Iščem prijateljico[Brez komentarjev]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Pucca20
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 4. 2010
hey,
tudi jaz bi rada spoznala nove osebe za druženje, čvekanje, žur, šoping itd..
sem energična, pozitivna oseba in rada spoznavam nove ljudi. Živim v Mariboru, stara sem pa 24 let.
sem energična, pozitivna oseba in rada spoznavam nove ljudi. Živim v Mariboru, stara sem pa 24 let.
Dokler vsi enako razmišljamo, sploh nihče ne razmišlja.
- Pucca20
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 4. 2010
hey,
Dokler vsi enako razmišljamo, sploh nihče ne razmišlja.
- sanna86
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 8. 2011
- Kraj: ptuj
pozdravljene punce!
Moram vam povedat da sem preko foruma spoznala najboljšo prijateljico čeprav se ne poznava dolgo...Very Happy
Res si lahko vse poveva in obe misliva isto saj sva skoraj ista karakterja...
zato sva se skupaj odločili da med najino prijateljstvo sprejmema še dve prijateljici ki se od prej poznata ali pa sta se spoznali tukaj preko foruma in si želita neke družbe čveka itd... Very Happy
Sva iz različnih koncev ena iz gornje radgone druga iz ormoža stari sva pa 24 in 26 let...
tako da če sta istih interesov kot midve nama pišita na mail: alexiaz59@gmail.com
en lep zasnežen pozdrav!!
S&A
Moram vam povedat da sem preko foruma spoznala najboljšo prijateljico čeprav se ne poznava dolgo...Very Happy
Res si lahko vse poveva in obe misliva isto saj sva skoraj ista karakterja...
zato sva se skupaj odločili da med najino prijateljstvo sprejmema še dve prijateljici ki se od prej poznata ali pa sta se spoznali tukaj preko foruma in si želita neke družbe čveka itd... Very Happy
Sva iz različnih koncev ena iz gornje radgone druga iz ormoža stari sva pa 24 in 26 let...
tako da če sta istih interesov kot midve nama pišita na mail: alexiaz59@gmail.com
en lep zasnežen pozdrav!!
S&A
- tooortica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 1. 2013
Živijo punce!
Stara sem 22let in sem priseljena v Kranj, zato bi rada tukaj našla kakšno prijateljico za čvek in druženje. Rada bi se tudi spravila športat, tako da če imaš podobne interese se mi javi. V družbi je vse lažje.
Veselim se vsakega sporočilca.
Lp
Stara sem 22let in sem priseljena v Kranj, zato bi rada tukaj našla kakšno prijateljico za čvek in druženje. Rada bi se tudi spravila športat, tako da če imaš podobne interese se mi javi. V družbi je vse lažje.
Veselim se vsakega sporočilca.
Lp
- sareex93
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 1. 2013
- Kraj: trebnje
sem iz Trbnjega, stara sem 20 let in kdor me želi spoznati mi lahko piše na saaraa.brus@gmail.com
- izkloplena
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 11. 2012
...
Zadnjič spremenil izkloplena, dne 07. Mar. 2015 22:07, skupaj popravljeno 1 krat.
- NGU-girl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 5. 2012
- Kraj: Poljane nad Škofjo Loko
malce nelagodno se počutim ob pisanju v to temo, a ker lahko samo pridobim, izgubiti ne morem ničesar naj nadaljujem. sem 23. letnica, grorenjka, absolventka, športen deklič, ki mu ni do posedanja po kavicah, šopinga,..obožujem živali (predvsem pse in konje) & marsikateri prosti trenutek preživim v njihovi družbi. pozimi me težko najdete drugje, kot na snegu, učenje smučanja najmlajših pa štejem kot odposlanstvo . če katero zanima še kaj več oz. potrebuje aktivno družbo, pa naj se le javi (ne grizem, razen občasno kak piškot :p)
- Beya_
- Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2013
Evo, pa bom še jaz nekaj napisala
Sem skoraj 23-letna Štajerka (okolica MB), ki se vozi na faks v Celje in išče družbo za čvek, šopingiranje, športanje, žuranje, kino, ... Sama imam kolege & kolegice; z njimi se občasno dobivamo na pijačah/kafejih, tudi zažuramo kdaj skupaj... vendar zadnje čase ugotavljam, da to niso več ljudje, katerim lahko zaupam oz. so se ti rahlo začeli obračat po vetru in te pokličejo takrat, ko te rabijo ali pa se morajo komu potožiti, potem pa kaj hitro ni ne duha ne sluha o njih. Prav tako ima čedalje več prijateljic nove fante in za njih je svet (a.k.a. jaz in podobni) nehal obstajat. Imam eno res iskreno prijateljico, ki pa je že pol leta v tujini in bo tam ostala še ohoho časa, če ne kr za vedno. Prav tako imam fanta, ampak v mojem mozgu je pošlihtano o teh stvareh (nimam oči samo za njega).
Iskreno, iščem kakršnokoli novo družbo (lahko ženskega ali moškega spola), ki ji je prav tako prekleto ''ravno'' za takšne ljudi in išče iskrene ljudi okrog sebe.
Lahko mi pišeš na ZS, da si izmenjava FB in tam vdarima kaki čvek
Lp!
Sem skoraj 23-letna Štajerka (okolica MB), ki se vozi na faks v Celje in išče družbo za čvek, šopingiranje, športanje, žuranje, kino, ... Sama imam kolege & kolegice; z njimi se občasno dobivamo na pijačah/kafejih, tudi zažuramo kdaj skupaj... vendar zadnje čase ugotavljam, da to niso več ljudje, katerim lahko zaupam oz. so se ti rahlo začeli obračat po vetru in te pokličejo takrat, ko te rabijo ali pa se morajo komu potožiti, potem pa kaj hitro ni ne duha ne sluha o njih. Prav tako ima čedalje več prijateljic nove fante in za njih je svet (a.k.a. jaz in podobni) nehal obstajat. Imam eno res iskreno prijateljico, ki pa je že pol leta v tujini in bo tam ostala še ohoho časa, če ne kr za vedno. Prav tako imam fanta, ampak v mojem mozgu je pošlihtano o teh stvareh (nimam oči samo za njega).
Iskreno, iščem kakršnokoli novo družbo (lahko ženskega ali moškega spola), ki ji je prav tako prekleto ''ravno'' za takšne ljudi in išče iskrene ljudi okrog sebe.
Lahko mi pišeš na ZS, da si izmenjava FB in tam vdarima kaki čvek
Lp!
Sassy, Classy & a bit Smart Assy
- LolaBunny
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 2. 2013
Živjo!Sem 21 letna študentka iz okolice Ljubljane,ki išče nove prijateljice za čvekanje,žuranje,shopping,... Vse bolj sem začela opažati kako so ljudje okoli mene hinavski zato sem si zaželela nove družbe.Torej če si iskrena,rada žuraš,čvekaš,hodiš po trgovinah,kavicah,koktejlčkih...ZS
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov