Iščem prijateljico[Brez komentarjev]

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 11. Dec. 2008 13:39

OT///emanuela ne ne dela še vedno...Pejt napisat v temo o moderatorjih pa naj ti en pomaga, ker jst ne vem kje se to naštela :?

inkica, ja to je najbolj fajn od usega :D :D sam s tem, da so oni še petkrat bolj kritični :D
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 11. Dec. 2008 13:50

ot:no pisala sem moderatorjem, upam da bo ok...če ne pa še je tu vedno msn:D
jaz si tudi želim vsaj spoznati kakega geja, ravno zaradi kritičnosti...kolegice vedno odgovorijo:ja, paše ti. ne, nisi tečna. neee, nisi se zredila itd :D
Zadnjič spremenil emanuela, dne 29. Avg. 2011 20:51, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 11. Dec. 2008 13:52

emanuela napisal/-a:ot:no pisala sem moderatorjem, upam da bo ok...če ne pa še je tu vedno msn:D naslov pa je: emonela@hotmail.com ...

jaz si tudi želim vsaj spoznati kakega geja, ravno zaradi kritičnosti...kolegice vedno odgovorijo:ja, paše ti. ne, nisi tečna. neee, nisi se zredila itd :D

jaaaaa...Noben gej (usaj kukr sm jih jst poznala) ti nou reku, da je neki lepo, če ni!Kritiki so ful dobri in res znajo use pokomentirat in skritizirat, med drugim pa tud zlo dobro pohvalt in dat kompliment da se ti še tri dni smeji :)
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 11. Dec. 2008 15:44

emanuela napisal/-a:jaz si tudi želim vsaj spoznati kakega geja, ravno zaradi kritičnosti...kolegice vedno odgovorijo:ja, paše ti. ne, nisi tečna. neee, nisi se zredila itd :D

ne vem, kašne prjatlce maš to ti... ampak če mene kdo kaj vpraša, pač odgovorim po resnici :)

sam ste pa tut hecne- tko stereotipizirate geje. so 'modni' kritiki vmes, so pa tut običajni moški, ki se jim ne da s tem ukvarjat. tko ko smo si ženske med sabo različne, so si tut tipi, ne glede na to, kako so usmerjeni...
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a V_Rose_V » 11. Dec. 2008 19:57

hm...jaz sem prjatlce zgubla še predno sem spoznala dragega...družle smo se 2 leti neprestano, skoz skupaj, pol pa nož v hrbet...in sem mela hvala bogu tista 2 meseca dokler nisem spoznala fata ful gužvo na faxu, tak da se nisem obremenjevala s kolegi in prijatelji...zdaj pa bi mi pasalo kdaj met kako pravo prijatlco spet, ne samo sošolke...no na srečo sma se tu in tam začele na kofejih dobivat s sošolko iz OŠ...
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 11. Dec. 2008 21:16

off topic:torej, moškemu delu foruma se moram zahvaliti, da sem lahko spremenila nastavitve za sporočila...i am available now :razz:
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 18. Dec. 2008 17:34

....
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 14:53, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2006
Kraj: na lepem

Neprebrana objavaNapisal/-a ela85 » 19. Dec. 2008 12:15

Kika napisal/-a:sam ste pa tut hecne- tko stereotipizirate geje. so 'modni' kritiki vmes, so pa tut običajni moški, ki se jim ne da s tem ukvarjat. tko ko smo si ženske med sabo različne, so si tut tipi, ne glede na to, kako so usmerjeni...

hehe, vse si predstavljaj(m)o geje v podobi marka iz grde račke. :rofl: malo heca...
Uporabniški avatar
BaByBlu
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 11. 2007
Kraj: lost

Neprebrana objavaNapisal/-a BaByBlu » 20. Dec. 2008 10:31

jaz bi bla pa zelo vesela če bi spoznala kakšno kolegico/ga ki ima veselje do potovanja, pa bi skupi kej splanirali :)
lady gumica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lady gumica » 20. Dec. 2008 11:23

Jaz sem pa obupala nad iskanjem kolegic preko forumov. Očitno nisem tip za to :?
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 20. Dec. 2008 15:06

*purple* napisal/-a:
jaaaaa...Noben gej (usaj kukr sm jih jst poznala) ti nou reku, da je neki lepo, če ni!Kritiki so ful dobri in res znajo use pokomentirat in skritizirat, med drugim pa tud zlo dobro pohvalt in dat kompliment da se ti še tri dni smeji :)

Se strinjam s Kiko. To je popoln stereotip. Moj najboljši prijatelj je gej, pa mi je velikrat pohvalil kaj, kar vem, da sploh ni po njegovem okusu. Tko kot vsi ostali, so tud geji različni. To je isto, kot bi rekel, da so vsi heteroseksualci enaki, al pa vsi biseksualci enaki. Pač niso.
tyasa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 9. 2006
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a tyasa » 20. Dec. 2008 17:06

jst bi tud rabla kakšno prijateljico.. saj jih imam dovolj ampak ko hočem iti na kakšo žurko al pa na rave party pol pa ni nobena za ker ne poslušajo take muzike.. tako da če je kakšna punca tukaj, ki bi šla z mano na kak party naj mi piše.. stara nekje od 17 do 21.. jaz sm 19. sm pa iz SZ Slovenije
Uporabniški avatar
angie55
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a angie55 » 20. Dec. 2008 21:00

živijo!

Je kera tukaj tud za žur in it na kšn party??

Al samo kavice....

Naj mi piše:-)
Uporabniški avatar
pozer22
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 12. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a pozer22 » 20. Dec. 2008 21:04

živjo a pride v poštev tudi kaki fant.Jaz ubistvu mam nekej frendov samo nikoli nimajo časa ko sem sam,ko je pa moja draga pri meni pa ne pogrešam to. :oops:
Uporabniški avatar
angie55
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a angie55 » 20. Dec. 2008 21:06

haha ja ne vem, kaj bi si ona misnla haha

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov