Iščem prijateljico[Brez komentarjev]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- pipstudio
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 4. 2013
Živjo!
Stara sem 22 let, študiram v Mariboru, in iščem prijateljico. Zadnje čase pogrešam babji čvek, saj so se mi prijatelji porazgubili... zato naj piše vsaka, ki ima podobno zgodbo.
Sem bolj mirne sorte, tako da bi si želela spoznati kakšno punco, ki mi je podobna Za šoping, za športne dejavnosti....
piši na zs
Stara sem 22 let, študiram v Mariboru, in iščem prijateljico. Zadnje čase pogrešam babji čvek, saj so se mi prijatelji porazgubili... zato naj piše vsaka, ki ima podobno zgodbo.
Sem bolj mirne sorte, tako da bi si želela spoznati kakšno punco, ki mi je podobna Za šoping, za športne dejavnosti....
piši na zs
- prijateljico
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 3. 2013
Zelo kratka bom sem zelo čustvena oseba, ki išče prijateljico.
ker več izveš na E- meil rabim.prijateljico@gmail.com
blizu Nove Gorice
ker več izveš na E- meil rabim.prijateljico@gmail.com
blizu Nove Gorice
-
PlayLejdi - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2005
tudi sama se spopadam s tem problemom, me pa "tolaži" dejstvo, da očitno nisem edina.
Mam širši krog prijateljic, ko pa povzamem vse skup, pa vidim da nobena ni "prava". Sem iz prekmurja, živim pa v mariboru, ker sem tu zaposlena. Stara sem 27 let. vse kolegice ki jih mam, ali imamo preveč različne interese, ali imajo fanta, ali pa se jim enostavno neda.
in tako ostajam "osamljena". zato iščem nekako nova poznanstva, za kakšne športne aktivnosti, tek, pohode, izlete, pa kaka kavica, shoping, seveda tud kak ženski žur...pač raznolike stvari...sem pa zelo zgovorna in imam preveč prostega časa
Mam širši krog prijateljic, ko pa povzamem vse skup, pa vidim da nobena ni "prava". Sem iz prekmurja, živim pa v mariboru, ker sem tu zaposlena. Stara sem 27 let. vse kolegice ki jih mam, ali imamo preveč različne interese, ali imajo fanta, ali pa se jim enostavno neda.
in tako ostajam "osamljena". zato iščem nekako nova poznanstva, za kakšne športne aktivnosti, tek, pohode, izlete, pa kaka kavica, shoping, seveda tud kak ženski žur...pač raznolike stvari...sem pa zelo zgovorna in imam preveč prostega časa
Zadnjič spremenil PlayLejdi, dne 03. Maj. 2013 21:05, skupaj popravljeno 2 krat.
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Hej
Da se (spet) malo "dam na trg" ...
Sem 24-letna bikica s Koroške, zadnje čase sem bolj v Celju pri fantu in bi blo fino spoznat kakšno podobno mislečo kolegico:
-eno "down to earth" punco, ki se zanima še za kaj več, kot za mejkap in clubbing
- ki je nora na serije
- ima rada živali, pa ne v smislu "the cat lady"
- rada bere
- gre na kakšno predstavo...
kontakt na ZS ali na aikaterina18@hotmail.com
Da se (spet) malo "dam na trg" ...
Sem 24-letna bikica s Koroške, zadnje čase sem bolj v Celju pri fantu in bi blo fino spoznat kakšno podobno mislečo kolegico:
-eno "down to earth" punco, ki se zanima še za kaj več, kot za mejkap in clubbing
- ki je nora na serije
- ima rada živali, pa ne v smislu "the cat lady"
- rada bere
- gre na kakšno predstavo...
kontakt na ZS ali na aikaterina18@hotmail.com
I am not an enigma, just a contradiction!
- vuckolara
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 4. 2013
Živjo..
na kratko bom razložila..stara sem 24 let in prihajam iz Ljubljane. Tako kot večina punc tukaj predvidevam imam tud jaz problem s tem da je veliko mojih kolegic že poparčkanih in preprosto nimajo več časa za žuranje shopping,kofetkanje itd. in ker sem samska imam kar veliko prostega časa ki ga sama na žalost vsega ne morem izkoristiti sem se odločila da poskusim srečo tukaj če ima mogoče kakšna podoben problem in ji je za žur ter ostale zgoraj omenjene stvari pa nima nikogar za to...nism zahtevna se prilagajam in rada prisluhnem. Lahko ste tudi iz okolice LJ wink
Javite se mi lahko na vuckolara@gmail.com
na kratko bom razložila..stara sem 24 let in prihajam iz Ljubljane. Tako kot večina punc tukaj predvidevam imam tud jaz problem s tem da je veliko mojih kolegic že poparčkanih in preprosto nimajo več časa za žuranje shopping,kofetkanje itd. in ker sem samska imam kar veliko prostega časa ki ga sama na žalost vsega ne morem izkoristiti sem se odločila da poskusim srečo tukaj če ima mogoče kakšna podoben problem in ji je za žur ter ostale zgoraj omenjene stvari pa nima nikogar za to...nism zahtevna se prilagajam in rada prisluhnem. Lahko ste tudi iz okolice LJ wink
Javite se mi lahko na vuckolara@gmail.com
- miki miška :)
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 3. 2012
Hej. Tudi jaz potrebujem družbo. Danes mi je res prav manjkala med tem ko se mi je zdelo da so vsi ob morju, v hribih.. tako da če je katera iz štajerske, dolenske, okolica, naj piše.
-
Baleaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 4. 2010
- Kraj: MB okolca
Zdravo,
stara sem 19 let, prihajam iz okolice MB, z fantom sva že več kot eno leto skup, iščeva par za druženje, kakšne pijačke, kino,...
Sva družabna, bol umirjene sorte.
če je katera zainteresirana, mi lahko piše na cvetka.vslo@gmail.com
stara sem 19 let, prihajam iz okolice MB, z fantom sva že več kot eno leto skup, iščeva par za druženje, kakšne pijačke, kino,...
Sva družabna, bol umirjene sorte.
če je katera zainteresirana, mi lahko piše na cvetka.vslo@gmail.com
- chocolate.kid92
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 4. 2010
Hej Sem punca z Obale, 21 let, pač rabim prijateljico za čvek, shopping itd. pa mam filing, da se lažje zaupam neznanki zs
- lolita_aeterna
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 5. 2013
Živjo,
rada bi spoznala kakšno vredu osebo, s kero bi se zaštekala, in bi posledično postali prijateljici. Osebo, ki bi ji lahk tud zaupala, se z njo družla in tud zabavala. Sicer se mal nerealno sliš, da iščeš prjatle na netu, sam mogoče je tud to včasih vredno poskusit.
Če je katera/i zainteresirana naj piše. Drugače sm pa večino cajta v Lj in sem stara 23.
rada bi spoznala kakšno vredu osebo, s kero bi se zaštekala, in bi posledično postali prijateljici. Osebo, ki bi ji lahk tud zaupala, se z njo družla in tud zabavala. Sicer se mal nerealno sliš, da iščeš prjatle na netu, sam mogoče je tud to včasih vredno poskusit.
Če je katera/i zainteresirana naj piše. Drugače sm pa večino cajta v Lj in sem stara 23.
- lolita_aeterna
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 5. 2013
Živjo,
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov