Iščem prijateljico[Brez komentarjev]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
kittythecat*** - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 3. 2012
Sem iz lj, stara 20 let (študentka). Iščem pa prijateljico/družbo za tek, rolanje, obisk športnega kluba oz. kakršno koli športno aktivnot. Ker je v družbi lažje. (sicer pa nimam kaj prida kondicije :$)
Če imaš podobne "težave", piši..
-
*Lorela* - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 8. 2012
Ojla punce! Kakšna Prekmurka tukaj? Ali pa kje iz tega konca vsaj ...
Kljub družbi opažam, da nismo več tista stara družba, ki smo hodili skupaj pit, na kavice ipd., jaz pa kljub delu ter študiju najdem vedno energijo, predvsem pa čas, da grem kofetkat ali ven.
Tako da, če je tukaj katera iz mojega konca in pogreša babji čvek, družbo za žuranje, sem odprta za nova poznanstva. Punce 20+, ki ste odprte in pozitivno naravnane, se oglasite.
Kljub družbi opažam, da nismo več tista stara družba, ki smo hodili skupaj pit, na kavice ipd., jaz pa kljub delu ter študiju najdem vedno energijo, predvsem pa čas, da grem kofetkat ali ven.
Tako da, če je tukaj katera iz mojega konca in pogreša babji čvek, družbo za žuranje, sem odprta za nova poznanstva. Punce 20+, ki ste odprte in pozitivno naravnane, se oglasite.
Zadnjič spremenil *Lorela*, dne 11. Sep. 2012 15:26, skupaj popravljeno 1 krat.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
sanna napisal/-a:sem punca z malo žalostno zgodbo v življenju ravno sem se preselila v Novo Gorico,Prvačina,Bohinj želim si spoznati nove prijatelje tam okoli,imam trenutno fanta,sem bol umetnica,nežnega karakterja,rada imam živali predvsem kužke samo resni za druženje,prijatelstvo če je kdo tukaj naj mi piše..
sem bol mirnega karakterja z dobrimi lastnostmi,spoznanja iz Nove Gorice
tukaj ali na naslov aboyanasanna.happiness@gmail.com
It was forever..but it didnt last long..
- SummerCola
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 8. 2012
Pozdravljene!
Stara sem 26 let in prihajam iz gorenjskega konca. Imam fanta,s katerim se počasi seliva na svoje...ker so bile moja družba same vezane prijateljice,so me le te,zaradi tega,ker jim je bil samo fant v njihovem življenju dovolj,počasi izločile iz njihovih življenj. Zelo pogrešam ženski pogovor,kakšno pijačo,sprehod,življenjske pogovore,....
Želela bi spoznati osebe vseh starosti,predvsem tiste,ki ste v življenju dale skozi najrazličnejše preizkušnje in veste,kako pomemben je dober prijatelj,zaupanje,spoštovanje,...
Mlade,starejše,mlade po srcu,ločene,samske,mamice,izdane,osamljene....ni važno....zakaj ne bi skupaj delile pripetljajev,si zaupale in se bodrile,obenem pa se nasmejale ob dobri kavi,kaj skupaj pošportale,skočile v kakšen muzej,na tortico,ipd.
Super bi bilo če ste iz gorenjskega konca ali Ljubljane,vendar bom vesela tudi ostalih! Kjer je volja je tudi pot in za dobro prijateljico se mi ni problem zapeljati tudi v kljun Slovenije.
Dodajam še to,da sem velika ljubiteljica živali-upam,da si tudi ti. Pišete mi lahko osebe,ki ste kronično bolne ali invalidne osebe. Telesne hibe so nepomembne. Šteje,kar imamo v srcu. LP
več na PV.
POZDRAVČEK
Stara sem 26 let in prihajam iz gorenjskega konca. Imam fanta,s katerim se počasi seliva na svoje...ker so bile moja družba same vezane prijateljice,so me le te,zaradi tega,ker jim je bil samo fant v njihovem življenju dovolj,počasi izločile iz njihovih življenj. Zelo pogrešam ženski pogovor,kakšno pijačo,sprehod,življenjske pogovore,....
Želela bi spoznati osebe vseh starosti,predvsem tiste,ki ste v življenju dale skozi najrazličnejše preizkušnje in veste,kako pomemben je dober prijatelj,zaupanje,spoštovanje,...
Mlade,starejše,mlade po srcu,ločene,samske,mamice,izdane,osamljene....ni važno....zakaj ne bi skupaj delile pripetljajev,si zaupale in se bodrile,obenem pa se nasmejale ob dobri kavi,kaj skupaj pošportale,skočile v kakšen muzej,na tortico,ipd.
Super bi bilo če ste iz gorenjskega konca ali Ljubljane,vendar bom vesela tudi ostalih! Kjer je volja je tudi pot in za dobro prijateljico se mi ni problem zapeljati tudi v kljun Slovenije.
Dodajam še to,da sem velika ljubiteljica živali-upam,da si tudi ti. Pišete mi lahko osebe,ki ste kronično bolne ali invalidne osebe. Telesne hibe so nepomembne. Šteje,kar imamo v srcu. LP
več na PV.
POZDRAVČEK
- sunshine81
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 9. 2012
Pozdravljene!
Še ena, ki išče prijateljico/prijateljice za skupno druženje, klepet, pijača... seveda iz Štajerskega konca, Maribor ali okolica. Imam dve prijateljici, na žalost ena je poniknila bog ve kam, druga pa je v veselem pričakovanju, kar pomeni, da bo sedaj na prvem mestu družina, potem pa vse ostalo, in tako sem ostala sama... Manjka pa mi tisto pravo druženje, da se lahko nekomu zaupam, vprašam za mnenje...seveda meni tudi ni težko nekomu prisluhniti in pomagati.
Lp
Še ena, ki išče prijateljico/prijateljice za skupno druženje, klepet, pijača... seveda iz Štajerskega konca, Maribor ali okolica. Imam dve prijateljici, na žalost ena je poniknila bog ve kam, druga pa je v veselem pričakovanju, kar pomeni, da bo sedaj na prvem mestu družina, potem pa vse ostalo, in tako sem ostala sama... Manjka pa mi tisto pravo druženje, da se lahko nekomu zaupam, vprašam za mnenje...seveda meni tudi ni težko nekomu prisluhniti in pomagati.
Lp
- *orhideja*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 9. 2012
kittythecat*** napisal/-a:Sem iz lj, stara 20 let (študentka). Iščem pa prijateljico/družbo za tek, rolanje, obisk športnega kluba oz. kakršno koli športno aktivnot. :) Ker je v družbi lažje. :) (sicer pa nimam kaj prida kondicije :$)
živjo, iz katerega konca ljubljane pa si, če smem vprašat?
-
sandry89 - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 2. 2009
- Kraj: Lj
No še vedno iščem kako iskreno, ki si vzame čas za prijateljico..
Sem absolventka z gorenjske, tako da so vse moje sošolke šle z LJ in mi zmanjkuje družbe.
Tako, da bi bila vesela če bi imela nove prijateljice za kavice, shopping, žuranje tudi športanje ker se sama ne spravim nikamor.... Stara sem 23, vendar se razumem tudi z mlajšimi/starejšimi..
Sem absolventka z gorenjske, tako da so vse moje sošolke šle z LJ in mi zmanjkuje družbe.
Tako, da bi bila vesela če bi imela nove prijateljice za kavice, shopping, žuranje tudi športanje ker se sama ne spravim nikamor.... Stara sem 23, vendar se razumem tudi z mlajšimi/starejšimi..
this is Life not heaven.. you dont have to be perfect..
- Aria
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 6. 2012
Opažam, da tudi meni primankuje prijateljic, še posebej od kar sem na faksu. Če imaš rada dolge klepete, nakupovanja, koncerte ali pa se rada ukvarjaš s športom, se bova gotovo razumeli, tako da mi kar piši. Veselim se vsakega sporočilca!;)
ps: stara sem 20 let,iz Lj
ps: stara sem 20 let,iz Lj
- Ljubljancan
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 10. 2012
No bo pa zdaj še en fant napisal post tukaj,
Iščem samo prijateljico za kaksno nedeljsko pijačko v LJ, mogoče kdaj kakšen tek itd...
Sem odprt, razgledan, občasen športnik:) star 24let.
Javite se punce 20+
Iščem samo prijateljico za kaksno nedeljsko pijačko v LJ, mogoče kdaj kakšen tek itd...
Sem odprt, razgledan, občasen športnik:) star 24let.
Javite se punce 20+
- *magične_oči*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 7. 2011
Hey!
Sem punca stara 23 let iz Murske Sobote. Ker sem študirala na obali, sem večino družbe tukaj izgubila, saj sem bila konstantno na obali. Vrnila sem se nazaj v Prekmurje, kjer iščem nov krog ljudi. Spol in starost nista važna, pomembna je pa pozitiva, smeh, dobra volja, zaineteresiranost in čas. Več v pvt
(S)mejte se
Sem punca stara 23 let iz Murske Sobote. Ker sem študirala na obali, sem večino družbe tukaj izgubila, saj sem bila konstantno na obali. Vrnila sem se nazaj v Prekmurje, kjer iščem nov krog ljudi. Spol in starost nista važna, pomembna je pa pozitiva, smeh, dobra volja, zaineteresiranost in čas. Več v pvt
(S)mejte se
Zadnjič spremenil *magične_oči*, dne 12. Nov. 2012 16:12, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov