Iščem prijateljico[Brez komentarjev]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
sploh nevem, zakaj se nekatere mučite okoli takih "prijateljic", če pa je očitno, da to niso. Od toliko drugih ljudi. Ste si po eni strani same krive (joj, pa ne me narobe razumet, prosim ), ker jih ne skenslate, one to pridno izkoriščajo.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Sem pišejo tisti, ki iščejo prijatelje..ne tisti, ki se vam zdi čudno, da nekateri iščejo prijatelje etc.. Hvala.
It was forever..but it didnt last long..
- neumnica123
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 2. 2012
no če imamo vse težave s prijatelji in si tukaj pišemo...potem zakaj se ne zmenimo punce pa se dobimo na kaki kavici pa bomo mi tiste ki bomo mal obrekovale pa se nasmejale:) sej za spoznavanje novih prijateljev je vedno čas in v dobri družbi je vedno fajn bit:)
- neumnica123
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 2. 2012
drugače se pa tut jaz priporočam za kako kavico:) sem iz ng drugače čez teden sem pa v lj... moje kolegice so vse poparčkane in bi blo fajn it kdaj na kako kavico pa klepet nove kolegice pridejo zmer prow:) drgač pa ga tut rada kej zažuram spoznavam nove ljudi sm odprta in komunikativna:)) ne rada obsojam ljudi in sem dobra poslušalka:)
- C_a_r_r_i_e
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 2. 2012
He he, punce zelo dober predlog . Namesto pritoževanja se gre v akcijo . težava je najbrž samo v tem, da prihajamo iz zelo različnih koncev Slovenije. Jaz prihajam iz okolice Črnega Vrha
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Bom tu napisala, čeprav ne iščem nujno prijateljice.
Iščem družbo, čim več, tem bolje (al pa lahk tud sam eno osebo, I don't care), ki bi šla vsake toliko z mano na karaoke Vsi moji kolegi so prpe in nočejo jaz bi pa ful šla. Zaželjeno, da nimaš predsodkov pred eno al dvema pijačama pred "nastopom" za pogum Starost je vseeno, pač ohlapno mojih let (skoraj 26), vseh bioloških in družbenih spolov, zaželjeno je, da nimaš preveč posluha (ker ga jaz nimam).
Aja, kraj karaok bi bila Ljubljana.
Iščem družbo, čim več, tem bolje (al pa lahk tud sam eno osebo, I don't care), ki bi šla vsake toliko z mano na karaoke Vsi moji kolegi so prpe in nočejo jaz bi pa ful šla. Zaželjeno, da nimaš predsodkov pred eno al dvema pijačama pred "nastopom" za pogum Starost je vseeno, pač ohlapno mojih let (skoraj 26), vseh bioloških in družbenih spolov, zaželjeno je, da nimaš preveč posluha (ker ga jaz nimam).
- tor
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 7. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
_patchouli_ napisal/-a:Bom tu napisala, čeprav ne iščem nujno prijateljice.
Arena BTC?
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
A tam majo tud karaoke? Kjerkoli pač, jaz vem za STA Cafe v centru
-
dolce_chicco - Debatorica
- Na forumu od: 11. 11. 2009
Če kateri Štajerki manjka družbe in motivacije ob teku (v MB) ... Here I am.
Zadnjič spremenil dolce_chicco, dne 26. Mar. 2012 19:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere.
- miki miška :)
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 3. 2012
Je mogoče katera tu iz okolice Posavja, Krško, Šentjernej,... med tednom pa v Lj?
- AtomicKitty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 6. 2006
išče se kakšna fajn punca za klepet/kavo/šoping iz notranjske
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov