Iščem prijateljico[Brez komentarjev]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Tega ne sprašuj tukaj..To sprašuj pod sklopom zabava ali kjerkoli drugje, kjer se debatira o nočnih klubih..
It was forever..but it didnt last long..
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Nisem huda dete moje :* zdaj pa pridno sodeluj naprej.
It was forever..but it didnt last long..
- manca89
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 3. 2012
- Kraj: ormož
Ojla!
Tudi jaz imam problem z prijateljicami, zato bi rada tudi sama spoznala osebo, ki bi ji lahko ful zaupala pa to Big smile
Prihajam iz Prlekije, stara sem 23 let, v prostem času rada grem na sprehod in gledam tv ter rada spoznavam nove prijatelje.
Če je katera iz Prlekije naj se mi javi na mail: mancaz.zlatnik@gmail.com.
Želim vam lep dan!
Tudi jaz imam problem z prijateljicami, zato bi rada tudi sama spoznala osebo, ki bi ji lahko ful zaupala pa to Big smile
Prihajam iz Prlekije, stara sem 23 let, v prostem času rada grem na sprehod in gledam tv ter rada spoznavam nove prijatelje.
Če je katera iz Prlekije naj se mi javi na mail: mancaz.zlatnik@gmail.com.
Želim vam lep dan!
-
neenchy - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 2. 2005
- Kraj: nekje med oblaki
išče se fajno dekle ( ali pa več ) za čveke, shopnige, kavice, lahko tudi športanje...kak žur, al pa čvek prek neta, pač na kratko iščejo se pozitivčki več na pm
šifra: imejmo se fajn, samo enkrat se živi
šifra: imejmo se fajn, samo enkrat se živi
If you talk about me, I got some advice!
Click your heels 3 times and say "I wish I had a life!"
Click your heels 3 times and say "I wish I had a life!"
- zlati_delishes
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 4. 2012
Oj, jst bi tut kako novo prijatlco, pač da kam gremo, kej zanimivga počnemo-športanje predvsem, pa kaka kavica magari, sem pa odprta tut za kake druge ideje. Sem iz Lj in stara 24.
- _sly_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 11. 2010
A fantje lahko tut pišemo v to temo, da iščemo prijatelja/co, s katerim bi se družli, krajšali čas? Tu mislim na čisto prijatelstvo...
Pohodi na šmarno goro, tek, bicikli, pivce za živce,...da mal hitrej mine čas v Lj ob pisanju diplome...pa da kej novga spoznam.
Pohodi na šmarno goro, tek, bicikli, pivce za živce,...da mal hitrej mine čas v Lj ob pisanju diplome...pa da kej novga spoznam.
- miki miška :)
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 3. 2012
Tudi jaz imam bol malo dobrih prijateljic. Imam pa vedno cel kup idej kam bi šla na sprehod, izletek itd., pa ponavadi ostanem doma, ker mi ponavadi ravno dobre prijateljice mankajo da bi skupi se družile. Zato pišite, če ste v podobni situaciji.
Stara 23
Stara 23
- browneyes
- Debatorica
- Na forumu od: 1. 5. 2012
miki miška, od kje pa si?
jaz stara sem 26, iz primorske, ampak sem skozi v lj, drugače še študiram... pište mi pa stare nad 24... lahko sam za kako kosilo, lahko gremo na kak izlet, lahko na žur v klub plesat, al pa mal s kolesom po lj... karkoli zaželjena zgovornost, energičnost, nasmejanost
drugače sem spoznala že 2 fajn punci tukaj, ampak ena je potem našla fanta, tako da se sedaj precej manj vidimo, druga pa je samo občasno v ljubljani.
lahko mi piše tudi kaka primorka oz. obalčanka, ker bom verjetno julija in avgusta čez vikende na obali.
jaz stara sem 26, iz primorske, ampak sem skozi v lj, drugače še študiram... pište mi pa stare nad 24... lahko sam za kako kosilo, lahko gremo na kak izlet, lahko na žur v klub plesat, al pa mal s kolesom po lj... karkoli zaželjena zgovornost, energičnost, nasmejanost
drugače sem spoznala že 2 fajn punci tukaj, ampak ena je potem našla fanta, tako da se sedaj precej manj vidimo, druga pa je samo občasno v ljubljani.
lahko mi piše tudi kaka primorka oz. obalčanka, ker bom verjetno julija in avgusta čez vikende na obali.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Ok ne vem kam bi to postala, pa se mi zdi mogoče še najbolj primerna tema Torej iščem nekoga, ki bi šel na kak malo večji evropski glasbeni festival zdej poleti. Zaenkrat mi najbolj 'dišijo' kak Inmusic festival (Hr), Frequency (Aus), Sziget (Mad), Leeds (UK) ali kaj podobnega. Za letos smo načeloma zmenjeni za it na RO pa verjetno na Terraneo, kam dlje pa žal noče noben it (keš/oddaljenost/faks/šiht..) težit pa jim tud ne mislim. Več na pvt.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov