Iščem prijateljico[Brez komentarjev]

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

miki miška :)
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 3. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a miki miška :) » 30. Maj. 2012 13:36

Škoda, da si tok stran... :( ...vedno ko nekoga hočem spoznati ki ima podobno zgodbo je tok oddaljen. Vem kako ti je, saj si napisala post tako kot bi ga sama.

Ponavadi ostanemo doma, ali pa sami nekje blodimo in smo žalostni ko ne moremo se met bolše :)
akin89
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a akin89 » 31. Maj. 2012 10:33

Playlejdi jaz imam povsem enak problem, rada bi kaj zanimivega delala, ne sam sedela v kafiču za eno uro, pa ponavadi nobena nima volje za kaj takega, časa, jim je dovolj tip...Sicer mam tui jz tipa sam mi ni jasno kako ti lahko to nadomesti čas s kolegicami :/
Lizzy*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 5. 2012
Kraj: Kamnik

Neprebrana objavaNapisal/-a Lizzy* » 31. Maj. 2012 21:26

odvisno kašne kolegice hh:)))
Lizzy*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 5. 2012
Kraj: Kamnik

Neprebrana objavaNapisal/-a Lizzy* » 31. Maj. 2012 22:15

Sm stara 17 let in prhajam iz Ljubljane:) iščm kšno frendico za pogovore, žuranje, pač uživanje pa še kej več...:) če je kira zaintresirana (za več kt prjatlstvo) naj mi prosm sporoči:) mam dosti prijateljev, ampak nekateri so se zelo spremenili in tut nvm če bi me kšni sprejel...pa lepo je kšno novo prjatlco spoznt^^ nism gay, ubistvu nvm kaj sm pa tut ne bom sploh zašla v te 'oznake'..pač všeč ti je un / una k ti je všeč:) tko da ja....:) lepo bi blo kiro spoznat :) od 17 pa do 19 let...:)
Uporabniški avatar
PlayLejdi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a PlayLejdi » 02. Jun. 2012 23:40

miki miška :) napisal/-a:Škoda, da si tok stran... :( ...vedno ko nekoga hočem spoznati ki ima podobno zgodbo je tok oddaljen. Vem kako ti je, saj si napisala post tako kot bi ga sama.

Ponavadi ostanemo doma, ali pa sami nekje blodimo in smo žalostni ko ne moremo se met bolše :)

to je ravno problem, da take ko mamo isto mišljenje, smo preveč oddaljene ena od druge.
in je danes sobota zvečer in sem doma iz tega razloga.

akin89 napisal/-a:Playlejdi jaz imam povsem enak problem, rada bi kaj zanimivega delala, ne sam sedela v kafiču za eno uro, pa ponavadi nobena nima volje za kaj takega, časa, jim je dovolj tip...Sicer mam tui jz tipa sam mi ni jasno kako ti lahko to nadomesti čas s kolegicami :/

ja ker pri tipu pol majo vse kao, če pa je kaj narobe, pa pol kolegico pokličejo da se ji spovejo. saj ok, valda da rada vedno poslušam, sam ne rabim pa tega, da me nekdo kliče pa se mi toži, takrat ko ma probleme pa rabi nekoga.
ne razumem več tega...svaka ti čast, ko tak razmišljaš, pa maš fanta. za vse je treba čas najt.
miki miška :)
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 3. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a miki miška :) » 03. Jun. 2012 10:13

PlayLejdi napisal/-a:
miki miška :) napisal/-a:Škoda, da si tok stran... :( ...vedno ko nekoga hočem spoznati ki ima podobno zgodbo je tok oddaljen. Vem kako ti je, saj si napisala post tako kot bi ga sama.

to je ravno problem, da take ko mamo isto mišljenje, smo preveč oddaljene ena od druge.

akin89 napisal/-a:Playlejdi jaz imam povsem enak problem, rada bi kaj zanimivega delala, ne sam sedela v kafiču za eno uro, pa ponavadi nobena nima volje za kaj takega, časa, jim je dovolj tip...Sicer mam tui jz tipa sam mi ni jasno kako ti lahko to nadomesti čas s kolegicami :/

Se podpišem pod tole...Jaz sem vedno prpravljena kam it, četudi se mi kdaj ni dalo. Sedaj pa ko imajo tipa, pa ostanemo na zvezi s kolegicam le preko telefona. Pa še to moram ponavadi jaz poslušati če je kej narobe...ko jim je pa fino pa sta skupi s tipom se pa noben ne spomne na mene :/ :) Tak da res kapo dol, da tako razmišljaš četudi imaš tipa, pa vseeno najdeš čas za kolegice..škoda da ni več takšnih :(

Samski moramo biti vrjetno v vseh pogledih sami.
Uporabniški avatar
jozica1
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 4. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a jozica1 » 17. Jun. 2012 8:25

Tezej napisal/-a:
Sportnica26 napisal/-a:
Sportnica26 napisal/-a:...pozdravljeni vsi skupaj :) :)

torej.....sem dekle, športnica po duši, preprosta....na življenje gledam pozitivno, čeprav sem imela par močnih padcev...vendar...po parih neuspelih zvezah sem začela uživati samsko življenje in začela početi stvari, ki me razveselijo - nordijska hoja, maraton, fitnes, ples,

...fax sem zaključila, službo imam, neke prihodke pač imam da si določene stvari lahko privoščim...problem pa je, ker vse moje najožje prijateljice ali so študentke ali pa imajo neke večje investicije in trenutno ni nobena razpoložena za to,da bi si morda privoščile vikend v toplicah, ali pa teden dni Grčije poleti...pa še ta problem je, ker nekatere so srečno vezane, nimajo volje nikamor se premaknit brez dragega, nekatere pa so srečne jit samo petek večer na eno pijačko, ter vikend previset ob FBju...
nekako mi manjka kakšna oseba v življenju, ki bi me lahko spremljala....nevem, mogoče pa zaidemo kam, kjer spoznamo nove ljudi....lepo se je ukvarjat s športom....poleti jit na morje...raziskovat nove kraje....
....mislim, da se človeku ti zgodi pri določenih letih, saj ne da ostaneš sam, samo nimaš namena se vezat ker ti do tega pač ni, ostali tvojih let pa so vezani....in potem pride tista varianta kuća posao je pa res,da sem se z veliko stvarmi začela ukvarjati samostojno....nevem, mogoče se katera najde v tem opisu...pa naj se mi javi....lahko da odkrijemo neke skupne interese....

lep večer vsem :P

A RES NI NOBENE DA BI SE NAŠLA V TEMU? :///

Kaj a tipi pa tle odpademo kot knof od gat al kaj? :?

Dioniz napisal/-a:Samo res. Kaj tipi, samo, ker smo tipi, pa odjebemo takoj brez preizkusov? Znamo bit dobra družba BTW.

Aja, mi smo potencialni partneri... pozabil. :oops:

se ne strinjam z napisanim, sama imam raje moške prijatelje, kot ženske, ker jim z lahkoto povem stvari tako kot so in se mi zdi da je manj tega zahrbtnega čvekanja itd. po mojih izkušnjah sodeč
Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!
Penca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 11. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Penca » 24. Jun. 2012 2:44

Heeei :)))

Jst tud iščem kkšno novo prjatlco za kofekanje,čvek pa vse kar paše zravn :D ... tko da, če je kera iz Šk. Loke in okolice ...IM HERE! :D
Tiara7
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 7. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Tiara7 » 01. Jul. 2012 18:21

Hej!

Danes sem se registrirala, tale forum pa spremljam že kar nekaj časa. Super je/ste! :)

Študijskega leta je konec, začenjajo se počitniceeee! Sem si pa letos poiskala počitniško delo kar v Ljubljani (drugače nisem ljubljančanka...), večina sošolk, prijateljic, prijateljev pa je "pobegnilo" domov. Zato bi mi med poletjem prav prišla kakšna nova družba, nova prijateljica. ;)

Če se najde kakšna ljubljančanka ali pa ne-ljubljančanka, ki bo poletje preživela tu; za kakšno pijačko, športanje itd. ;)... bom vesela sporočila. Stara sem pa 22.

Lepo bodite in uživajte!! :)

Uporabniški avatar
jagody11
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 7. 2012
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a jagody11 » 08. Jul. 2012 11:11

Hej!

Čisto nova članica na forumu... :) Letošnje poletje je prvo po kar nekaj letih, ki ga preživljam sama/samska in si nekako na novo sestavljam življenje. Okoli mene so samo popračkani in sem se odločila, da pišem tukaj...

Stara sem 27 let in iščem novo družbo za druženje, sprehode, kakšen pohod, klepet, sladoled itd. Če je kdo zainteresiran naj piše na ZS, mogoče pa se ujamemo ;)

P.S. Sem iz Mb (piše že v podatkih na levi strani) :)
Trish.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 7. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Trish. » 23. Jul. 2012 19:51

miki miška :) napisal/-a:
PlayLejdi napisal/-a:

Se podpišem pod tole...Jaz sem vedno prpravljena kam it, četudi se mi kdaj ni dalo. Sedaj pa ko imajo tipa, pa ostanemo na zvezi s kolegicam le preko telefona. Pa še to moram ponavadi jaz poslušati če je kej narobe...ko jim je pa fino pa sta skupi s tipom se pa noben ne spomne na mene :/ :) Tak da res kapo dol, da tako razmišljaš četudi imaš tipa, pa vseeno najdeš čas za kolegice..škoda da ni več takšnih :(

Samski moramo biti vrjetno v vseh pogledih sami.

oja, se tut jaz strinjam glede tega. mam najbolšo prijateljico, vse si poveve, vedno sve se zveler slišale vsaj za 1h po telefonu.. zej imave obedve fanta, in se sploh nič več ne spouni na mene.. vedno jo jaz kličem, in da greve na kavo in vse :/
Trish.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 7. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Trish. » 23. Jul. 2012 19:58

Hej! :)

no.. jaz sem tudi zainteresirana za kakšno novo prijateljico, da greve skupaj na kave, greve ven žurat in tako. mam fanta, ampak prijateljic vseeno ne postavlam na stranski tir! :)

drugače sem pa stara 17, oktobra bom pounoletna.. tko da, če bo kera zaiteresirana mi naj piše na ZS :)
elektrobum
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 7. 2012
Kraj: Štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a elektrobum » 24. Jul. 2012 17:56

... :)
Zadnjič spremenil elektrobum, dne 02. Nov. 2014 15:03, skupaj popravljeno 1 krat.
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo
tejaveja
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 8. 2012
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a tejaveja » 01. Avg. 2012 21:30

Iščem kakšne punce, ki rade žurirajo po Ljubljani, predvsem med vikendi. Sama sem stara 25 let in se še kar ne morem umirit, tako kot se je večina mojih prijateljic na področju žuranja. Če je katera zainteresirana nej mi piše na ZS ali mail: tejaveja1@gmail.com
primorkica87
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 8. 2012
Kraj: Ng

Neprebrana objavaNapisal/-a primorkica87 » 10. Avg. 2012 21:55

Pozdravljene,

tudi jaz bi bila vesela, če bi se javila katera iz okolice Ng za kakšen žur, šoping, kavico,...mogoče tudi za res iskreno prijateljstvo (brez zahrbtnosti in opravljanja). Stara sem 25 let, me pa ne moti če si mlajša ali starejša, samo da bi imele podobne interese.
Lep vikend vam želim :)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov