Iščem prijateljico[Brez komentarjev]

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

jagoda-malina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a jagoda-malina » 23. Okt. 2008 6:43

Me pa res zanima, če je katera že spoznala tukaj kakšno resno in vredu prijateljico :?
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 23. Okt. 2008 14:15

jagoda-malina napisal/-a:Me pa res zanima, če je katera že spoznala tukaj kakšno resno in vredu prijateljico :?

:ja: jp!
Spoznala sem štiri deklice iz foruma, za katere lahko rečem samo kapo dol :wink:
sicer smo bolj malo v stiku, ker nas ločuje razdalja, ampak vseeno.
in verjamem, da še obstajajo tukej dekleta, ki so uredu.
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Smreka » 23. Okt. 2008 17:35

jagoda-malina napisal/-a:Me pa res zanima, če je katera že spoznala tukaj kakšno resno in vredu prijateljico :?

Ja, jst ene par, sam še purple čakam, da jo vidm :)
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 23. Okt. 2008 17:54

Smreka napisal/-a:

:eek: a prov res al kaj? :D
bomo pa naredl en interni miting (sam za prihod do kranja me počakte da zvozm še kšne par kilometrov :D )

jst tud čakam, da me en pelje do tvoje štcunce, baje maš ful lepe reči :) :razz:
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 23. Okt. 2008 18:33

kira štacuna?
kje je?

da grem se js en uč vrečt:)
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 23. Okt. 2008 18:50

Oja :D

Sicer ne ravno v tej temi, drugač pa definitivno, se da najt super punce tuki gor, k se lahko izkažejo za odlične prjatlce :ja: (hvalabogu za forum :D )
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Smreka » 23. Okt. 2008 19:03

*purple* napisal/-a:
Smreka napisal/-a:

:eek: a prov res al kaj? :D
bomo pa naredl en interni miting (sam za prihod do kranja me počakte da zvozm še kšne par kilometrov :D )

jst tud čakam, da me en pelje do tvoje štcunce, baje maš ful lepe reči :) :razz:

ja čist res :)
joj, štacune nimam več:( mam pa zdej stvari doma v klet, tko da če boš kj rabla... :)
ej...ka pa če midve z jagodko prideva u lj? a si za? sej ni glih na drugmu koncu sveta :)
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 23. Okt. 2008 19:21

Jst sm za :D
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 23. Okt. 2008 19:27

jst tud ja :) :D
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Smreka » 23. Okt. 2008 19:32

jagodka85 napisal/-a:

Sicer ne ravno v tej temi, drugač pa definitivno, se da najt super punce tuki gor, k se lahko izkažejo za odlične prjatlce :ja: (hvalabogu za forum :D )

ampak jagoda malina se ni hotla srečat z mano, ker jo je nekdo opozoru, da jst nism zaupanja vredna... a ne malina :)
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 23. Okt. 2008 19:53

:eek: ja dvrjetn je nebi pojedla na kafetu?a fak?tud če nebi bla zaupanja vredna, verjetn je nebi pojedla na kafetu :eek: :D

men se ne zdiš lih zaupanja nevredna :) prej kakšnih ostalih sto tukej gor.
jagoda-malina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a jagoda-malina » 25. Okt. 2008 13:12

Smreka napisal/-a:
jagodka85 napisal/-a:

ampak jagoda malina se ni hotla srečat z mano, ker jo je nekdo opozoru, da jst nism zaupanja vredna... a ne malina :)

Ja res je bilo ja, ampak sem dobila občutek, da se je tukaj en fantek malo zafrkaval. Drugače sem šla na pijačo s 3 iz foruma, a nima nobena nikoli več časa. Ena se mi sploh ne javi več, druga je kao skoz s fantom, tretja je pa od daleč in sva v nontaktu samo pismeno. Res me je že minilo tole. Ne maram spoznavati ljudi, ki jih potem vidim enkrat na leto. Rada bi prijateljice, ki bi se več družile.
Uporabniški avatar
babygirl22
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a babygirl22 » 25. Okt. 2008 16:54

ja midve sva si tut enkrat pisali pa potem ni blo več nobenega glasu iz tvoje strani :roll:

jaz sem tudi spoznala nekaj super punc s katerimi smo že 1 leto v stikih,...ne bi se pa branila še kakšne ;-))
aymee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a aymee » 25. Okt. 2008 20:45

js bi pa spoznala če je tuki gor kako punco ki ji je kul srbska narodna glasba, da bi sle kdaj skp zurat :D ker moje kolegice tega ne poslusajo..
tako da če je katera...zs :razz:
pa tud ostale lahko pisete.. :razz:
levchica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 8. 2008
Kraj: maribor*

Neprebrana objavaNapisal/-a levchica » 26. Okt. 2008 20:54

joj kake face ste... jaz se ziher nebi spomnila take teme odpret, pa mi tudi kdaj zmajnka kdo za družbo ...sploh za v kino nobena ni več :eek: tak da če kera nima kaj za delat mam roko visoko gor za nek kofe al pa kaki dori film :)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov