Iščem prijateljico[Brez komentarjev]

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

sinistry
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a sinistry » 05. Nov. 2012 12:14

Živjo,

jaz pa zelo pogrešam malo alternativne družbe..
Zelo rada hodim na METELKOVOOO.. če je kdo tudi tak in bi večkrat rad šel tja, naj mi piše na pvt.. Tudi Rog in K4 mi je všeč.
Zelo rada grem ven z družbo, v naravo, na izlete v tujino in sem iskrena oseba..
Če koga zanima naj piše na pvt..
*magične_oči*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a *magične_oči* » 12. Nov. 2012 16:13

Hey!

Sem punca stara 23 let iz Murske Sobote. Ker sem študirala na obali, sem večino družbe tukaj izgubila, saj sem bila konstantno na obali. Vrnila sem se nazaj v Prekmurje, kjer iščem nov krog ljudi. Spol in starost nista važna, pomembna je pa pozitiva, smeh, dobra volja, zaineteresiranost in čas. Več v pvt :)

(S)mejte se :)
Življenje je kot ogledalo: smeji se ti, če ga gledaš nasmejano!
tamaratammy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a tamaratammy » 14. Nov. 2012 23:59

Načrtujem selitev v maribor, januar, februar uglaunem začetek leta. Pa me zanima če je katera za kakšno spoznanstvo :)
sanna
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a sanna » 19. Nov. 2012 1:08

Sem iz Nove Gorice?je kdo za druženje,kdor je veliko na intrnetu :D na zasebna sporočila.
bucibabyka*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a bucibabyka* » 19. Nov. 2012 3:03

Hej , jaz sem tudi nova... sem blizu LJ , rada bi imela kolegico , naj povem da imam fanta ampak si vzamem čas tudi za kolegice... kolege ... :) če se katera ki ima tudi fanta pa da bi si znala vzeti čas za kofetkanje , šoping... lahko se mi javi :cool: rada spoznam kul osebe :)
Nič ni nemogoče....
Smily-ka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Smily-ka » 24. Nov. 2012 22:04

Ojla :) Sem 25-letna Gorenjka in sem zaradi študija na Primorskem izgubila skoraj vse stike s prijateljicami, zato bi bilo fino najti kako punco za iskreno prjateljstvo...prijateljice, ki trdijo da so še vedno moje prijateljice, pa vedno čakajo da jih pokličem jaz...kar pa tudi ni ravo super občutek in sem tega počasi naveličana...imam fanta in imava se super, pa vseeno, ženski pogovori in druženja mi manjkajo :) nisem čudakinja, nasprotno, sama zase mislim da sem zabavna, komunikativna punca, ki je v življenju kar nekaj dala skozi, pa vseeno s pozitivo gleda naprej:)

Če se mogoče najdeš v tem opisu in bi tudi tebi prišla prav nova prijteljica, mi piši na ZS :)
maichu
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a maichu » 27. Nov. 2012 23:31

je katera iz obale..portorož-lucija-koper...sem nova tukaj in nimam prijateljic...če je katera naj piše na zs =)))***
Življenje teče kot reka sanj,
ki ponikne, ko so sanje
že skoraj odkrite*
Uporabniški avatar
Tamara stylish
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 10. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamara stylish » 28. Nov. 2012 0:41

Tudi jaz; ker sem naveličana ljudi, ki se obračajo po vetru;
Me ni doma do konec januarja, tako da še znova oglasim takrat. Ampak stike lahko začnemo navezovati.

Imam svoje iskrene prijateljice ampak si želim še več dobrih ljudi ob sebi.
Sem pa stara 23 in iz okolice Mb.
I like to see my money ... hanging in my closet.

I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
extremy_*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 12. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a extremy_* » 01. Dec. 2012 17:02

Hey, je katera iz Maribora, ki potrebuje družbo? Sem 23 letnica, ki rada spoznava nove ljudi. Imam dosti prijateljic s katerimi se zelo razumemo. Vendar me je počasi začelo motiti, da tiste ko imajo fanta nimajo nikoli časa, tiste, ki pa so samske pa ful žurajo in vidijo life samo v alkoholu in žuranju. Ne rečem, da ne žuram, grem ven tu pa tam. Ne pa vsak drugi dan. Imam tudi fanta s katerim se odlično razumeva. Tako, da če je kira za družbo, kakšno pijačko naj mi piše privat in se bojše spoznamo :) LP
lady gumica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lady gumica » 09. Dec. 2012 18:07

Mene pa zanima če je tukaj tudi kater punca nad 25 let ?
tamaratammy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a tamaratammy » 19. Dec. 2012 23:08

Hej :) selim se v Maribor..tko da če je katera za kako kavico, druženje, al pa kak sprehod nej piše privat :)
Uporabniški avatar
boom_boom*¸
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a boom_boom*¸ » 22. Dec. 2012 20:55

Hoj! Jaz pa ugotavljam, da sem čedalje bolj razočarana nad svojo družbo. Dosti mam tega, da vedno pridem na vrsto zadnja in da moram tolerirati vse (tudi žaljivke), medtem ko ne smem jaz nikoli nič reči.

Anyway, rada bi spoznala kakšno punco okrog 20 let (par let gor ali dol) za druženje ob kavicah, gledanju filmov, dopisovanju prek mailov ali na klasičen način ... Shopingiram pa na žalost ne prav pogosto :wink: Imam sicer fanta, a nimam oči in ušes samo za njega, tako da bi mi prekleto pasala kakršnakoli družba, ki bi se znala držati dogovorov in, za katero ne bi bila dobra samo takrat, ko ni nikogar drugega.

Prihajam in Zasavja, a sem čez teden veliko v Ljubljani. Če kogarkoli karkoli zanima, mi lahko kamot napiše zs, bom z veseljem prebrala in odgovorila :D LP
lisboneta
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 12. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a lisboneta » 23. Dec. 2012 17:20

lady gumica napisal/-a:Mene pa zanima če je tukaj tudi kater punca nad 25 let ?

..js sm mal starejša od 25.. :razz:
If u wait to be happy, u'll wait forever.
But if u'll start to be happy, u'll be happy forever.
extremy_*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 12. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a extremy_* » 26. Dec. 2012 13:27

Že veste kje boste za Novo leto? Če še je kira brez idej naj se javi. Sem iz MB.
pikyzzza
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 5. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a pikyzzza » 30. Dec. 2012 16:10

živijo če je katera brez družbe za novo leto se mi naj oglasi :) lp

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov