Iščem prijateljico[Brez komentarjev]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- franca lacriceta
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 4. 2014
čist enostavno je spoznat kake prijateljice.. predvsem zdaj ko je facebook!! prijavite se v kake slupine- nps. Erasmus Maribor.. napišite.. danes imam čas, sprememba planov... gre kdo na kavo??
to je to. nekaj se vas bo zbralo
to je to. nekaj se vas bo zbralo
- sara sarc
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 1. 2014
vabim vas da se učlante v to skupino, ki je namenjena iskanju prijateljev: https://www.facebook.com/groups/sara.brus20/
drugače sem pa tudi sama zelo osamljena in iščem prijatelje. Stara sem 21 let in sem iz dolenjskega konca slovenije.
Lahko mi pišete na saraa.brus93@gmail.com
drugače sem pa tudi sama zelo osamljena in iščem prijatelje. Stara sem 21 let in sem iz dolenjskega konca slovenije.
Lahko mi pišete na saraa.brus93@gmail.com
- volkulja007
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 4. 2014
Živjo!
Sem 27 letnica z gorenjskega konca.
Tudi jaz iščem družbo iz gorenjskega ali ljubljanskega konca za dopisovanje, kofetkanje, kakšen sprehod ali koncert.
Imam depresijo in socialno fobijo, zaradi česar sem nekako izgubila stike s svojimi vrstniki. Sedaj sem veliko bolje kot sem bila , sem pa osamljena, tako da iščem nova poznanstva.
Pišite na ZS.
Sem 27 letnica z gorenjskega konca.
Tudi jaz iščem družbo iz gorenjskega ali ljubljanskega konca za dopisovanje, kofetkanje, kakšen sprehod ali koncert.
Imam depresijo in socialno fobijo, zaradi česar sem nekako izgubila stike s svojimi vrstniki. Sedaj sem veliko bolje kot sem bila , sem pa osamljena, tako da iščem nova poznanstva.
Pišite na ZS.
- Anita26
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 5. 2014
Jaz tudiii :-D. Poln k... sedenja doma in zapravljanja mladosti na kavcu. Kava, izlet, zur, doze smeha?? Sicer iz stajerske ampak sem pripravljena prit tudi v lj, ce se ujamemo :-)
klementina280@gmail.com
klementina280@gmail.com
-
littlebird_18 - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 6. 2013
Hej!
Rada bi spoznala kaksno punco/fanta za druzenje
Stara sem 19 let iz ljubljane, rada spoznavam nove ljudi, tako da ti, ki to beres, ce si za pisi na zasebca
Rada bi spoznala kaksno punco/fanta za druzenje
Stara sem 19 let iz ljubljane, rada spoznavam nove ljudi, tako da ti, ki to beres, ce si za pisi na zasebca
And in the end we're all just humans drunk on the idea that love only love could heal our brokenness
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
jabolko napisal/-a:Pozdravljeni! Morda je malo nenavadno, da pišem na forum, toda odločila sem se, da malo povprašam, če je tukaj kakšno dekle za druženje. Prihajam iz Maribora in se zanimam za umetnost, branje, rada potujem. Zadnje čase se mi zdi, da sem prekinila stike s prejšnjimi prijatelji zaradi zveze, sedaj pa menim, da je čas, da spoznam kakšno novo osebno. Sem iz centra Maribora. Lep večer =)
- krinoloina
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 9. 2011
Heeej!
Zdaj, ko so se izpiti zaključili, imam ogromno časa za izlete, športanje, kofetkanje in obiskovanje raznih dogodkov zvečer ... manjka mi le družba. Kolegice so poparčkane in nimajo več časa oz. se jim ne da hodit okrog, meni pa ustrezajo aktivne počitnice. Če je kdo zainteresiran, naj mi piše v inbox. Stara sem 23 let iz okolice Škofje Loke.
Lp
Zdaj, ko so se izpiti zaključili, imam ogromno časa za izlete, športanje, kofetkanje in obiskovanje raznih dogodkov zvečer ... manjka mi le družba. Kolegice so poparčkane in nimajo več časa oz. se jim ne da hodit okrog, meni pa ustrezajo aktivne počitnice. Če je kdo zainteresiran, naj mi piše v inbox. Stara sem 23 let iz okolice Škofje Loke.
Lp
I'm just ... happy. I've never felt that before. I'm just exactly where I want to be.
[Eternal Sunshine of the Spotless Mind]
[Eternal Sunshine of the Spotless Mind]
- Maskica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 6. 2014
Ojla
Iscem prijateljico za druzenje, zur, kavice, itd.
Trenutno sem zelo osamljena in ker sem bila skoraj 3 leta v zvezi sem izgubila skoraj vse stike s prijateljicami, zato bi bila zelo vesela novih ljudi:)
Sem nasmejana, iskrena, rada potujem.. Imam 20 let in zivim na Obali.
Razdalja mi ni problem:)
Iscem prijateljico za druzenje, zur, kavice, itd.
Trenutno sem zelo osamljena in ker sem bila skoraj 3 leta v zvezi sem izgubila skoraj vse stike s prijateljicami, zato bi bila zelo vesela novih ljudi:)
Sem nasmejana, iskrena, rada potujem.. Imam 20 let in zivim na Obali.
Razdalja mi ni problem:)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov