Iščem prijateljico[Brez komentarjev]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
swinga - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 8. 2006
- Kraj: Ljubljana
O kok dobra tema
Tud js sm trenutn v taki fazi k sm skor vse frendice zgubla (zard tipov, menjave šole...) in bi rada spet kšno mela k bi lahk z njo delila nasvete.
Morm pa povedat da sm kr precej mlada vendar drugačna kot ostali vrstniki (16 let štejem)
Pišite na zs da se bomo lahk pomenle. Sm iz lj.
LP

Tud js sm trenutn v taki fazi k sm skor vse frendice zgubla (zard tipov, menjave šole...) in bi rada spet kšno mela k bi lahk z njo delila nasvete.
Morm pa povedat da sm kr precej mlada vendar drugačna kot ostali vrstniki (16 let štejem)

Pišite na zs da se bomo lahk pomenle. Sm iz lj.
LP
-
SapraVeronika - Debatorica
- Na forumu od: 28. 6. 2006
- Kraj: in the fairytale
Se pridružujem k kavicam od oktobra naprej v LJ 

Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
-
_lady_bird_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
- Kraj: Maribor
Torej: kje ste kavice v Mariboru?
Tema mi je zanimiva;)
Kaka nova spoznanstva ne škodijo.
Tema mi je zanimiva;)
Kaka nova spoznanstva ne škodijo.
-
_KaChina__ - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 8. 2007
- Kraj: mb
+ jaz za MB!! Ful mi je všeč da se je odprla taka tema...še več podobnih! Nova poznanstva res ne škodijo. Za t.i. "babje" pomenke pa se itak ve da znajo bit več kot zanimivi...še bolj kaki privat žuri... tak da upam, da nisem prepozna in da se čimprej kontaktiramo. Za začetek predlagam mogoče, da se dogovorimo prek msn...pa da vidimo malo posamezne interese itd.
Resnično upam, da ne ostane vse le pri besedah! LP!
-
_KaChina__ napisal/-a:+ jaz za MB!! Ful mi je všeč da se je odprla taka tema...še več podobnih! Nova poznanstva res ne škodijo. Za t.i. "babje" pomenke pa se itak ve da znajo bit več kot zanimivi...še bolj kaki privat žuri... tak da upam, da nisem prepozna in da se čimprej kontaktiramo. Za začetek predlagam mogoče, da se dogovorimo prek msn...pa da vidimo malo posamezne interese itd.
jap, se strinjam s tabo. kolko pa si stara ti;)?
-
če ne druga, pa med šolo;) takrat se tudi najde cajt. posebaj zdaj, ko še je ''začetek'' 

-
ingrid - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 8. 2007
- Kraj: tržič
uuu bejbe zadele ste u polno pa sm mislila da mam samo jst probleme s tem!!ja tko k je kao prave kolegice odkorakajo stran,jst pa se tut ne bom več poniževala in klicala... in se vsiljevala!!
tko da jst si vzamem takoj čas za nove spoznanje kolegice iz okolice gorenjske(sama sem drugače iz tržiča) kšn kranj al pa kj podobnga bi blo fajn!!tko da javite se!
lahko pa mi tut pišete na mail:tweetyika@gmail.com
se že veselim!!
punce glave pokonc nismo same sj nas je velik, bi lahk kšno društvo ustanovile npr:ČE IMAŠ FANTA NE POMENI DA IMAŠ VSEEEE!!hehe mal zajebancije
pište
papa
tko da jst si vzamem takoj čas za nove spoznanje kolegice iz okolice gorenjske(sama sem drugače iz tržiča) kšn kranj al pa kj podobnga bi blo fajn!!tko da javite se!
lahko pa mi tut pišete na mail:tweetyika@gmail.com
se že veselim!!
punce glave pokonc nismo same sj nas je velik, bi lahk kšno društvo ustanovile npr:ČE IMAŠ FANTA NE POMENI DA IMAŠ VSEEEE!!hehe mal zajebancije
pište
papa
- _sad_girl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 3. 2006
seveda lahko tudi med šolo..sploh ni problema! sicer jaz imam fanta ampak so me kolegice ker imajo one fante pusle na cedilu...sošolke mam in se družimo ampak vseeno ni to isto! tak da komaj čakam da se spoznamo!
Just be who you are....
-
_sad_girl napisal/-a:seveda lahko tudi med šolo..sploh ni problema! sicer jaz imam fanta ampak so me kolegice ker imajo one fante pusle na cedilu...sošolke mam in se družimo ampak vseeno ni to isto! tak da komaj čakam da se spoznamo!
hehe. jaz mam tuji fanta, sao vseen. sošolke majo tuji kr fante, s tisto ko se najbolj štekama, je doma na drugem koncu okolice maribora. tak da. ni to to;)
sicer pa. nova poznanstva ne škodijo;)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov