Iščem prijateljico[Brez komentarjev]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
babygirl22 - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 4. 2006
ekola..
jaz sem tut za ta piknik žur :-)))
samo vprašanje je kako in kje ga bi organizirale
jaz sem tut za ta piknik žur :-)))
samo vprašanje je kako in kje ga bi organizirale
- Razlagalka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 6. 2008
- Kraj: Štajerski konec
Kar se piknika tiče, bi se morale zmenit pač nekja, potem pa pobrat prijave in se zorganizirati in je to to. Ima katera predlog kje in kdaj? Npr. moj predlog je pod Pohorjem, pol pa žur v MB. PA vi, vaši predlogi?
- Razlagalka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 6. 2008
- Kraj: Štajerski konec
Pa jaz sem mislila, da bi se dobile, malo spoznale, se družile ,pol ga pa žurale. Pa seveda kaj dobrega pojedle in popile.
- gorenjska83
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 7. 2008
Sem z gorenjske, stara 24 let in iščem prijateljico. Imam tipa, ampak vseeno mi pravih prijateljic primanjkuje (za v kino, kavico, fitnes, shopping,...). Mene cyber prijateljica žal ne zanima, rajši bi v živo
- ana27
- Kofetarica
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
Razlagalka napisal/-a:Kar se piknika tiče, bi se morale zmenit pač nekja, potem pa pobrat prijave in se zorganizirati in je to to. Ima katera predlog kje in kdaj? Npr. moj predlog je pod Pohorjem, pol pa žur v MB. PA vi, vaši predlogi?
In kdo organizira piknik?
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
še ena gorenjka
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
- sali
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 7. 2008
gorenjska83 napisal/-a:Sem z gorenjske, stara 24 let in iščem prijateljico. Imam tipa, ampak vseeno mi pravih prijateljic primanjkuje (za v kino, kavico, fitnes, shopping,...). Mene cyber prijateljica žal ne zanima, rajši bi v živo
Tut jst imam podobne težave, tako da.... če se katera javi....
sem pa iz okolice Ljubljane oziroma Kranja. Aha, še starost: 22let
-
**majcy** - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 10. 2006
- Kraj: Okolica Lj.
Js pa iščem kkšno prjazno punco, k bi mi pomagala rešit en problem.
Zato bi vas prosila če mi lahko na ZS pošljete svoj Msn naslov. Ali pa če vam ga jaz.
Ful bi blo lepo ker sm čist na dnu zarad tega, vsak dan me muči ta stvar. Rada bi se samo lepo, normalno pogovorila .
It is all about love.
Hvala.
Zato bi vas prosila če mi lahko na ZS pošljete svoj Msn naslov. Ali pa če vam ga jaz.
Ful bi blo lepo ker sm čist na dnu zarad tega, vsak dan me muči ta stvar. Rada bi se samo lepo, normalno pogovorila .
It is all about love.
Hvala.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov