Iščem prijateljico[Brez komentarjev]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Sabyxx
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 6. 2014
Punce, odkar so vse moje prijateljice zasedene in srečno zaljubljene, tudi meni kar precej primankuje družbe...
sem samska, pozitivna, vesela, na voljo za šopinge, kavice, žurke, pogovore.... pa sem iz lj.
Če se še katera dolgočasi naj mi piše na: dina211013@gmail.com
Pa lep nedeljski večer
sem samska, pozitivna, vesela, na voljo za šopinge, kavice, žurke, pogovore.... pa sem iz lj.
Če se še katera dolgočasi naj mi piše na: dina211013@gmail.com
Pa lep nedeljski večer
- Odisej
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 6. 2014
Živijo!
Rad bi spoznal prijateljico za druženje. Drugač pa sm sproščen, grem rad kam vn, na kavico, pivo, muzej, razstavo, koncert, tečt, hribi, ležanje v senci , ... skratka ne kompliciram, tud starost mi ni priveč pomembna.
Začenja se poletje,.. rad bi ga dobro preživel. Prijateljico pa iščem zato, kr sm bolj v inženirski stroki, kjer je kronično pomanjkanje ženskega spola ter ženske družbe.
Star sm pa 28 ter sm iz Ljubljane.
Rad bi spoznal prijateljico za druženje. Drugač pa sm sproščen, grem rad kam vn, na kavico, pivo, muzej, razstavo, koncert, tečt, hribi, ležanje v senci , ... skratka ne kompliciram, tud starost mi ni priveč pomembna.
Začenja se poletje,.. rad bi ga dobro preživel. Prijateljico pa iščem zato, kr sm bolj v inženirski stroki, kjer je kronično pomanjkanje ženskega spola ter ženske družbe.
Star sm pa 28 ter sm iz Ljubljane.
- Moma91
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 7. 2014
Zdravo,
tudi jaz sem ena tistih, ki bi rada spoznala nove ljudi, s katerimi si delimo podobne interese in bi se lahko družili.
Sem študentka, v prostem času zelo rada poslušam glasbo (pop, narodno-zabavna) in obiskujem koncerte oz. glasbene prireditve (bi jih verjetno pogosteje, če bi se kdo pridružil), spremljam tudi nekatere športe (npr. rokomet, tenis), rada se sprehajam, raziskujem etnografijo, fotografiram, potujem ... Če imaš podobne hobije, piši na ZS.
Lep pozdrav vsem!
tudi jaz sem ena tistih, ki bi rada spoznala nove ljudi, s katerimi si delimo podobne interese in bi se lahko družili.
Sem študentka, v prostem času zelo rada poslušam glasbo (pop, narodno-zabavna) in obiskujem koncerte oz. glasbene prireditve (bi jih verjetno pogosteje, če bi se kdo pridružil), spremljam tudi nekatere športe (npr. rokomet, tenis), rada se sprehajam, raziskujem etnografijo, fotografiram, potujem ... Če imaš podobne hobije, piši na ZS.
Lep pozdrav vsem!
- saraaa93
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 7. 2014
Tudi jaz iščem kakšno družbo.
Sem iz dolenjske. Stara sem 21 let.
Lahko mi pišete zs ali na gmail gdc.sara1993@gmail.com.
lep pozdrav
Sem iz dolenjske. Stara sem 21 let.
Lahko mi pišete zs ali na gmail gdc.sara1993@gmail.com.
lep pozdrav
- tonedgirl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 5. 2014
zveze in novodobna tehnologija je tudi meni precej skrčila seznam prijateljev/ic. nisem človek, ki bi lahko ure in ure posedal v lokalih..sem precej športno aktivna (tek, rolarji, kolo, funkcionalna vadba)..ne bom rekla, da sem zatežena in zahtevna, sem pa precej načelna & od tega ne odstopam.
dostopna preko:pika.nogavicka89@gmail.com
dostopna preko:pika.nogavicka89@gmail.com
- Sunnyta
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 7. 2014
Pozdravljene punce! Sem radoživa dvojčica iz primorske, želim si spoznati nove punce za prijateljevanje, zaupne pogovore, zabavo, smeh, toplino, bližino...vse osamljene punce pa tudi tiste manj osamljene, mi pišete. Čakam, da se predstavimo spoznamo in uživamo skupaj!!!
- aika šajka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 7. 2014
pišite na: aikaaikaaika6@gmail.com
Zadnjič spremenil aika šajka, dne 19. Jul. 2014 0:47, skupaj popravljeno 1 krat.
- Jaimelavie
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 7. 2014
A je mogoče kakšna v Kamniku?
S prijateljicami smo prsitale na čist drugih koncih slo in je včasih potrebna kr napredna logistika da se uskladimo:)
Sicer 27, popravlam še zadnji greh na faksu (diplomo) tako da je moj vsakdan vsekakor sestavljen iz buljenja v ekran kompa in lovom za kako službo. Po karakterju odprta, razumevajoča, rada se afnam,.. Mankajo mi kavice, aktivnosti, afnanje, mal it vn z babjo družbo:) Če je kakšna za čeblanje -> J4imelavie@gmail.com
S prijateljicami smo prsitale na čist drugih koncih slo in je včasih potrebna kr napredna logistika da se uskladimo:)
Sicer 27, popravlam še zadnji greh na faksu (diplomo) tako da je moj vsakdan vsekakor sestavljen iz buljenja v ekran kompa in lovom za kako službo. Po karakterju odprta, razumevajoča, rada se afnam,.. Mankajo mi kavice, aktivnosti, afnanje, mal it vn z babjo družbo:) Če je kakšna za čeblanje -> J4imelavie@gmail.com
- volkulja007
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 4. 2014
Živjo!
Sem 28-letna punca, ki išče nova poznanstva. Prihajam iz gorenjskega konca.
Rada imam glasbo, peljem ven psa, malo preveč časa sem na netu
Kar pišite mi na ZS.
Lp
Sem 28-letna punca, ki išče nova poznanstva. Prihajam iz gorenjskega konca.
Rada imam glasbo, peljem ven psa, malo preveč časa sem na netu
Kar pišite mi na ZS.
Lp
- barb8
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 7. 2014
Hej!
Tud jaz sem ena tistih ki ima bolj malo prijateljev, sploh tistih pravih s katerimi bi hodila po pijačah, izletih, sprehodih...
Stara sem 18.let in iz okolice Ljubljane.
Tako da če je kakšen zaintereseran/zaintereserana za druženje mi lahko piše Vesela vsakega novega poznanstva
Tud jaz sem ena tistih ki ima bolj malo prijateljev, sploh tistih pravih s katerimi bi hodila po pijačah, izletih, sprehodih...
Stara sem 18.let in iz okolice Ljubljane.
Tako da če je kakšen zaintereseran/zaintereserana za druženje mi lahko piše Vesela vsakega novega poznanstva
- Tissa0tissa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 11. 2013
Živijo punce:)
Tudi sama pogrešam pristno žensko družbo, ki mi je primanjkuje odkar sem se priselila ker sem dobila službo.
Prihajam iz Savinjske doline, stara sem 24 let in rada hodim okoli, spoznavam ljudi itd.
Če je katera iz celjske ali velenjske regije... se slišimo pa se mogoče vse razplete v dobro prijateljstvo? Kaj pa veš...
Pozdravček!
Tudi sama pogrešam pristno žensko družbo, ki mi je primanjkuje odkar sem se priselila ker sem dobila službo.
Prihajam iz Savinjske doline, stara sem 24 let in rada hodim okoli, spoznavam ljudi itd.
Če je katera iz celjske ali velenjske regije... se slišimo pa se mogoče vse razplete v dobro prijateljstvo? Kaj pa veš...
Pozdravček!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]