Iščem prijateljico[Brez komentarjev]

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

pikyzzza
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 5. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a pikyzzza » 30. Dec. 2012 16:11

živijo če je katera brez družbe za novo leto se mi naj oglasi :) lp
pikyzzza
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 5. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a pikyzzza » 30. Dec. 2012 16:11

živijo če je katera brez družbe za novo leto se mi naj oglasi :) lp
Fantin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 30. Dec. 2012 16:57

Nisem si mislil da bom kdaj dajal oglas v to temo. :) Iščem družbo za silvestrovanje / novo leto, pa tudi za trajnejše prijateljevanje. Zaželjeno je, da si z območja Krškega ali Brežic.
lizika07
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a lizika07 » 03. Jan. 2013 22:14

Hey, tud jst zelo rada spoznavam nove ljudi in iščem prijateljice, sem pa iz Lj, stara 22 let. Torej punce, ki ste za kavice, bajbi čvek, šoping, žuranje, športanje,...ZS
Pucca20
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Pucca20 » 06. Jan. 2013 19:20

hey,

tudi jaz bi rada spoznala nove osebe za druženje, čvekanje, žur, šoping itd..
sem energična, pozitivna oseba in rada spoznavam nove ljudi.:) Živim v Mariboru, stara sem pa 24 let.
Dokler vsi enako razmišljamo, sploh nihče ne razmišlja.
Pucca20
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Pucca20 » 06. Jan. 2013 19:21

hey,

tudi jaz bi rada spoznala nove osebe za druženje, čvekanje, žur, šoping itd..
sem energična, pozitivna oseba in rada spoznavam nove ljudi.:) Živim v Mariboru, stara sem pa 24 let.
Dokler vsi enako razmišljamo, sploh nihče ne razmišlja.
sanna86
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 8. 2011
Kraj: ptuj

Neprebrana objavaNapisal/-a sanna86 » 14. Jan. 2013 18:49

pozdravljene punce!

Moram vam povedat da sem preko foruma spoznala najboljšo prijateljico čeprav se ne poznava dolgo...Very Happy
Res si lahko vse poveva in obe misliva isto saj sva skoraj ista karakterja...
zato sva se skupaj odločili da med najino prijateljstvo sprejmema še dve prijateljici ki se od prej poznata ali pa sta se spoznali tukaj preko foruma in si želita neke družbe čveka itd... Very Happy
Sva iz različnih koncev ena iz gornje radgone druga iz ormoža stari sva pa 24 in 26 let...
tako da če sta istih interesov kot midve nama pišita na mail: alexiaz59@gmail.com

en lep zasnežen pozdrav!!
S&A
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 14. Jan. 2013 19:22

če že copy-pastaš vsaj smeška popravi, da ne bo Very Happy pisalo...
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
tooortica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a tooortica » 15. Jan. 2013 18:08

Živijo punce!

Stara sem 22let in sem priseljena v Kranj, zato bi rada tukaj našla kakšno prijateljico za čvek in druženje. Rada bi se tudi spravila športat, tako da če imaš podobne interese se mi javi. V družbi je vse lažje.

Veselim se vsakega sporočilca.

Lp
sareex93
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 1. 2013
Kraj: trebnje

Neprebrana objavaNapisal/-a sareex93 » 17. Jan. 2013 9:16

sem iz Trbnjega, stara sem 20 let in kdor me želi spoznati mi lahko piše na saaraa.brus@gmail.com
izkloplena
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a izkloplena » 18. Jan. 2013 15:46

...
Zadnjič spremenil izkloplena, dne 07. Mar. 2015 22:07, skupaj popravljeno 1 krat.
NGU-girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 5. 2012
Kraj: Poljane nad Škofjo Loko

Neprebrana objavaNapisal/-a NGU-girl » 23. Jan. 2013 0:26

malce nelagodno se počutim ob pisanju v to temo, a ker lahko samo pridobim, izgubiti ne morem ničesar naj nadaljujem. sem 23. letnica, grorenjka, absolventka, športen deklič, ki mu ni do posedanja po kavicah, šopinga,..obožujem živali (predvsem pse in konje) & marsikateri prosti trenutek preživim v njihovi družbi. pozimi me težko najdete drugje, kot na snegu, učenje smučanja najmlajših pa štejem kot odposlanstvo :). če katero zanima še kaj več oz. potrebuje aktivno družbo, pa naj se le javi (ne grizem, razen občasno kak piškot :p)
Beya_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Beya_ » 05. Feb. 2013 0:35

Evo, pa bom še jaz nekaj napisala :)

Sem skoraj 23-letna Štajerka (okolica MB), ki se vozi na faks v Celje in išče družbo za čvek, šopingiranje, športanje, žuranje, kino, ... Sama imam kolege & kolegice; z njimi se občasno dobivamo na pijačah/kafejih, tudi zažuramo kdaj skupaj... vendar zadnje čase ugotavljam, da to niso več ljudje, katerim lahko zaupam oz. so se ti rahlo začeli obračat po vetru in te pokličejo takrat, ko te rabijo ali pa se morajo komu potožiti, potem pa kaj hitro ni ne duha ne sluha o njih. Prav tako ima čedalje več prijateljic nove fante in za njih je svet (a.k.a. jaz in podobni) nehal obstajat. Imam eno res iskreno prijateljico, ki pa je že pol leta v tujini in bo tam ostala še ohoho časa, če ne kr za vedno. Prav tako imam fanta, ampak v mojem mozgu je pošlihtano o teh stvareh (nimam oči samo za njega).

Iskreno, iščem kakršnokoli novo družbo (lahko ženskega ali moškega spola), ki ji je prav tako prekleto ''ravno'' za takšne ljudi in išče iskrene ljudi okrog sebe.
Lahko mi pišeš na ZS, da si izmenjava FB in tam vdarima kaki čvek ;)
Lp!
Sassy, Classy & a bit Smart Assy ;)
LolaBunny
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 2. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a LolaBunny » 06. Feb. 2013 13:53

Živjo!Sem 21 letna študentka iz okolice Ljubljane,ki išče nove prijateljice za čvekanje,žuranje,shopping,... Vse bolj sem začela opažati kako so ljudje okoli mene hinavski zato sem si zaželela nove družbe.Torej če si iskrena,rada žuraš,čvekaš,hodiš po trgovinah,kavicah,koktejlčkih...ZS :)
maichu
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a maichu » 11. Feb. 2013 23:15

sem iz portoroža..iščem prijateljico ker sem bol nova na obali in jih še nimam.rada hodim u šopiing, kavice, koktejlčki..če je katera zainterisirana na piše.. =))
Življenje teče kot reka sanj,
ki ponikne, ko so sanje
že skoraj odkrite*

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov