Iščem prijateljico[Brez komentarjev]

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
etny
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a etny » 25. Jul. 2008 5:24

hja a je še kera taka, k nima čist nobene prjatlce?Še skor kolegice ne, sploh pa take, da bi šla na pijačo al pa km mal športat v izi.
Učasih se mi zdi da je sploh ne rabm, spet drugič mi gre pa kr mal na jok, k sm tkole sama, pa to.
Mam fanta, (sam to nekak ni to), pa tud fantu ne moreš kr usega povedat, sploh so pa alergični na opravljanje. :)

luštn bi blo met kakšno pravo prijateljico!!
Uporabniški avatar
trepalnica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a trepalnica » 25. Jul. 2008 9:39

jaz v bistvu dolgo nisem imela prave prijateljice, ker sem mislila, da jo imam pa mi to ni bila, kar mi je letos povedala... od letos, jo imam, v bistvu ze od dolgo dolgo nazaj, ampak je nisem tako jemala, bila mi je kolegica, s katero smo se kdaj pa kdaj videvale... tako da... vesela sem, da jo koncno imam in si ne predstavljam vec kave in doooolgih pogovorov brez nje...
Uporabniški avatar
babygirl22
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a babygirl22 » 27. Jul. 2008 18:50

helow

No jaz pa lahko povem, da se da tukaj gor spoznat tut kakšno vredu punco in da sem full vesela da sem pisala sem :D

je pa res da jih je velkoooo takšnih ki ti pišejo enkrat in potem kar zginejo..no ampak ok..pač take niso resne in ne vem zakaj sploh pišejo na to temo-iščem prijateljico....

drugače pa...
jaz sem še vedno za nova prijateljstva..tako da...punce,pari...
javite se :D

čavčy
Uporabniški avatar
_martina
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 5. 2008
Kraj: primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a _martina » 27. Jul. 2008 18:52

Libido. anytime :D hehe
Uporabniški avatar
nastasja
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 1. 2005
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a nastasja » 27. Jul. 2008 22:15

hey.jaz tudi nimam glih prave prijateljice. no dve sem mela keri se smatrala res za najboljši, a se je izkazalo da me je ena opravljala za mojim hrbtom, druga pa mi je speljala fanta s katerim sem bla skupaj leto pa pol.

te kolegice kaj pa mam jih zdaj pa tudi niso glih nekaj, ker večina jih samo te pokliče ko bi kaj rade, ko bi jim trebalo kaj pomagat,....

se fanta mam samo kot je etny napisala to nekak ni to,se si vse poveva pa to, samo je pa čist drugače če maš kako prijateljico ki ji lahko vse zaupaš in veš, da te ne bo izdala .

tak ka če kera išče kolegico, naj piše
LP
Some days ... the whole world seems upside down. And then somehow, and probably, and when you least expect it, the world rights itself again.
Uporabniški avatar
black_bird
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 7. 2008
Kraj: far away

Neprebrana objavaNapisal/-a black_bird » 27. Jul. 2008 22:58

Zanimiva tema :) Mam par podobnih primerkov prjatelc, tak da se javim :)
plenicka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a plenicka » 27. Jul. 2008 23:34

Sama imam nasleden primer. Smo bile 3 prijatelice, ki smo vse žure skupaj obredle, potovale smo, hodile na morje, shopinge, kosila, na kavice vsak dan, si pomagale v težavah.... Zgodilo se pa je naslednje, da je ena izmed prijatelic odšla študirat čez lužo, ker je pač dobila športno štipendijo, kar ji sicer privoščim, ker je v šport vložila veliko truda in je to njen cilj. Sama sem jo podpirala pri odločitvi, da se je odločila za ta velik korak in ji govorila, da takih možnosti nimajo vsi in da bi nekateri za to šanso hodili čez trupla!In je šla ....in sama sem mislila, da se med nami ne bo nič spremenilo in tukaj sem se uštela. Ob prvi vrnitvi niti še nisem občutila, da bi bil med nama nekakšen prepad, le občasno se mi je zdelo čudno zakaj me ne pokliče več tako pogosto. Sedaj, ko preživlja poletje doma pa vidim, da med nama nekaj ni ok.Ne pokliče več, vedno kličem samo jaz, ko ji rečem če greva vsaj na kavo je vedno nekaj vmes. Naj omenim še drugo prijateljico, do katere se pa obnaša normalno, jo pokliče in grejo skupaj ven (sama imam z njo dobre odnose)z neko novo družbo katere "člane"sicer jaz vse poznam sama pa tudi nisem taka da se bom silila zraven.
Omenila sem ji že, da če mi je kaj zamerila pa je rekla da nič in mene resnično boli, boli ko si na te poletne večere zaželim, da bi sedle v avto, odprle okno, navile muziko in se odpeljale ni važno kam tudi če samo en krog po mestu. Počutim se samo, čeprav imam fanta vendar si v tem trenutku želim, da bi raje te dni, ki jih preživljam s fantom delila z njo in drugo prijateljico kot v starih časih.
Kaj bi ve storile?
lubii*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a lubii* » 28. Jul. 2008 8:37

na tvojem mestu bi se pogovorila s tisto od prijateljic, ki je ostala tukai...pa se potem lahko vidve zmenta, da kam greste skupaj, pa tretja sploh ne bo mela prave možnosti...pa bo potem mogoče vidla kako je pogrešala vaše skupno zabavanje...in tebe :)
SHAKIE
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 7. 2008
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a SHAKIE » 31. Jul. 2008 8:50

sem iz okolice kranja a je kera blizu za kavo pogovor .... piste na zs
Uporabniški avatar
redlolla
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 3. 2008
Kraj: here on earth

Neprebrana objavaNapisal/-a redlolla » 31. Jul. 2008 11:18

hejla :D
no...jst glih ne morem rečt da nimam čist nobene prjatlce....k mam nekej res najboljših....

k pa usako leto grem na počitnce u Žalec se tam malo dolgočasim k nobenega svojih let ne poznam....no..če je kakšna za kašno kavico al pa kej iz okolice Žalca naj se mi javi na ZS...:D drugače sm s primorske :D

bodte fajn
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 31. Jul. 2008 12:21

_martina napisal/-a:Libido. anytime :D hehe

hehe ... sej če prav predvidevam tebe tko na videz poznam :D si s kopra, oz. okolice? .. pa še moja soimenjakinja :D
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
_martina
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 5. 2008
Kraj: primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a _martina » 31. Jul. 2008 13:49

Libido. napisal/-a:
_martina napisal/-a:Libido. anytime :D hehe

hehe ... sej če prav predvidevam tebe tko na videz poznam :D si s kopra, oz. okolice? .. pa še moja soimenjakinja :D

ojoj.. a res? :D
sej mene je težko zgrešit :roll:
ja no.. bolj bi blo rečeno okolica kopra :P
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Smetka_ » 31. Jul. 2008 16:42

Jaz mam ene 3 kolegice,prijateljic pa nimam. Sicer pa če sem iskrena jih nimam zato,ker vse hočejo nekaj NAD in VEČ. Sem imela eno in me zdaj tudi ne pozdravi več. Meni pač prijateljica ni hobi,tako bom rekla. Vedno vse hočejo neko konstantno videvanje,konstantno dolgovezenje po telefonu...Ma jaz sem na free. Jaz bi imela tako prijateljico,ko jo pokličeš sem pa tja kdaj,ko ona ne pokliče tebe samo takrat,ko ima za jamrat,ampak tudi da ti kej novga pove,da bi šla občasno kdaj v kino...Da bi imela eno,s katero bi lahko športat hodila kdaj...Ne pa v smislu "seks v mestu". Predvsem bi eno žensko skulirano osebo,ki je "down to earth", ni šminkerka in fashion freak in je ne zanimajo samo butasti ljubezenski romani in ljubezenski filmi. Žal so vse tri moje kolegice točno take; razen butastih komedij in butastih knjig v smislu "Can you keep a secret?" niso sposobne prežvečit ničesar. (Seveda se že vnaprej opravičujem za pridevnik butaste; to je zgolj moje mnenje!).

Zraven so pa še vse tri hardcore žurerke,ki bi samo žurale in niso sposobne resne zveze. Jaz bi mela eno punco,ki poleg resnega fanta rab še eno žensko mal za ventile sprostit.

Tole sem samo mal tko napisala,ker pač nobena ne opredeli kakšno prijateljico išče.....Sama nič ne iščem samo svoj pogled na zadevo sem hotela predstavit.
dp22
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a dp22 » 07. Avg. 2008 21:45

ksno kofe mogoce ?
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 07. Avg. 2008 21:47