Iščem prijateljico[Brez komentarjev]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- tista_tam
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 1. 2012
no... tut jz bi mela kako novo kolegico... tako... ki bi z mano pretežno kofetkala (se pogovrjala o novi zafušani trajni, skriti ljubezni, vsakodnevnih zadevcah, faksu, službi )..... pa se tu in tam odpravila v shoping... kako kino.... izletek na morje ....
.... sem iz okolice Ljubljane, stara pa sem 22 let.... načeloma študentka prava .... juhu... v času, ki mi ostane pa varuška .... love love love....
kdo pa si ti - bitje, ki pravkar mižikaš v ekran? .... kofetek?
.... sem iz okolice Ljubljane, stara pa sem 22 let.... načeloma študentka prava .... juhu... v času, ki mi ostane pa varuška .... love love love....
kdo pa si ti - bitje, ki pravkar mižikaš v ekran? .... kofetek?
Love love love*
- partygirl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 11. 2011
Oila!
Jaz imam pa malo drugačen problem in sicer sva s fantom v zvezi 4 leta, in skozi čas sva se oddaljila od svojih prijateljev. Sedaj sva pa spoznala, da bi bilo pametno imeti družbo za žure, kakšen izlet ali pa tudi kakšno drinko. Tako, da če je kakšen podoben par/punca lahko tudi fant, ki si želi zgoraj naštetih stvari naj nama piše.
Sva pa stara 21 let in prihajava iz okolice Kranja.
Jaz imam pa malo drugačen problem in sicer sva s fantom v zvezi 4 leta, in skozi čas sva se oddaljila od svojih prijateljev. Sedaj sva pa spoznala, da bi bilo pametno imeti družbo za žure, kakšen izlet ali pa tudi kakšno drinko. Tako, da če je kakšen podoben par/punca lahko tudi fant, ki si želi zgoraj naštetih stvari naj nama piše.
Sva pa stara 21 let in prihajava iz okolice Kranja.
Zadnjič spremenil partygirl, dne 12. Feb. 2012 21:23, skupaj popravljeno 1 krat.
- Zooki
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 1. 2012
Oila
Sem nova na forumu, tako da vsi lepo pozdreavljeni.
Zaradi takšnih in drugačnih okoliščin sem tudi jaz primorana poiskati nove prijateljice ali prijatelje.
Stara sem 20 let iz okolice Nove Gorice.
Če bi bila katera zinteresirana za žurat, preživljat prosti čas skupaj, nakupovanje, klepet, pijačka bi bila zelo vesela. Rada pohajam, se družim. Kave sicer ne pijem, grem pa useeno zelo rada na pijačo tudi nebi mela nič proti kaki aktivnosti.
Želim si doboti pravo prijateljico, iskreno, je komunikativna in rada žura
Moram pa priznati da sem sama sramežljiva in ko ljudi še ne poznam malo zadržana, bi si pa vseeno bla navdušena nad prijateljico.
Če je katera zinteresirana, se lahko tudi še prek fb-ja kej dogovorive in malo spoznale.
Sem nova na forumu, tako da vsi lepo pozdreavljeni.
Zaradi takšnih in drugačnih okoliščin sem tudi jaz primorana poiskati nove prijateljice ali prijatelje.
Stara sem 20 let iz okolice Nove Gorice.
Če bi bila katera zinteresirana za žurat, preživljat prosti čas skupaj, nakupovanje, klepet, pijačka bi bila zelo vesela. Rada pohajam, se družim. Kave sicer ne pijem, grem pa useeno zelo rada na pijačo tudi nebi mela nič proti kaki aktivnosti.
Želim si doboti pravo prijateljico, iskreno, je komunikativna in rada žura
Moram pa priznati da sem sama sramežljiva in ko ljudi še ne poznam malo zadržana, bi si pa vseeno bla navdušena nad prijateljico.
Če je katera zinteresirana, se lahko tudi še prek fb-ja kej dogovorive in malo spoznale.
-
sweety tweety - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 1. 2012
Ojla kozmo bejbe
Če je katera iz Pomurja, in je ostala brez ženske družbe za čvek ob kavi, žuranje, šoping, skratka ženske zadeve, naj se oglasi, da se spoznamo. Taboljši prijateljici sta namreč "seniorsko" poparčkani in samo še vegetirata doma s svojima fantoma, ostale pa so bolj kolegice za kampanjsko druženje, ker je vsaka na svojem koncu Slovenije. Če se kateri dogaja podobno, feel free to message me. Mam pa pri 22 višek energije in verjamem, da še dolgo ne bo usahnil, saj sem rada več ali manj cel čas v dogajanju, pa naj gre za žur, šoping pohod ali športanje.
Če je katera iz Pomurja, in je ostala brez ženske družbe za čvek ob kavi, žuranje, šoping, skratka ženske zadeve, naj se oglasi, da se spoznamo. Taboljši prijateljici sta namreč "seniorsko" poparčkani in samo še vegetirata doma s svojima fantoma, ostale pa so bolj kolegice za kampanjsko druženje, ker je vsaka na svojem koncu Slovenije. Če se kateri dogaja podobno, feel free to message me. Mam pa pri 22 višek energije in verjamem, da še dolgo ne bo usahnil, saj sem rada več ali manj cel čas v dogajanju, pa naj gre za žur, šoping pohod ali športanje.
-
shiva2 - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 2. 2011
hej
najbrž je čudno brati to, samo res si želim koga
spoznat iz NTF-ja SMER MODNO OBLIKOVANJE v smislu druženja,
da se gre kdaj pogledat kkšno razstavo itd...
Al pa koga ki ga te stvari, kreiranje oblek, moda zanima...
Tudi sama študiram umetnost vendar ne mode,
pa me to tudi zelooo zanima:)
Če želiš, piši na ZS.
najbrž je čudno brati to, samo res si želim koga
spoznat iz NTF-ja SMER MODNO OBLIKOVANJE v smislu druženja,
da se gre kdaj pogledat kkšno razstavo itd...
Al pa koga ki ga te stvari, kreiranje oblek, moda zanima...
Tudi sama študiram umetnost vendar ne mode,
pa me to tudi zelooo zanima:)
Če želiš, piši na ZS.
- jenna.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 10. 2009
No pa dajmo. Ker v to temo ze dolgo nisem nic napisala,sem se odlocla da se enkrat poskusim. Ker mi je veckrat dolgcas,sploh sedaj ko zunaj zmrzuje & raje ostajam na toplem:D,bi si bilo super krajsati cas s kakim dopisovanjem,drugace pa bi blo fajn najti druzbo za kak sprehod,ples,ogled tekem,tek,mogoce fitnes,poteeem..hm,lahko tudi zur (ce si za hip hop,rnb,suuper!:)),tipkanje med predavanji,uglavnem anything:) sem pa s primorske,cez teden v lj.
Lep.dan:)
Lep.dan:)
- Gasilka_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 2. 2012
- Kraj: Slovenija
PerlaRosa napisal/-a:Pozdrav vsem,
je mogoče kakšna iz celja ali okolice tukaj gor?
Ene parim sem pisala pa se ni nobeni zdelo vredno odgovorit...
Kakšna bolj resna, maybe?
Aja, drugače mam 22 let, ampak kar se mene tiče leta niso bistvena.
Lp
Čao vsem.
Sem prijazna,poštena,iskrena,odkrita punca,ki bi rada spoznala nove prijateljice.Pišite mi.
Sem prijazna,poštena,iskrena,odkrita punca,ki bi rada spoznala nove prijateljice.Pišite mi.
- groove
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 2. 2012
ciaw
Jaz sem se tudi odločla, da pišem sem, ker ima podobne "težave" kot ve. Moje kolegice so vse v vezah in se res občasno vidimo. Manjka mi nekdo za druženje, kakšno kavico, žuranje, športanje, kino... pač počet vse možne nore stvari, ki nam jih ta svet ponuja
in ko res nimaš kaj delat, da to osebo pokličeš in je tkoj za akcjo, vem, da mogoče preveč zahtevam ampak vse je mogoče
drugače imam 23 let...tko pač leto gor leto dol.....sem z obale in med tednom v mb...tako, da če se najde katera, ki je s teh dveh koncev naj mi kar piše na ZS
sicer sem že imela eno ne ravno dobro izkušnjo in ni nujno, da se z vsemi zaštekaš lahko pa vsaj probaš in vidiš če je to to
Uživajte....
Jaz sem se tudi odločla, da pišem sem, ker ima podobne "težave" kot ve. Moje kolegice so vse v vezah in se res občasno vidimo. Manjka mi nekdo za druženje, kakšno kavico, žuranje, športanje, kino... pač počet vse možne nore stvari, ki nam jih ta svet ponuja
in ko res nimaš kaj delat, da to osebo pokličeš in je tkoj za akcjo, vem, da mogoče preveč zahtevam ampak vse je mogoče
drugače imam 23 let...tko pač leto gor leto dol.....sem z obale in med tednom v mb...tako, da če se najde katera, ki je s teh dveh koncev naj mi kar piše na ZS
sicer sem že imela eno ne ravno dobro izkušnjo in ni nujno, da se z vsemi zaštekaš lahko pa vsaj probaš in vidiš če je to to
Uživajte....
- C_a_r_r_i_e
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 2. 2012
Tale forum je prov zanimiv, ta tema pa še bolj. Pa sem mislila da imam samo jaz tovrstne težave. Samo da pri meni ni toliko problem, da moje "prijateljice" nimajo časa zame ker so v zvezi.....ampak bolj v stilu :"behind every fake smile there is a backstabbing bi*ch". Ne pomaga pogovor, ne pomaga nič....najbolj žalostno je pa to da te oseba gleda v obraz, v oči in ti laže ..... če ve katera kakšen nasvet (poleg očitnega)......se priporočam
- PerlaRosa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 1. 2012
C_a_r_r_i_e napisal/-a:Tale forum je prov zanimiv, ta tema pa še bolj. Pa sem mislila da imam samo jaz tovrstne težave. Samo da pri meni ni toliko problem, da moje "prijateljice" nimajo časa zame ker so v zvezi.....ampak bolj v stilu :"behind every fake smile there is a backstabbing bi*ch". Ne pomaga pogovor, ne pomaga nič....najbolj žalostno je pa to da te oseba gleda v obraz, v oči in ti laže ..... če ve katera kakšen nasvet (poleg očitnega)......se priporočam
Kako znano... Sem mela 2 isti prijatelci... Sicer navzven vse super fino fajn, za mojim hrbtom pa obrekovanje, fovšija... Pa taka neka hinavščina je bla v zraku nonstop... Sem dolgo rabla, da sem naredila konec vsemu. Sicer sem se ful butasto počutla, ko sem se začela "oddaljevat" od njiju, ker smo bile res dolgo best frendice in sem se potem kar naenkrat počutla ful samo... Čeprav mi je blo pa po drugi strani tud olajšanje, ker sm vedla, da ni več tiste zahrbtnosti... Je pa čudn občutek, ker mi zdaj ves čas neki manjka... Ampak vrjamem, da se bo tud to uredilo.
Ne poznam točno tvoje situacije, ampak če niti pogovor ne pomaga, potem ne vem kaj bi lahko... Včasih je preprosto bolje živet brez takih ljudi... Ampak presodit morš pa sama...
- C_a_r_r_i_e
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 2. 2012
Jaz se bojim prav te samote. In po eni strani mi je težko, ker ko smo skupaj je vse super, se lahko pogovarjamo....vendar je težava tisti čas, ko mene ni zraven. In ne razumem, zakaj je tega treba? Vsi smo odrasli in bi se lahko lepo pomenili med seboj in če so težave se jih da rešit. Ne razumem kako je lahko nekdo eno minutu tvoj prijatelj, se smeji s teboj, ti "zaupa" stvari, že naslednjo sekundo pa vse o tebi zgoflja naprej in sevada doda še svoje pripombe. In zakaj laži ? To me najbolj boli! Saj nihče ni popoln ampak tole, kar se sedaj dogaja pa ni za nikamor več. In tisti občutek, ko si dober takrat, ko ni nikogar drugega na voljo, ko pa pridejo "boljše" kolegice mimo pa ne obstajaš. Ne vem, ali res ne obstaja več normalen medsebojni odnos?Aaaaa ! (dobro da obstaja vsaj kakšen forum na to temo, da se človek lahko izkašlja )
- PerlaRosa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 1. 2012
C_a_r_r_i_e napisal/-a:Jaz se bojim prav te samote. In po eni strani mi je težko, ker ko smo skupaj je vse super, se lahko pogovarjamo....vendar je težava tisti čas, ko mene ni zraven. In ne razumem, zakaj je tega treba? Vsi smo odrasli in bi se lahko lepo pomenili med seboj in če so težave se jih da rešit. Ne razumem kako je lahko nekdo eno minutu tvoj prijatelj, se smeji s teboj, ti "zaupa" stvari, že naslednjo sekundo pa vse o tebi zgoflja naprej in sevada doda še svoje pripombe. In zakaj laži ? To me najbolj boli! Saj nihče ni popoln ampak tole, kar se sedaj dogaja pa ni za nikamor več. In tisti občutek, ko si dober takrat, ko ni nikogar drugega na voljo, ko pa pridejo "boljše" kolegice mimo pa ne obstajaš. Ne vem, ali res ne obstaja več normalen medsebojni odnos?Aaaaa ! (dobro da obstaja vsaj kakšen forum na to temo, da se človek lahko izkašlja )
Ja očitno je vse več takih fake prijatlc, ali pa mamo ene srečo, da natrofimo ravno na take
Glej, včasih je boljše bit nekaj časa sam, kot pa v slabi družbi. Sej je pa dosti ostalih pozitivnih ljudi nakrog.. Potrebno jih je le opazit
Pa good luck kakorkoli se boš že odločla!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov