Iščem prijateljico[Brez komentarjev]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- lady gumica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 11. 2007
Mene pa zanima, če je tukaj slučajno katera iz jv dela slovenije?
- MisticGRL
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 11. 2007
Lara88 napisal/-a:zivjo vsem! moja situacija je pa mal drugacna, nimam tipa, zart katerga bi zgubila svoje frendice, pa tut one me niso skenslale zart svojih tipov, ampak preprosto nikol nisem mela tistih pravih prjatlc. mam pac znanke, s katerimi se vsake toliko dobim in grem ven, ampak nobeni ne morem res zaupat. tk da, ce je katera za resnicno prijateljstvo, ki se mogoce lahko zacne prou na tem forumu, sm jst cist za sem pa iz okolice domzal, ampak vsak dan v lj zaradi faksa. tko da, ce je katera podobnih misli in v podobni situaciji, nej mi pise zs
lp
pri meni je podobno.mam par znank, s katerimi tu pa tam skupaj žuramo, samo to ni to
tak da če še je katera na istem in je iz mb ali okolice ----> ZS
aja stara pa sem 22
*LP*
- lady gumica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 11. 2007
crnolaska napisal/-a:ja lady gumica js sm iz jv slovenije:) kolk si pa kj stara?
23
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
Smreka napisal/-a:Lastovica napisal/-a:Smreka: pa če baje nisi iz lj, na tvoje konce pa ne zahajam.
Če si pa kdaj v lj, pa sem takoj za.
No po moje ti nč ne bi škodl, če bi se na kak lep sončn dan pripeljala na naš prelep Bled. Še bolje pa seveda poleti Ma ne sj, ni panike, sem veliko v lj, ker imam tudi tam določene znance... ni panike.
Lp
ce se bosta res za kaksn sport zmenile se vama pridruzujem, ce bosta dovolile
smreka, js sm tut na tej relaciji
Zivljenje je piskotek!
-
*ClaUdYka* - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 5. 2006
- Kraj: Fikšinci :)
Hey!
Jaz pa iščem kolegico iz Maribora, najboljše iz bližine Smetanove ulice, ki si ali isto kot jaz želi laufanja čez teden po Lentu in popolne postavice in nima koga s kerim bi se rekreirala ali eno, ki bi "me vedla prijet v roke" in me tirala, da bi dobila kondicijo in popolno postavico do junija '08.
Tako da, tiste z voljo in tiste brez se javite.
Jaz pa iščem kolegico iz Maribora, najboljše iz bližine Smetanove ulice, ki si ali isto kot jaz želi laufanja čez teden po Lentu in popolne postavice in nima koga s kerim bi se rekreirala ali eno, ki bi "me vedla prijet v roke" in me tirala, da bi dobila kondicijo in popolno postavico do junija '08.
Tako da, tiste z voljo in tiste brez se javite.
- Anelise
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
MisticGRL napisal/-a:Lara88 napisal/-a:zivjo vsem! moja situacija je pa mal drugacna, nimam tipa, zart katerga bi zgubila svoje frendice, pa tut one me niso skenslale zart svojih tipov, ampak preprosto nikol nisem mela tistih pravih prjatlc. mam pac znanke, s katerimi se vsake toliko dobim in grem ven, ampak nobeni ne morem res zaupat. tk da, ce je katera za resnicno prijateljstvo, ki se mogoce lahko zacne prou na tem forumu, sm jst cist za sem pa iz okolice domzal, ampak vsak dan v lj zaradi faksa. tko da, ce je katera podobnih misli in v podobni situaciji, nej mi pise zs
lp
pri meni je podobno.mam par znank, s katerimi tu pa tam skupaj žuramo, samo to ni to
tak da če še je katera na istem in je iz mb ali okolice ----> ZS
aja stara pa sem 22
*LP*
evo mene,stajersko primorko
-
Boa - Debatorica
- Na forumu od: 29. 3. 2005
Hejla!
No, jst mam pa en problemčič. In sicer, rada hodm ven-torej malo alkohola, densanje, babji čvek. Problem je v tem da so se vse moje kolegice zabubile ali s fanti doma ali pa so za knjigami in meni ob petkih/sobotah tko manjka kakšeno žuranje v kakšnem lokalu. Sej kdaj gremo zvečer na kakšno pjačo, sam mene prime ga žurat pa nekak ni nič iz tega. Če je kera za žur, nej me kontaktira na zs, stara sm 20 let iz Ljubljane, lokali: vse od kmš-ja, bachusa, companierosa in tramontane. Lahko kdaj tut kakšen obisk kazinoja.
No, jst mam pa en problemčič. In sicer, rada hodm ven-torej malo alkohola, densanje, babji čvek. Problem je v tem da so se vse moje kolegice zabubile ali s fanti doma ali pa so za knjigami in meni ob petkih/sobotah tko manjka kakšeno žuranje v kakšnem lokalu. Sej kdaj gremo zvečer na kakšno pjačo, sam mene prime ga žurat pa nekak ni nič iz tega. Če je kera za žur, nej me kontaktira na zs, stara sm 20 let iz Ljubljane, lokali: vse od kmš-ja, bachusa, companierosa in tramontane. Lahko kdaj tut kakšen obisk kazinoja.
-
Nnia - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 3. 2008
ja to gre tud men nažiuce da k enkrat tipa najdeš po pa kr nikamor več ne hodš ..sej pač razumm da nimaš več tok velik časa k prej sam vseen da ga pa nimaš čiz nč več pa krneki
tko k moja sošolka k nedela več druzga k da je s tipom kadar kol jo prašaš nemorm zarad nega nemorm zard nega jao
aja p k bo kšna z pjačko lj al pa mau bl proti dolensi sm jz tud za
tko k moja sošolka k nedela več druzga k da je s tipom kadar kol jo prašaš nemorm zarad nega nemorm zard nega jao
aja p k bo kšna z pjačko lj al pa mau bl proti dolensi sm jz tud za
- lexya
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 8. 2007
- Kraj: Lj/Ptuj
orhideja1 napisal/-a:Jaz tudi kadar imam fanta hodim s kolegicami ven in obratno. Ne štekam tistih, ki potem na cel svet pozabijo.
TOČNO TAKO razumem, da pride obdobje, ko se malo poleniš in to...
ampak to se zgodi tudi, če maš fanta ali ne. ne pa da greš med upokojence...
ljudje s hrepenenjem po zabavi/novih doživetjih, ki se znajo zrelaxirat; to je zame!
jaz pa mam težavo, da sva oba s fantom za žur/ druženje (vsak za sebe ali skupaj), samo vsi ostali niso. oziroma so nAčRtOvAnO SpOnTaNi, ZaDrŽaNo SpRoŠčEnI in tako dalje . samski ali vezani. hvalabogu, da si vsaj midva želiva isto! čeprav bi bilo fajn spoznati koga, ki bi imel podobne želje, ker se včasih počutiva kot da sva edina
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov