Iščem prijateljico[Brez komentarjev]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Fatal*T - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 8. 2007
kafrca napisal/-a:tipika napisal/-a:tinca987 napisal/-a:zgleda da nč ne bo iz tega mitinga celjank...
hehe če se pa nobena ne javi
js tudi iz okolice CELJA itak ... kaj zdej a je blo govora o kakem mitingu? ker če je blo... js sm ZA
Ewo jst sm tut iz Celja
- kafrca
- Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 11. 2006
Fatal*T napisal/-a:kafrca napisal/-a:tipika napisal/-a:tinca987 napisal/-a:zgleda da nč ne bo iz tega mitinga celjank...
hehe če se pa nobena ne javi
js tudi iz okolice CELJA itak ... kaj zdej a je blo govora o kakem mitingu? ker če je blo... js sm ZA
Ewo jst sm tut iz Celja
ja ka je zej Celjanke bomo al ne ? pravzaprav bi zdej lahk k mamo študijske počitnce in smo večinoma doma
če ma kera kako idejo ...
- kafrca
- Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 11. 2006
no angel napisal/-a:To sm pa js tud za, sploh zdej ko bojo počitnce, tak kot si rekla kafrca.
mi2 pa še tut nimama poravnanih računov ... zdej k so počitnce bi se to lahk zgodil a ?
aia pa praviš d drsanje rox ... grema kdaj pred tivoli u lj ?
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Hehe sam res. Za drsanje sm js takoj. Drugač pa če je še ktera tle s foruma blizu Celja doma (pa zna drsat hehe) lahk gremo pa tud med počitncami en petek v park na drsališče, ko majo kao disko (to js hodim zdej ).
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
- zala123
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2007
- Kraj: Kranj
jagodka85 napisal/-a:Zala, jst sm tud iz Gorenjske, samo še nisem nad 25 Sicer pa mislm, da je kr neki Gorenjk tuki gor, k so nad ali okol 25 let mlade. Mogoče se ti pa kakšna jav.
Pozdravljena Gorenjka
Ne vem koliko jih je. Nisem nič preverjala. Imam pa občutek, da jih je malo
-
jozica1 - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2006
- Kraj: Ljubljana
kaj ni gorenjk Jst sm iz okolice Kranja, stara 19 let (letos bom 20). Rada bi pa našla kolegice za kašn kofetk, sprehod, klepet, mogoče žuranje (četrtkanja u Klubarju al kjerkol...). Bi bla vesela če javite ZS al si bom pa jst vzela čs pa kšno kontaktirala
Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!
-
Dagi - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 8. 2006
- Kraj: ...
zala123 napisal/-a:jagodka85 napisal/-a:Zala, jst sm tud iz Gorenjske, samo še nisem nad 25 Sicer pa mislm, da je kr neki Gorenjk tuki gor, k so nad ali okol 25 let mlade. Mogoče se ti pa kakšna jav.
Pozdravljena Gorenjka
Ne vem koliko jih je. Nisem nič preverjala. Imam pa občutek, da jih je malo
pomoje nas pa ni tok malo...
Always look on the bright side of life!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov