Iščem prijateljico[Brez komentarjev]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- zvana_Peti
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 2. 2010
BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA
ŽELIM IZBRIS TEGA PROFILA !!!!!!!!
ŽELIM IZBRIS TEGA PROFILA !!!!!!!!
- sarasary
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 2. 2015
Ojla.
Trenutno sm zelo osamljena, brez prijateljic, brez oseb s katerimi bi se lahko kaj pogovorila itd...
Rabim nekoga za pogovor, klepet ob kavi, druzenje, spoznavanje itd...
Vsakega sporočla bom zelo vesela. Aja sem pa iz dolenjskega konca.
Lahko pišete tudi malo bolj oddaljene....
sara.sarc93@gmail.com
Lp
Sara
Trenutno sm zelo osamljena, brez prijateljic, brez oseb s katerimi bi se lahko kaj pogovorila itd...
Rabim nekoga za pogovor, klepet ob kavi, druzenje, spoznavanje itd...
Vsakega sporočla bom zelo vesela. Aja sem pa iz dolenjskega konca.
Lahko pišete tudi malo bolj oddaljene....
sara.sarc93@gmail.com
Lp
Sara
- punca97
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 2. 2015
Hej, če je katera tukaj samo za dopisovanje ali pa za dopisovanje in mogoče s časom za kaj več mi lahko piše na punca97@gmail.com.
- Bambi123
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 2. 2015
Zivjo tudi jaz iscem prijateljico, zaradi nezaupanja in skodozeljnosti dosedanjih "prijateljic". Imam fanta vendar nisva skupaj 24ur na dan Kot vecina parov. Stara sem 20 let in prihajam iz lj Kjer tudi studiram.
sem pozitivna, vcasih kot podivjan konj, vcasih nenormalno mirna. ne iscem prijateljice, ki je fina oz. viha nos nad stvarmi. Sem direktna in vedno nasmejana. Iscem nekoga ki bi z mano hodil na kavice (sem odvisnik od kave), na pijaco in klepet (pivo, koktejli), soping (ko je denar), sportanje in sprehodi (ko je lepo vreme), nekoga, ki bi rad pravo prijateljstvo.
Ps. Sem kadilka
Ce se najdes v opisu piai zs !!
Peace ♡
sem pozitivna, vcasih kot podivjan konj, vcasih nenormalno mirna. ne iscem prijateljice, ki je fina oz. viha nos nad stvarmi. Sem direktna in vedno nasmejana. Iscem nekoga ki bi z mano hodil na kavice (sem odvisnik od kave), na pijaco in klepet (pivo, koktejli), soping (ko je denar), sportanje in sprehodi (ko je lepo vreme), nekoga, ki bi rad pravo prijateljstvo.
Ps. Sem kadilka
Ce se najdes v opisu piai zs !!
Peace ♡
- MaryJane420
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 3. 2015
Mene pa zanima če katera mogoče rada igra kaksne igre online (steam, origin) ali kaj podobnega=)
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
LoL? Če igraš vabljena da se nam priključiš - vsaj ne bom več največje čudo na svetu
P.s: Ups, sem pozabila da brez komentarjev, se globoko opravičujem. Piši na zs pa se bomo zmenili
P.s: Ups, sem pozabila da brez komentarjev, se globoko opravičujem. Piši na zs pa se bomo zmenili
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
- izkloplena
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 11. 2012
...
Zadnjič spremenil izkloplena, dne 07. Jul. 2015 17:53, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]