Iščem prijateljico[Brez komentarjev]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- jagoda-malina
- Debatorica
- Na forumu od: 11. 4. 2008
Me pa res zanima, če je katera že spoznala tukaj kakšno resno in vredu prijateljico
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
jagoda-malina napisal/-a:Me pa res zanima, če je katera že spoznala tukaj kakšno resno in vredu prijateljico
jp!
Spoznala sem štiri deklice iz foruma, za katere lahko rečem samo kapo dol
sicer smo bolj malo v stiku, ker nas ločuje razdalja, ampak vseeno.
in verjamem, da še obstajajo tukej dekleta, ki so uredu.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Smreka napisal/-a:jagoda-malina napisal/-a:Me pa res zanima, če je katera že spoznala tukaj kakšno resno in vredu prijateljico
Ja, jst ene par, sam še purple čakam, da jo vidm
a prov res al kaj?
bomo pa naredl en interni miting (sam za prihod do kranja me počakte da zvozm še kšne par kilometrov )
jst tud čakam, da me en pelje do tvoje štcunce, baje maš ful lepe reči
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
kira štacuna?
kje je?
da grem se js en uč vrečt:)
kje je?
da grem se js en uč vrečt:)
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
jagoda-malina napisal/-a:Me pa res zanima, če je katera že spoznala tukaj kakšno resno in vredu prijateljico
Oja
Sicer ne ravno v tej temi, drugač pa definitivno, se da najt super punce tuki gor, k se lahko izkažejo za odlične prjatlce (hvalabogu za forum )
-
Smreka - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
*purple* napisal/-a:Smreka napisal/-a:jagoda-malina napisal/-a:Me pa res zanima, če je katera že spoznala tukaj kakšno resno in vredu prijateljico
Ja, jst ene par, sam še purple čakam, da jo vidm
a prov res al kaj?
bomo pa naredl en interni miting (sam za prihod do kranja me počakte da zvozm še kšne par kilometrov )
jst tud čakam, da me en pelje do tvoje štcunce, baje maš ful lepe reči
ja čist res
joj, štacune nimam več:( mam pa zdej stvari doma v klet, tko da če boš kj rabla...
ej...ka pa če midve z jagodko prideva u lj? a si za? sej ni glih na drugmu koncu sveta
-
Smreka - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
jagodka85 napisal/-a:jagoda-malina napisal/-a:Me pa res zanima, če je katera že spoznala tukaj kakšno resno in vredu prijateljico
Oja
Sicer ne ravno v tej temi, drugač pa definitivno, se da najt super punce tuki gor, k se lahko izkažejo za odlične prjatlce (hvalabogu za forum )
ampak jagoda malina se ni hotla srečat z mano, ker jo je nekdo opozoru, da jst nism zaupanja vredna... a ne malina
- jagoda-malina
- Debatorica
- Na forumu od: 11. 4. 2008
Smreka napisal/-a:jagodka85 napisal/-a:jagoda-malina napisal/-a:Me pa res zanima, če je katera že spoznala tukaj kakšno resno in vredu prijateljico
Oja
ampak jagoda malina se ni hotla srečat z mano, ker jo je nekdo opozoru, da jst nism zaupanja vredna... a ne malina
Ja res je bilo ja, ampak sem dobila občutek, da se je tukaj en fantek malo zafrkaval. Drugače sem šla na pijačo s 3 iz foruma, a nima nobena nikoli več časa. Ena se mi sploh ne javi več, druga je kao skoz s fantom, tretja je pa od daleč in sva v nontaktu samo pismeno. Res me je že minilo tole. Ne maram spoznavati ljudi, ki jih potem vidim enkrat na leto. Rada bi prijateljice, ki bi se več družile.
-
babygirl22 - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 4. 2006
ja midve sva si tut enkrat pisali pa potem ni blo več nobenega glasu iz tvoje strani
jaz sem tudi spoznala nekaj super punc s katerimi smo že 1 leto v stikih,...ne bi se pa branila še kakšne )
jaz sem tudi spoznala nekaj super punc s katerimi smo že 1 leto v stikih,...ne bi se pa branila še kakšne )
- levchica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 8. 2008
- Kraj: maribor*
joj kake face ste... jaz se ziher nebi spomnila take teme odpret, pa mi tudi kdaj zmajnka kdo za družbo ...sploh za v kino nobena ni več tak da če kera nima kaj za delat mam roko visoko gor za nek kofe al pa kaki dori film
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov