Iščem prijateljico[Brez komentarjev]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- blackarween
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 4. 2008
Če pa je katera za "e-mail" kolegico naj mi piše zs...
-
villa - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Hojla! Če je katera iz Ljubljana in zbira voljo za začetek hoje na fitnes in bi želela družbo se z veseljem pridružim. Lahko pa se skupaj razmigamo tud pri badmingtonu ali pa vsaj na dobri kavici. Skratka, piši na ZS. Aja, stara sem 28.
-
mala račka* - Sramežljivka
tudi jaz iščem prijateljice za kavice za druženje, čvekanje smejanje in obiskovanje cosmo žurov
...katera iz lj da se spoznamo?
...katera iz lj da se spoznamo?
-
Smreka - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
Ty napisal/-a:jaz iščem kakšno upokojenko,da jo razvajam Sem zelo postaven in simpatičen fant Sam bom izbral srečno kandidatko
Tuki maš ful upokojenk ja, boš mogu ornk zbirat. Še večjo izbiro bi mel po moje na kašnem najstniškem forumu, probaj.
-
mala račka* - Sramežljivka
hehe ta ideja je pa res dobra...pa se dobimo pa se spoznamo pa bomo vse zadovoljne...sam ena bo morala to organizirati tko da... kr v akcijo !!!:tanz:
- Prtička
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 2. 2007
Hehe super tema!
Tud js bi z veselam spoznala kako neznano osebico še, za kofetke,kšn šoping,pohajkovanja,debate(sploh kšne življenske:)
Gorenke,lublančanke,20+?:)
Stara sm pa 22:)
PM:)
pa:sm pa resna glede vsega,če se neki zmenem(za kavo,krkol) to DRŽI,ker sm dost načeln človk in ne maram nekih wanna be igrc pa izmikanj:)
lep dan še naprej!!!!=)=)
Tud js bi z veselam spoznala kako neznano osebico še, za kofetke,kšn šoping,pohajkovanja,debate(sploh kšne življenske:)
Gorenke,lublančanke,20+?:)
Stara sm pa 22:)
PM:)
pa:sm pa resna glede vsega,če se neki zmenem(za kavo,krkol) to DRŽI,ker sm dost načeln človk in ne maram nekih wanna be igrc pa izmikanj:)
lep dan še naprej!!!!=)=)
-
bleona - Komunikatorka
Hojla babe.
Jz sm zainteresirana za kaksen cvek o vsem.Od tezav in problemov do splosnih pogovorov in babjega cveka.Vcasih mi zapase da bi se pogovarjala s kom ki ga se ne poznam
Najprej prek meila,pol pa ce bi se zastekale se kksna kavica.
Aja pa stara sem 18
Jz sm zainteresirana za kaksen cvek o vsem.Od tezav in problemov do splosnih pogovorov in babjega cveka.Vcasih mi zapase da bi se pogovarjala s kom ki ga se ne poznam
Najprej prek meila,pol pa ce bi se zastekale se kksna kavica.
Aja pa stara sem 18
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov