak en vikend dop...vse in sem dojela, da to ubistvu niso prave prijatlce, kolegice...in sem se raj nehala družit z njimi.
Zdj pa se družim z eno bivšo sošolko iz srednje, s katero se ful dobr razumeva in se nikol ne obsojava kakšne hodva okoli in kako naj bi se obnašali. Pa čeprav se vidiva le na vsake tok časa, je pa takrat ful lepo.
In od tistih kolegic, je ena ostala sama brez fanta in tudi nimam nobenih drugih kolegic, in je vidla da se mam lahko super tudi brez njih, me je pa zdej začela ful klicarit za kavice pa za žur. Na vsake tolk časa tudi grem z njo, sam če mi hoče kej slabga rečt jo tudi takoj utišam :D...
Če že nimam med vikendi nikogar za it žurat sem pa raje sama doma. Za kšn sprehod pokličem mami, če pa se grem kšno rekreacijo (rolanje, ...) grem pa kar sama. Boljš to kot kup slabih kolegic.
Včasih pa mi res manjka da bi nekoga poklicala za kšn sončkast dan, pa da bi se mu mal razpričala o svojih "težavah", ker mamici pa tut ne morem vsega povedat ;)
And so the lion fell in love with the lamb...What a stupid lamb...What a sick,masochistic lion...
"You're like my own personal brand of heroin"
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Anelise » 09. Mar. 2009 16:44

iluzija napisal/-a:Včasih ne najdeš časa, ki bi ustrezal obema, še za prijateljice, ki jih poznaš že leta.

To drži kot pribito. Vsaj zase lahko trdim, da z eno prijateljico, s katero se poznava že od malih nog, nikakor ne moreva uskladit urnike, da bi se dobile na enem kofetu :?

kjer je volja,tam je pot.problem je sam takrta,ko ni volje na obeh straneh..
Uporabniški avatar
coco*mademoiselle
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a coco*mademoiselle » 09. Mar. 2009 22:14

Anelise napisal/-a:

kjer je volja,tam je pot.problem je sam takrta,ko ni volje na obeh straneh..

Se strinjam, sam je včasih res težko uskladit urnike. Sam tko kot si rekla, kjer je volja, tam je pot. In tud v tem primeru je bla, tko, da sva se dobile na kofetku in fulll velik klepetale. Blo luštno!!!!!!
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Anelise » 09. Mar. 2009 22:24

Tko se dela ;)
Feist.
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Feist. » 10. Mar. 2009 8:46

...
Zadnjič spremenil Feist., dne 09. Jun. 2013 9:36, skupaj popravljeno 1 krat.

And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov