Iščem prijateljico[Brez komentarjev]

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

sareex93
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 1. 2013
Kraj: trebnje

Neprebrana objavaNapisal/-a sareex93 » 06. Jun. 2013 8:18

res ful dobra tema
a je kdo iz dolenjskega konca
trobenticaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 12. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a trobenticaa » 07. Jun. 2013 13:35

Zdravo,

konec poletja bom stara 18 let in sem iz širše okolice Ljubljane. Zanima me, če bi bila katera hodila na kakšen boot/fit camp ali kakšno podobno vodeno vadbo, da malce spodbujamo druga drugo :)

Če je katera za, naj sporoči! :)
Liamm
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 5. 2013
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Liamm » 18. Jun. 2013 19:37

Sicer, so do zdaj pisale samo punce, ampak ok pa saj domnevam da lahko tudi tipi :) Drugače pa sem iz Ljubljane, star sem 24 let in iščem družbo za kak pogovor in to. (I'm gay tako da vaši tipi ne bodo ljubosumni :D ). Tud jaz imam tisti večni problem, da večina frendov sploh ni v Lj, še tisti ki pa so pa junija pakirajo via domov :D Full mi manjka kakšna družba za kak dober pogovor, sem človek , ki se ogromno sprehaja po LJ in mi je že tečno večino časa to delat samemu. Full imam rad večerne poletne sprehode, ali pa sedenje v kakem lokalu ob Ljubljanici in pogovor. Aja pa sem zlo pozitivna in nasmejana oseba, tako da bi bilo kul najdit kakšno podobno :D Full mi je smešen, ker vse to zveni kot kak oglas, ampak ok, probat ni greh :)
Life is beautiful :) So enjoy it ;)
Meggie90
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 6. 2013
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Meggie90 » 29. Jun. 2013 20:19

Živjo :)

Torej... Tudi sama iščem kakšno novo družbo za čvek, kavice, šoping, žur, izlete, ... Sem pa 23letna štajerka in sem dokaj tipična punca :) Če te zanima druženje in tudi sam/a prihajaš z območja Maribora ali Slovenske Bistrice, piši na ZS :)
flora*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 7. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a flora* » 04. Jul. 2013 16:34

Ojla punce.

Javlja se še ena taka, ki bi si želela spoznat nove punce za druženja, šopinge in valda vse kar spada zraven. :D

Stara sem 19 let, iz Maribora. Drugače pa ful zgovorna, imam sicer fanta ampak nujno rabim tudi kratke ali pa tudi dolge odklope z kakšno prijateljico. :)))
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 11. Jul. 2013 16:41

Bom pac tle prasala, enkrat je bilo ze uspesno :D

Bi sel kdo 13.8. na Robbie-ja Williamsa v Zagreb? Sem bla zmenjena z enimi babami, pa so si premislile.. js pa karto ze imam, in nocem zamudit mojega guilty pleasure zvezdnika :P ostali kolegi zal niso v tej muski... ZS ;)
prijateljico
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 3. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a prijateljico » 18. Jul. 2013 19:57

Že nekaj časa iščem prijateljico, ker se na forumu zelo malo časa veliko na EMEILIH, intrnetu,
Sem iz okolice Nova Gorica, tako zelo si želim prijateljico pa se ravno preselila, doživela v življenju nekaj HUDIH
AMPAK ZDAJ JE ČAS, DA GREM NAPREJ, RADA IMAM KUŽKE, DOMA IMAM DVE PSIČKI, RADA PRISLUHNEM, USTVARJAM,
ZANIMA ME TUDI UMETNOST, PRAVZAPRAV ME ZANIMA PRAV VSE, ker vedno raziskujem nove stvari, sem pa skromna punca, nimam rada dragih oblek, ker so že stare obleke lahko nekaj posebnega in prav tako DOBRE, trenutno se veliko za hobi ukvarjam z pošiljanjem in z menjavo oblek, nekako me pripeljalo, da se z nečem ukvarjam , da pošiljam po pošti, to mi je tako SUPER, SEM ZELO SKROMNA PUNCA IN TRENUTNO ZELO SREČNA IMAM FANTA, NISEM SI PREDSTAVLJALA , DA GA BOM SPLOH IMELA, moram reči, da sem bila vedno izgubljena kam spadam, zelo rada se pogovarjam , gledam filme in noro zanimivih stvari je na tem računalniku pol preveč za celotni dan zame :lol: :lol: kot pravim življenje je zame bilo HUDO, moram pa dalje, najti srečo, prijateljici bi se posvetila kakor bi le mogla, zame pomeni prijateljstvo veliko več,

fanta štejem kot mojega prijatelja nihče mi pa ni prvi ali drugi, vedno se najde čas za prijateljico in fanta, sem pa zelo zbirčna oziroma je malo ljudi k se mi dopade in ponavadi izgubim stik z njimi.

prosim punce pišite mi bi rabila dobro prijateljico

rabim.prijateljico@gmail.com

me boste hitro našle
missxo
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 2. 2011
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a missxo » 26. Jul. 2013 23:23

Starša sta se ločila ko sem bila majhna ( 4 leta), z mamo sem se velikokrat preselila zaradi službe, tako da trdnih prijateljstev nisem uspela splesti.
Ločitev staršev me je prikrajšala tudi na tem področju.
Zdaj sem 22 letna študentka ( že skoraj pred zaklučkom), ki zelo rada hodi ven, vendar imam zelo malo prijateljev, še tiste katere imam so po večini zasedena in za nas samske punce nimajo časa. tako da iščem nove prijatelje ( spol & starost ni važen) ki si želijo družbe,se radi zabavajo, so iskreni. Sem iz Dolenskega konca, vendar se velikokrat nahajam tudi v Lj. Sporočila v inbox. hvala. lp
Feels so good being bad...There’s no way I’m turning back!
*gorenjka*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 9. 2012
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a *gorenjka* » 30. Jul. 2013 17:25

En lep pozdravček :)

Podobno kot večina, ki piše v to temo tudi meni primankuje prijateljic s katerimi bi šla na pijačo, po nakupih, na kakšen izlet, koncert in podobno. Sem iz gorenjskega konca, med šolskim letom pa sem veliko tudi v Ljubljani ker tam študiram. Rada imam iskrene, odprte, prijazne osebe, ki vedo kako pomembno je prijateljstvo.
Če si podobnega mnenja in bi želela spoznati novo prijateljico se mi oglasi :)

LP
"Never trust a man who doesn't like dogs".
Mustangbaby
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 8. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Mustangbaby » 15. Avg. 2013 22:23

:D
Zadnjič spremenil Mustangbaby, dne 09. Dec. 2013 19:34, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 17. Avg. 2013 11:07

^^iz kje pa si?
avanii
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a avanii » 05. Sep. 2013 9:42

stara sem 21, iz ljubljane, iščem družbo, lahko tudi za rekreacijo (tek, kolesarjenje, sprehodi..karkoli :)),
Snowflake89
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 9. 2013
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Snowflake89 » 24. Sep. 2013 19:47

Živjo! :)

Podobno kot druge tudi jaz iščem prijateljico za druženje, pijačko, sprehode, predvsem pa pogrešam zaupne ženske pogovore :) Zaradi pogostih selitev v preteklosti sem na žalost izgubila veliko stikov s prijateljicami in nekako ostala brez prijateljice, ki bi ji lahko zaupala vse. Sicer imam kar nekaj prijateljic s faxa, s katerimi se družim in se dobro razumemo, vendar pa si želim, da bi lahko imela ob sebi osebo, kateri lahko zaupam vse in jo lahko pokličem kadarkoli.

Stara sem 24 let in prihajam iz Ljubljane. Imam fanta (ampak ne tičiva 24ur na dan skupaj), vendar pogrešam babji čvek :oops: :D Rada se pogovarjam in smejim, rada imam živali, rada se športam (predvsem tek, rolanje, kolesarstvo..), rada imam sprehode, itd :) Sem iskrena in rada pomagam, če je le-to v moji moči, znam prisluhniti, ne maram pa hinavščine in zahrbtnosti.

Če si torej iz Ljubljane in se najdeš v mojem opisu mi piši v ZS ;) Upam, da se mi katera oglasi :)
avanii
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a avanii » 26. Sep. 2013 14:01

....
Zadnjič spremenil avanii, dne 29. Sep. 2013 13:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
trust
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a trust » 26. Sep. 2013 15:53

..
Zadnjič spremenil trust, dne 23. Feb. 2014 12:49, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov