Iščem prijateljico[Brez komentarjev]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
marypa napisal/-a:posreči se bl ne kot ja
Itak da jih dost išče kšno prjatlco za čvek al pa žur iz različnih razlogov.. ma ene so čudne... tiste na katere sm js naletela.. se mi zdi, da se po parih postih za njimi izbriše vsaka sled hahahha in o podobnih izkušnjah s temi wannabe priajateljstvo al pa kšno druženje sem brala v tej temi..
Js.. bi si želela čvekati z meni podobno, torej s tako za hece, kakšen žur, neobremenjeno itd.
S primorska.. če je katera za kakšno kavo.., mi lahko piše.. torej cerkno, logatec, idrija in okolica.. za samo dopisovanje.. pa si lahko od koderkoli.. sm men se ponavad ne da tok dopisovat ..
ps: To js trenutno pišem, ker mi je trenutno dolgčas. Itak iz tega pomoje ne bo nič. Me zanima, če sta se kdaj kateri dve tu prek oglasa dobili?
Koliko si stara? Sicer nisem iz tega konca, ampak mislim, da je starost tukaj tudi pomembna. Drugače jaz sreče tukaj nisem imela, da bi kakšno spoznala.
- Razlagalka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 6. 2008
- Kraj: Štajerski konec
sanjaanja jaz jih imam 26. iz kerega konca slo pa si? jaz sem iz štajerske.
- jagoda-malina
- Debatorica
- Na forumu od: 11. 4. 2008
Evo našla tudi jaz eno kolegico tukaj s katero sem se srečala. Sva imeli prav lep izlet. Mogoče greva celo skupaj na morje
-
Petra5 - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 4. 2005
- Kraj: štajerska
Hej hej beybe
Kako ste kaj?
No jaz sem tudi iz štajerskega konca hehe, pa bi šla z veseljem na kako kavo al pa še kako tortico . Vidim da nas je neki štajerk tle , bi lako kako skupno srečanje nardile , pol bi šele deževalo haha.
Če je kera za kako skupno kofe al pa klepet po zs, kar naj klikne, če nebom že jaz prek katere .
Lep pozdravček vsem
Kako ste kaj?
No jaz sem tudi iz štajerskega konca hehe, pa bi šla z veseljem na kako kavo al pa še kako tortico . Vidim da nas je neki štajerk tle , bi lako kako skupno srečanje nardile , pol bi šele deževalo haha.
Če je kera za kako skupno kofe al pa klepet po zs, kar naj klikne, če nebom že jaz prek katere .
Lep pozdravček vsem
Qualis vita finish ita
- Cranberries
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 4. 2008
- Kraj: LJ
hey bejbe !
Men bi tud pasalo spoznat kako novo frendico, k se tukaj sredi Ljubljane trenutno počutim kot osamljen otok. S fantom sva se preselila iz Štajerske v Lj, in "doma" imam vse prijateljice in prijatelje. Frendice iz faxa pa so tudi vse iz Štajerske in so sedaj, ko je izpitno obdobje, skoraj vedno doma. Tako da punce iz Lj me kar mirne volje kliknite(preverjeno ne grizem), pa malo potračkamo pa se za kak kafe zmenimo al pa kaj sladkega
Men bi tud pasalo spoznat kako novo frendico, k se tukaj sredi Ljubljane trenutno počutim kot osamljen otok. S fantom sva se preselila iz Štajerske v Lj, in "doma" imam vse prijateljice in prijatelje. Frendice iz faxa pa so tudi vse iz Štajerske in so sedaj, ko je izpitno obdobje, skoraj vedno doma. Tako da punce iz Lj me kar mirne volje kliknite(preverjeno ne grizem), pa malo potračkamo pa se za kak kafe zmenimo al pa kaj sladkega
-
*lady bug* - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 6. 2007
- Kraj: Maribor
*ClaUdYka* napisal/-a:**Ana** napisal/-a:hei. iscem prijatelco z stajerske .Je mogoce tukaj katera z maribora ali okolice. stara nkje 15-18 let ?
**Ana** jaz sem hmm.. dijakinja v Mariboru, čez vikend sem vedno doma int udi čez počitnice, tako da bi ti prav prišla samo čez šolo verjetno, razen če te zanima Goričko da bi prišla tu pa tam k meni
evo jaz isto hodim v šolo v mb, drugač pa sem doma iz okolice mb, če sta za kaki pogovor mi pošljita msn na zs upam da se spoznamo
- nadya
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 10. 2005
Jst mam pa ful slabe izkušnje s prijateljicami (nevoščljivost, izdaja...), tko da sm glede tega čist obupala...
Večinoma imam prijatlelje, pomoje je to tudi zaradi tega ker sem bila na taki srednji šoli kjer so bili večinoma fantje..
Sam učasih pa res zapaše ženska družba fantje so spet fantje
Večinoma imam prijatlelje, pomoje je to tudi zaradi tega ker sem bila na taki srednji šoli kjer so bili večinoma fantje..
Sam učasih pa res zapaše ženska družba fantje so spet fantje
- jagoda-malina
- Debatorica
- Na forumu od: 11. 4. 2008
Saj velikokrat so fantje še boljši kolegi od punc.
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
_Teja- napisal/-a:hja tudi jaz mam take problemčke , sicer imam prijateljice s katerimi se fajn zastopino, kofetkamo... niso pa neke žurerke, kar pa meni ful manjka. Skratka js bi šla žurat, kaorkoli ! Kje ste žurerke????
neki tazga mam tud jst...te kavice mi grejo že mal na....kamorkol pač.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov