Iščem prijateljico[Brez komentarjev]

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
neenchy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 2. 2005
Kraj: nekje med oblaki

Neprebrana objavaNapisal/-a neenchy » 20. Dec. 2008 21:30

tud js se zopet javljam v to temo :D če je katera tu iz koroške al pa celjeskega območja naj se javi, bom zelo vesela :razz:
If you talk about me, I got some advice!
Click your heels 3 times and say "I wish I had a life!"
Uporabniški avatar
MissBitch
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 7. 2004
Kraj: *med zemljo in zrakom*

Neprebrana objavaNapisal/-a MissBitch » 22. Dec. 2008 23:14

*inkica* napisal/-a:Jaz pa si fulll želim met kakega geja za kolega. res, full, sploh ne morem opisat, kak sem po eni strani fauš puncam, ki jih majo za kolege. Bi šla kera na lov? sem ga pripravljena delit, če se ga le najde :D

ja marija božja saj pa gej ni neka stvar k si jo želiš... pač je človek kot vsi ostali... in ne moreš iti kar na lov za gej kolegi...džises...

in kaj misliš. da če boš že spoznala geja, da bo pa to ziher ena opravljiva tetka, ki bo ljubila masažke pa shoppinge pa ne vem kaj še vse... pejd živet v film če iščeš to!!!

aja, tole piše bejba ki ma mogoče dva str8 nkolega vsi ostali zlo bližnji frendi so p geji... in so si toooook različni med seboj (aja btw poznam dobro polovico ljubljanskih gejev) da se mi zdi neko stereotipno mišljenje da so vsi geji enaki in super best frendi za cosmopolitankoi naravnost smešno...

drgač pa, če že na vsak način hočeš geja za frenda pa pejd kako nedeljo v štirko in kaka obupana dovolj pijana pedruljica se bo slej ko prej pripravljena pogovarjati in družiti s teboj...

good luck :D
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
Uporabniški avatar
Limonca.ena
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 12. 2008
Kraj: Mb.*

Neprebrana objavaNapisal/-a Limonca.ena » 23. Dec. 2008 12:37

Je kera iz mb oz okolica? :) Ne da zdaj full iščem frendico,jih mam,,ampak je fain spoznat nove ljudi.
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 23. Dec. 2008 19:47

sej geji so super frendi (iz lastnih izkusenj ;)) ampak pomojem najboljs da se prepustis kot pa da jih tkole pod rubriko dajes...sej pridejo sami od sebe mimo

kako pa kej gorenjska u tej rubriki stoji? :D
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 23. Dec. 2008 23:55

gorenjke smo mele celo svojo temo.. pa se nč ne znamo zmenit ;) rabmo eno ki bo znala po mizi udarit :D
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 25. Dec. 2008 9:40

hehe, take smo :wink:

no ce se bo ksno srecanje prikazalo na obzorju bi blo fino, ce ne se bomo pa s e neki casa dogovarjale,...enkrat se bomo ze uspele zmenit :wink:
Zivljenje je piskotek!
tipika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tipika » 25. Dec. 2008 10:03

neenchy napisal/-a:tud js se zopet javljam v to temo :D če je katera tu iz koroške al pa celjeskega območja naj se javi, bom zelo vesela :razz:

ewo js sm iz Celja :D če želiš lahkoi pišeš na zs :juggle:
Uporabniški avatar
mucamaca5
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 8. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a mucamaca5 » 27. Dec. 2008 1:16

včeraj sm prebrala v knjigi, ki sm jo dala mami za božička, da je največja bedarija met eno najboljšo frendico. 3 mesce nazaj bi se temu smejala in rekla, da ni lepšiga kukr met nekoga, ki ti je tko zlo podoben, da včasih sploh ne opaziš, da je tm, ker je tko samoumeven in ti je lepo, da se lahko vedno na nekoga zaneseš. No naslednji stavek v tisti knjig je, da je to taka bedarija zarat tega, ker si potem v največjih težavah, ko se te ta frendica naveliča, naveliča tvojih problemov, tvojga življenja. In točno to se je men po 8 letih biti best frendica zgodil. Začel se je čist tko, ker je bla ona ljubosumna, ker sm bla ponavad js tista, ki jo je meu folk rajš (sve sošolke že iz OŠ in še v srednji) in je postopoma hotla use obnt proti men. Men se je zdel blazn čudn, da nism bla js več prva k jo je ona poklicala za vn in k sm ji to rekla, je rekla, da pač so ji tut druge pomembne. OK sm rekla, bojo pač tut men. Tko da zdj se več al mn neki trmava, ona se o tem noče pogovarjat, naveličane sva ena duge, ona se je spremenila, čeprov jo štekam.. No kar je najbolj bedno je to, da sm z njo izgubila en velk del mene. Zdj nočm met nove best frendice, ampak spoznat čim več punc in met zlo dobr prjatlce.. Ko sm vidla to temo, sm si rekla zakaj pa ne bi tuki začela iskat :P tko da.. sm iz Lj, 18letna gimnazika :D
Uporabniški avatar
*Kitten*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Kitten* » 27. Dec. 2008 22:32

mucamaca5 napisal/-a:včeraj sm prebrala v knjigi, ki sm jo dala mami za božička, da je največja bedarija met eno najboljšo frendico. 3 mesce nazaj bi se temu smejala in rekla, da ni lepšiga kukr met nekoga, ki ti je tko zlo podoben, da včasih sploh ne opaziš, da je tm, ker je tko samoumeven in ti je lepo, da se lahko vedno na nekoga zaneseš. No naslednji stavek v tisti knjig je, da je to taka bedarija zarat tega, ker si potem v največjih težavah, ko se te ta frendica naveliča, naveliča tvojih problemov, tvojga življenja. In točno to se je men po 8 letih biti best frendica zgodil. Začel se je čist tko, ker je bla ona ljubosumna, ker sm bla ponavad js tista, ki jo je meu folk rajš (sve sošolke že iz OŠ in še v srednji) in je postopoma hotla use obnt proti men. Men se je zdel blazn čudn, da nism bla js več prva k jo je ona poklicala za vn in k sm ji to rekla, je rekla, da pač so ji tut druge pomembne. OK sm rekla, bojo pač tut men. Tko da zdj se več al mn neki trmava, ona se o tem noče pogovarjat, naveličane sva ena duge, ona se je spremenila, čeprov jo štekam.. No kar je najbolj bedno je to, da sm z njo izgubila en velk del mene. Zdj nočm met nove best frendice, ampak spoznat čim več punc in met zlo dobr prjatlce.. Ko sm vidla to temo, sm si rekla zakaj pa ne bi tuki začela iskat :P tko da.. sm iz Lj, 18letna gimnazika :D

No, še ena iz Lj.. lahko bi se enkrat zorganizirale za kofi :D
Uporabniški avatar
tita123
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 8. 2008
Kraj: Bela krajina/Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a tita123 » 28. Dec. 2008 18:39

jaz pa iščem kakšno kolegico iz Bele krajine ali pa Dolenjske :D .Tko, da če je se lahko javi :)
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 28. Dec. 2008 22:56

MissBitch napisal/-a:
*inkica* napisal/-a:Jaz pa si fulll želim met kakega geja za kolega. res, full, sploh ne morem opisat, kak sem po eni strani fauš puncam, ki jih majo za kolege. Bi šla kera na lov? sem ga pripravljena delit, če se ga le najde :D

ja marija božja saj pa gej ni neka stvar k si jo želiš... pač je človek kot vsi ostali... in ne moreš iti kar na lov za gej kolegi...džises...

in kaj misliš. da če boš že spoznala geja, da bo pa to ziher ena opravljiva tetka, ki bo ljubila masažke pa shoppinge pa ne vem kaj še vse... pejd živet v film če iščeš to!!!

aja, tole piše bejba ki ma mogoče dva str8 nkolega vsi ostali zlo bližnji frendi so p geji... in so si toooook različni med seboj (aja btw poznam dobro polovico ljubljanskih gejev) da se mi zdi neko stereotipno mišljenje da so vsi geji enaki in super best frendi za cosmopolitankoi naravnost smešno...

evo bravo.
meni je tut neumno da punce iščejo geja za modni dodatek, ali zato da bodo imele gay kolega, tako kot je v filmih :roll:
Uporabniški avatar
crnolaska
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 8. 2007
Kraj: Dolenska

Neprebrana objavaNapisal/-a crnolaska » 29. Dec. 2008 11:30

a z posavja je katera tuki?
lady gumica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lady gumica » 31. Dec. 2008 11:18

crnolaska napisal/-a:a z posavja je katera tuki?

Ja
Uporabniški avatar
Vanity_Fair
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 12. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Vanity_Fair » 31. Dec. 2008 14:07

Mene pa zanima, če vas je tukaj kaj takih, ki greste naslednje leto na Fakulteto za upravo v Lj (UNI, bolonjski sistem)? :) Da se mal spoznamo!
If you can`t handle me at my worst, you sure as hell don`t deserve me at my best!
Uporabniški avatar
tejcaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 12. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a tejcaa » 02. Jan. 2009 19:17

hej. js pa iscem kaksne punce za zurat okol :D z okolce celja

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov