Iščem prijateljico[Brez komentarjev]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- ElektroKat
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 3. 2008
- Kraj: neverland
joj babe...
no dobro..jas mam kolegice ampak mi nebo nic mankal če spoznam še kaksno, sem rada v druzbi, sem nasmejana, sem komunikativna, malo odštekana, v glavnem nisem izbirčna ampak mam rada folk ki odpre usta in kaj pove. tak da ce je keri dougcajt al pa bi rada sla z mano na pijaco v Mbju ni panike..sam se mormo prvo zmenit.aja stara sem pa 21!tak
no dobro..jas mam kolegice ampak mi nebo nic mankal če spoznam še kaksno, sem rada v druzbi, sem nasmejana, sem komunikativna, malo odštekana, v glavnem nisem izbirčna ampak mam rada folk ki odpre usta in kaj pove. tak da ce je keri dougcajt al pa bi rada sla z mano na pijaco v Mbju ni panike..sam se mormo prvo zmenit.aja stara sem pa 21!tak
- jagoda-malina
- Debatorica
- Na forumu od: 11. 4. 2008
A pa spozna katera kakšno kolegico tukaj?
Meni je ena pisala na ZS, da naj se tukaj rajši ne menim s puncami, ker se je ona že z dvema zmenila, potem pa nobene ni bilo.
Meni je ena pisala na ZS, da naj se tukaj rajši ne menim s puncami, ker se je ona že z dvema zmenila, potem pa nobene ni bilo.
-
babygirl22 - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 4. 2006
no jaz sem se spoznala z parim,..z eno sva se full dobr zaštekale ampak zgleda da sem jo slabo spoznala ker me je na hitr skenslala ko je našla drugo s katero sva hodili ven in tko,..
z eno sem pa še ostala v stikih in sem full vesela da sem jo spoznala,..
je pa res da punce niso resne,..pišejo da bi rade spoznale nove prijateljice,jih dodaš na msn, si enkrat pišeš in potem zginejo in ni nič iz tega,..:-)))
z eno sem pa še ostala v stikih in sem full vesela da sem jo spoznala,..
je pa res da punce niso resne,..pišejo da bi rade spoznale nove prijateljice,jih dodaš na msn, si enkrat pišeš in potem zginejo in ni nič iz tega,..:-)))
-
Smreka - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
jagoda-malina napisal/-a:A pa spozna katera kakšno kolegico tukaj?
Ja ful dobro a ne, da ti je to napisala. Zato pa potem vse neresno izpade. Jaz če sem kateri rekla da kam pridem in se fiksno zmenla, sem to nardila. Sicer je bilo to žal bolj na srečanju v Kranju, pa z eno sem se menila za športat, samo je bilo vedno slabo vreme, ampak da bi se zmenila pa ne prišla, mislim ne vem - tolk podla pa tud nisem.
In mi gre tudi na živce, da pri večini ostane pri izmenjavi 2,3 sporočil, potem pa gone with the wind!
-
Boa - Debatorica
- Na forumu od: 29. 3. 2005
Jst sm dve dodala na msn, na živce mi gre edin to ker sem res malokrat na msn-ju in posledično ni nič iz tega. Tko da tsti dve s katerima sem se menila se vama opravičujem, sem bolj mobitelgirl, tko da naslednič ko se na msn-ju tipkamo dam cifro mobitela in se bomo kar slišali pa direktno zmenili.
-
*_nincy_* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 2. 2006
Boa napisal/-a:Enkrat sm pršla na srečanje, kamor so prišle 3 od tistih 10ih ki so rekla da bojo. Naslednjič pa nisem mogla in sem to tud povedala da me ne bo. Emanuela, ne vem če je ta napad name letal al ne sam ne iščem best frendic, iščem kakšno sproščeno deklino za čvek in žur, ni mi problem tut cifre od mobitela dat.
No na tem srečanju sem bila tudi jaz...
Na koncu je tista,ki je vso to zadevo organizirala, ignorirala vse klice in proti koncu sporočila, da se je vlak pokvaril in ni morala priti...
Vmes pa gotovo ni bilo signala,ker je telefon zvonel v prazno.
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
Smreka napisal/-a:jagoda-malina napisal/-a:A pa spozna katera kakšno kolegico tukaj?
Ja ful dobro a ne, da ti je to napisala. Zato pa potem vse neresno izpade. Jaz če sem kateri rekla da kam pridem in se fiksno zmenla, sem to nardila. Sicer je bilo to žal bolj na srečanju v Kranju, pa z eno sem se menila za športat, samo je bilo vedno slabo vreme, ampak da bi se zmenila pa ne prišla, mislim ne vem - tolk podla pa tud nisem.
In mi gre tudi na živce, da pri večini ostane pri izmenjavi 2,3 sporočil, potem pa gone with the wind!
Jaz še vedno čakam, da se dobima na pol poti.
-
Smreka - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
Lastovica napisal/-a:Smreka napisal/-a:jagoda-malina napisal/-a:A pa spozna katera kakšno kolegico tukaj?
Jaz še vedno čakam, da se dobima na pol poti.
Ja potem bi blo pa fino da mi vsaj na zs odgovoriš, ker drugač se bova bolj težko zmenile.
- blackarween
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 4. 2008
Če pa je katera za "e-mail" kolegico naj mi piše zs...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov