Iščem prijateljico[Brez komentarjev]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- pikicapokicaaaaa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 12. 2014
- Kraj: Ljubljana
Heeeeej
Iscem druzbo za kaksen zur ob vikendih. Zazeljeno bi bilo da si star/a vec kot 24 let....
Lp
Iscem druzbo za kaksen zur ob vikendih. Zazeljeno bi bilo da si star/a vec kot 24 let....
Lp
- loncika
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 12. 2014
Hoj,..sploh ne morem verjeti koliko je takšnih z istimi problemi kot jaz,.. in sicer iščem prijateljico,.. osebo s katero bi se družile in počele kaj pač prijateljice počnejo,.. stara sem 24 let in sem iz okolice celja,.. lahko mi pišeš na lonciqa@gmail.com,.. z veseljem ti bom odgovorila
- Tashy99
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 2. 2014
Pozdravljene punce
Tudi jaz se srečujem s problemom pomankanja družbe. Večina prijateljic je zasedenih in nimajo ravno veliko časa za druženje, nekatere so se po koncu faxa vrnile nazaj v svoj kraj, z nekaterimi pa sem čez čas kar nekoliko izgubila stike...
Stara sem 24 let, živim v Ljubljani. Bi pa zelo rada spoznala kakšno novo, zanimivo družbo za preživljanje prostega časa, za klepet ob kavici ali zvečer ob pijački, za sprehode po naravi ali po mestu, za kino večere, za izlete, nakupovanja, športne aktivnosti, žuranje, karkoli Starost mi ni pomembna, važno je, da si zanimiva oseba in da tu in tam prideš kaj v Ljubljano
Tudi jaz se srečujem s problemom pomankanja družbe. Večina prijateljic je zasedenih in nimajo ravno veliko časa za druženje, nekatere so se po koncu faxa vrnile nazaj v svoj kraj, z nekaterimi pa sem čez čas kar nekoliko izgubila stike...
Stara sem 24 let, živim v Ljubljani. Bi pa zelo rada spoznala kakšno novo, zanimivo družbo za preživljanje prostega časa, za klepet ob kavici ali zvečer ob pijački, za sprehode po naravi ali po mestu, za kino večere, za izlete, nakupovanja, športne aktivnosti, žuranje, karkoli Starost mi ni pomembna, važno je, da si zanimiva oseba in da tu in tam prideš kaj v Ljubljano
- punca1
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 1. 2015
tudi jaz iščem prijateljico ali prijatelje.
Prihajam iz dolenjske in sem stara 21 let.
piši zs ali na sara.brus6@gmail.com
vsem z veseljem odgovorim
Prihajam iz dolenjske in sem stara 21 let.
piši zs ali na sara.brus6@gmail.com
vsem z veseljem odgovorim
- Lidijaja
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 1. 2015
Tudi jaz iščem kakšnega prijatelja ali prijateljico za skupno preživljanje prostega časa.Pred kratkim sem se preselila v lj. in še ne poznam veliko ljudi.Stara sem 27 let in delam kot spremljevalka otroka z avtizmom v zasebni šoli.
moja tel št. 040 942 293
Se kaj slišimo!
moja tel št. 040 942 293
Se kaj slišimo!
- Glen_Coco
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 1. 2015
Živjo punce!:)
Tud jst bi z veseljem spoznala kakšno novo prijateljico:) To si želim že nekaj časa pa sploh nisem vedela kje bi začela.. Pa sem se odločila, da bom kr sem napisala Sem iz Ljubljane, študentka, stara sem 22, drugače pa sem pozitivna, znam poslušat in sm za kakršnekoli skupne aktivnosti, od kavice do lazenja na kšn hrib, ogleda kšnga dobrga filma, aerobike.. karkoli
Mogoče bi se lahko zmenile, da se nas dobi več na kupu al pa kej podobnega?:)
Tud jst bi z veseljem spoznala kakšno novo prijateljico:) To si želim že nekaj časa pa sploh nisem vedela kje bi začela.. Pa sem se odločila, da bom kr sem napisala Sem iz Ljubljane, študentka, stara sem 22, drugače pa sem pozitivna, znam poslušat in sm za kakršnekoli skupne aktivnosti, od kavice do lazenja na kšn hrib, ogleda kšnga dobrga filma, aerobike.. karkoli
Mogoče bi se lahko zmenile, da se nas dobi več na kupu al pa kej podobnega?:)
- larchy95
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 1. 2015
Še ena....z fantom se kregama..prijateljic nimam(sem jih pred 2 letim dala na stran ko sem zacela hodit z fsntom /). Ce pa ze pa imajo vse fante in nic casa...zato iscem prijateljico za druzenje in pogovarjanje..in seveda tolazbo v hudih casih ( kot so sedaj ko mi je tezko).... =) stara sem 19..letos bom 20. Pisi v zasebc.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google Adsense [Bot]