Iščem prijateljico[Brez komentarjev]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 2039 prispevkov
• Stran 3 od 136
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 136
Naslednja
- čokoholičarka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 10. 2006
- Kraj: neverland
no a je mogoče kaka iz dolenjske za kavico?
drgač sem pa zdej med tednom v lj k delam tko d če ma katera kej več časa za kak ženski čvek...zs 

The greatest thing you`ll ever learn is just to love and be loved in return....
-
melodious - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 3. 2006
- Kraj: Maribor
Pri meni pa je čisto kontra reakcija. Imam fanta in si želim razen najinega skupnega življenja še svojo življenje, svojo klapo
Zdaj ko hodim na faks, so se stiki iz srednje šole čisto pretrgali, saj smo bili z različnih koncev štajerske in se slišimo še samo preko telefona (pa še to zmeraj bolj poredko), vidimo pa nič. Na faksu pa tudi ni ne vem kakšnih pristnih odnosov, izredni faks pač. No, čeprav se dogovarjam z eno kolegico za morje, brez tipov, ženski teden
ne vem kak bo, ker se je že kar nekajkrat zgodilo, da sva se nekaj dogovorili in pade v vodo, ker imajo pač tipi prednost. Grh, kak mrzim to
No in tak sem tudi jaz bolj osamljen primer, pa čeprav imam tipa. Mi ful dosti pomeni ženska družba. No, pa saj vemo zakaj

No in tak sem tudi jaz bolj osamljen primer, pa čeprav imam tipa. Mi ful dosti pomeni ženska družba. No, pa saj vemo zakaj

-
bluebell - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 7. 2007
Maudisa napisal/-a:motorola napisal/-a:Maudisa napisal/-a:Me bi mogle imet že svoj miting,gleda na to,da nas je vedno več
ne vem, kaj še sploh čakamo!
Je že odprto.Tak da javite se
Jaz sem zraven

Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.
-
jozica1 - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2006
- Kraj: Ljubljana
Libido. napisal/-a:Jochie napisal/-a:emanuela napisal/-a:evo...moje kolegice imajo vse fante...in odkar je tako, nastradam jaz in sem seveda ob vikendih doma ker se mi ne da vse večere prenašati ljubezenskih izlivov in bla bla bla....zato sem se odločila pisati sem, če je mogoče še kakšna sotrpinka , ki bi lahko postala my new friend, seveda na samo cyber ampak tudi v real life...tako da mi pišite na zs ali pa kar sem...sem pa iz štajerske...
zakaj si ne bi pa še ti tipa našla???
hehe jochie ...sej tudi meni marsikdo to reče - ampak jst si ne bom iskala tipa samo zato ker mi je dolgčas in ker ga majo vse moje prijatelce
zakaj tipa? Sj se znamo ženske skupej velik bolj samske zabavat

- chica bella
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 3. 2007
melodious napisal/-a:Pri meni pa je čisto kontra reakcija. Imam fanta in si želim razen najinega skupnega življenja še svojo življenje, svojo klapoZdaj ko hodim na faks, so se stiki iz srednje šole čisto pretrgali, saj smo bili z različnih koncev štajerske in se slišimo še samo preko telefona (pa še to zmeraj bolj poredko), vidimo pa nič. Na faksu pa tudi ni ne vem kakšnih pristnih odnosov, izredni faks pač. No, čeprav se dogovarjam z eno kolegico za morje, brez tipov, ženski teden
ne vem kak bo, ker se je že kar nekajkrat zgodilo, da sva se nekaj dogovorili in pade v vodo, ker imajo pač tipi prednost. Grh, kak mrzim to
js mam podobn problem. Sicer še nisem na faksu, mam tipa, pa mi ful manjkajo kolegice. Mam sicer sošolke v šoli, smo kr dobre kolegice, sam kje je to.
-
babygirl22 - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 4. 2006
no še ena se javla,...tudi jaz imam tipa ampak mi full manjka ženske družbe,čvek,žuranje,...saj veste kakšne smo bejbe
drugače sem pa zelo razočarana nad 2 "bivšim" prijateljicam ki sta me totalno izključile iz svojega življenja ko sta dobili tipa...
tko da...če je kateri dolgčas naj mi piše....pa se zmenimo za kakšno kavico in potem naprej,....
(okolica lj ,23let)
čavčy

drugače sem pa zelo razočarana nad 2 "bivšim" prijateljicam ki sta me totalno izključile iz svojega življenja ko sta dobili tipa...
tko da...če je kateri dolgčas naj mi piše....pa se zmenimo za kakšno kavico in potem naprej,....
(okolica lj ,23let)
čavčy
-
*_nincy_* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 2. 2006
wou a pa dejansko imate ene toliko časa???
Hm jz sicer nimam fanta ampak je moje življenje od 7 zjutri do 11 zvečer zapolneno na polno in si moram kofetkanje z prijateljicami resnično rezervirati toliko prej,ker drugače ne znese.Razno vikend pa še to imam po večini veliko dela.
Res pa da imam poleg faxa še 2 službi kateri mi vzameta čez dan veliko časa, ampak jih za noben denar ne spustim.
Popovdan sem zasedena s faxom če ni faxa imam aerobiko,tnz,flay box in trenutno bom vse to začela še poučevati, tako da je moj dan na polno zaseden.
Kaj ste vse to srednješolke še?
Hm jz sicer nimam fanta ampak je moje življenje od 7 zjutri do 11 zvečer zapolneno na polno in si moram kofetkanje z prijateljicami resnično rezervirati toliko prej,ker drugače ne znese.Razno vikend pa še to imam po večini veliko dela.
Res pa da imam poleg faxa še 2 službi kateri mi vzameta čez dan veliko časa, ampak jih za noben denar ne spustim.
Popovdan sem zasedena s faxom če ni faxa imam aerobiko,tnz,flay box in trenutno bom vse to začela še poučevati, tako da je moj dan na polno zaseden.
Kaj ste vse to srednješolke še?
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Prvi neprebran prispevek • 2039 prispevkov
• Stran 3 od 136
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 136
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov