Iščem prijateljico[Brez komentarjev]

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 10. 2007
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 14. Jun. 2008 12:41

marypa napisal/-a:posreči se bl ne kot ja :D
Itak da jih dost išče kšno prjatlco za čvek al pa žur iz različnih razlogov.. ma ene so čudne... tiste na katere sm js naletela.. se mi zdi, da se po parih postih za njimi izbriše vsaka sled hahahha in o podobnih izkušnjah s temi wannabe priajateljstvo al pa kšno druženje sem brala v tej temi..

Js.. bi si želela čvekati z meni podobno, torej s tako za hece, kakšen žur, neobremenjeno itd. :)
S primorska.. če je katera za kakšno kavo.., mi lahko piše.. torej cerkno, logatec, idrija in okolica.. za samo dopisovanje.. pa si lahko od koderkoli.. sm men se ponavad ne da tok dopisovat :D ..

ps: To js trenutno pišem, ker mi je trenutno dolgčas. Itak iz tega pomoje ne bo nič. Me zanima, če sta se kdaj kateri dve tu prek oglasa dobili?

Koliko si stara? Sicer nisem iz tega konca, ampak mislim, da je starost tukaj tudi pomembna. Drugače jaz sreče tukaj nisem imela, da bi kakšno spoznala.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 14. Jun. 2008 14:20

aja, stara sm pa 20
Nevem, men se drgač starost ne zdi tako pomembna, itak po postih vidiš a jih ma pod 15.. čeprav bi blo fajn če jih ma punca 18,19+
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 14. Jun. 2008 21:04

Jaz jih imam 28, tako da sem kar malo starejša. Najbrž imava različne interese glede vsebine pogovora. Pa kot pravim, sem iz čisto drugega konca SLO.
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 6. 2008
Kraj: Štajerski konec

Neprebrana objavaNapisal/-a Razlagalka » 17. Jun. 2008 15:08

sanjaanja jaz jih imam 26. iz kerega konca slo pa si? jaz sem iz štajerske.
jagoda-malina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a jagoda-malina » 18. Jun. 2008 13:36

Evo našla tudi jaz eno kolegico tukaj s katero sem se srečala. Sva imeli prav lep izlet. Mogoče greva celo skupaj na morje :)
Uporabniški avatar
Petra5
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 4. 2005
Kraj: štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a Petra5 » 18. Jun. 2008 17:17

Hej hej beybe

Kako ste kaj?
No jaz sem tudi iz štajerskega konca hehe, pa bi šla z veseljem na kako kavo al pa še kako tortico :oops: . Vidim da nas je neki štajerk tle :D , bi lako kako skupno srečanje nardile :cool: , pol bi šele deževalo haha.

Če je kera za kako skupno kofe al pa klepet po zs, kar naj klikne, če nebom že jaz prek katere :D .

Lep pozdravček vsem
Qualis vita finish ita
Cranberries
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 4. 2008
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Cranberries » 18. Jun. 2008 17:37

hey bejbe :D !
Men bi tud pasalo spoznat kako novo frendico, k se tukaj sredi Ljubljane trenutno počutim kot osamljen otok. S fantom sva se preselila iz Štajerske v Lj, in "doma" imam vse prijateljice in prijatelje. Frendice iz faxa pa so tudi vse iz Štajerske in so sedaj, ko je izpitno obdobje, skoraj vedno doma. Tako da punce iz Lj me kar mirne volje kliknite(preverjeno ne grizem), pa malo potračkamo pa se za kak kafe zmenimo al pa kaj sladkega :) :)
Uporabniški avatar
*lady bug*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 6. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a *lady bug* » 18. Jun. 2008 17:39

*ClaUdYka* napisal/-a:
**Ana** napisal/-a:hei. iscem prijatelco z stajerske .Je mogoce tukaj katera z maribora ali okolice. stara nkje 15-18 let ?
:?: :?: :?:

**Ana** jaz sem hmm.. dijakinja v Mariboru, čez vikend sem vedno doma int udi čez počitnice, tako da bi ti prav prišla samo čez šolo verjetno, razen če te zanima Goričko da bi prišla tu pa tam k meni :D

evo jaz isto :) hodim v šolo v mb, drugač pa sem doma iz okolice mb, če sta za kaki pogovor mi pošljita msn na zs :D upam da se spoznamo
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 18. Jun. 2008 21:38

Razlagalka napisal/-a:sanjaanja jaz jih imam 26. iz kerega konca slo pa si? jaz sem iz štajerske.

Ne žal nisem iz Štejerske. Daleč stran.
Uporabniški avatar
_Teja-
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a _Teja- » 26. Jun. 2008 9:30

hja tudi jaz mam take problemčke :), sicer imam prijateljice s katerimi se fajn zastopino, kofetkamo... niso pa neke žurerke, kar pa meni ful manjka. Skratka js bi šla žurat, kaorkoli :)! Kje ste žurerke????
nadya
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a nadya » 26. Jun. 2008 22:16

Jst mam pa ful slabe izkušnje s prijateljicami (nevoščljivost, izdaja...), tko da sm glede tega čist obupala...

Večinoma imam prijatlelje, pomoje je to tudi zaradi tega ker sem bila na taki srednji šoli kjer so bili večinoma fantje..

Sam učasih pa res zapaše ženska družba :( fantje so spet fantje :?
jagoda-malina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a jagoda-malina » 29. Jun. 2008 13:35

Saj velikokrat so fantje še boljši kolegi od punc.
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red*cherry » 29. Jun. 2008 13:49

_Teja- napisal/-a:hja tudi jaz mam take problemčke :), sicer imam prijateljice s katerimi se fajn zastopino, kofetkamo... niso pa neke žurerke, kar pa meni ful manjka. Skratka js bi šla žurat, kaorkoli :)! Kje ste žurerke????

neki tazga mam tud jst...te kavice mi grejo že mal na....kamorkol pač. :roll:
Uporabniški avatar
_Teja-
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a _Teja- » 29. Jun. 2008 16:28

ja tudi meni že rahlo presedajo te kavice :? ,in resnično mi manjka en dober žur :) !
S kje pa si red*cherry?
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 29. Jun. 2008 16:46

Jaz pa noro uživam s kolegicami na kavicah

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov