Iščem prijateljico[Brez komentarjev]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Anelise napisal/-a:ves da!! so vsi dobrodosli - sploh ce so iz primorske
kaj ste ble na kafetu?
p.s. v kero skupino greš?
Houd de wereld tegen
-
neenchy - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 2. 2005
- Kraj: nekje med oblaki
ola...tud js sem ena izmed tistih, ki ima zadnje čase bolj malo frendic...pa ja sej jih zastopim, da majo tipe, sej ga js tud mam, sam enostavno nobena več noče ven....in žalostno vendar je res....js že umiram počas za eno dobro žurko...je že skor leto mimo odkar sem bla nazadnje zuni, s kolegicami.... bi se zlo rada pridružla na kakšnem vašem srečanju, sam ste predaleč a je katera bolj iz koroškega konca?? js sm namreč iz koroške... in vedno pripravljena na nova poznanstva in prijateljstva... drugač pa sem tud za msn kolegice, tk da če ma katera cajt naj se javi na zs...
lep pozdrav vsem bejbam!
lep pozdrav vsem bejbam!
-
*Laura* - Debatorica
- Na forumu od: 28. 12. 2006
- Kraj: Pariz
Jochie napisal/-a:emanuela napisal/-a:evo...moje kolegice imajo vse fante...in odkar je tako, nastradam jaz in sem seveda ob vikendih doma ker se mi ne da vse večere prenašati ljubezenskih izlivov in bla bla bla....zato sem se odločila pisati sem, če je mogoče še kakšna sotrpinka , ki bi lahko postala my new friend, seveda na samo cyber ampak tudi v real life...tako da mi pišite na zs ali pa kar sem...sem pa iz štajerske...
zakaj si ne bi pa še ti tipa našla???
dragi moj, dobro veš, da to ne gre kar tak...
- *anchek*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 8. 2007
- Kraj: gorenjska
hojla! men bi blo tudi fino spoznat kakšno novo frendico, za kakšen čvek, kavico al kaj podobnega. Tko da če je katera za naj se mi javi na zs. Stara pa sem 23, iz okolice lj (proti gorenjski), sem pa vsak dan v lj zaradi faksa.
Pa pa!
Pa pa!
-
MAJAmazing - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 5. 2007
neency js sn tut s koroške...em drgač pa med tednom bom pa v mb-ju tk da bi jst vas rada vse spoznala...da nem umrla počas v mbjo (mam samo moško družbo )
pišite keeej, lahk na zs
bye bye
pišite keeej, lahk na zs
bye bye
-
moj_zlobni_jaz - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2006
***Ally*** napisal/-a:Anelise napisal/-a:ves da!! so vsi dobrodosli - sploh ce so iz primorske
kaj ste ble na kafetu?
p.s. v kero skupino greš?
Ja ves, da sva ble sva se kar fajn naklepetale
kje si pa ti bla?
no naslednjic pol le pridi, da nas bo vec
Why be an angel when I can play god?!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]