Iščem prijateljico[Brez komentarjev]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
moj_zlobni_jaz - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2006
Ja saj to je tisto
***Ally*** in kaksno je to vzdusje v mansardi desno?
Why be an angel when I can play god?!
-
MAJAmazing - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 5. 2007
moj_zlobni_jaz...ja zdej sma še sošolki, sam drugo leto pa bomo še vidli...mam žal še rim na vesti
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
moj_zlobni_jaz napisal/-a:Ja saj to je tisto
boljše, ker s(m)o tam tudi četrti
ne, hecam...ne vem zakaj, ampak mi smo komaj čakali da gremo na drugo stran
Houd de wereld tegen
- lonely_tiger
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 9. 2007
- Kraj: Primorska
Podoben problem.....
včasih sem imela veliko prjatlc pa tut prjatlow, zelo družabna vedno kje zunaj na kavi...vedno mi je zvonil telefon.....
odkar sem s fantom so vsi šli. ne zaradi mene da ne bo pomote, na začetku smo se frendice full dobivale, se klicale po telefonu, vedno sem imela čas za vse
naenkrat ni blo nobene več
klicanja so nehala, dobivanja tudi, imam samo njega.
Čutim pa da tudi pri nama ni več tako kot je bilo, skratka kriza je nastala.
Vedno več nezadovoljstva, vedno več kreganja, nič več skor ne sexava...
full trpim, ko začnem pogovor se razjezi, kriči da mu težim, nasilen je postal. Ni me udaril, sam včasih me tko močno stisne al pa uščipne....
Kaj naj naredim? Kam naj se obrnem, tako rada bi imela eno kolegico, ki bi ji lahko 100% zaupala pa je ni....
Vedno bolj samevam, rada bi nekoga, ki bi me razumel, ki bi jokal in se smejal z mano, nekoga ki bi me tolažil nekoga oziroma kolegico, ki ima te lastnosti predvsem pa lastnost zlate skrinje, ki vsako skrivnost zaklene vase in je ne izpusti za nobeno ceno.
Dovolj mi je joka.....rada bi se spet smejala in čutila srečo, ki je že nekaj časa ne čutim več.
Prosim, če si kje tam zunaj, pomagaj mi.
včasih sem imela veliko prjatlc pa tut prjatlow, zelo družabna vedno kje zunaj na kavi...vedno mi je zvonil telefon.....
odkar sem s fantom so vsi šli. ne zaradi mene da ne bo pomote, na začetku smo se frendice full dobivale, se klicale po telefonu, vedno sem imela čas za vse
naenkrat ni blo nobene več
klicanja so nehala, dobivanja tudi, imam samo njega.
Čutim pa da tudi pri nama ni več tako kot je bilo, skratka kriza je nastala.
Vedno več nezadovoljstva, vedno več kreganja, nič več skor ne sexava...
full trpim, ko začnem pogovor se razjezi, kriči da mu težim, nasilen je postal. Ni me udaril, sam včasih me tko močno stisne al pa uščipne....
Kaj naj naredim? Kam naj se obrnem, tako rada bi imela eno kolegico, ki bi ji lahko 100% zaupala pa je ni....
Vedno bolj samevam, rada bi nekoga, ki bi me razumel, ki bi jokal in se smejal z mano, nekoga ki bi me tolažil nekoga oziroma kolegico, ki ima te lastnosti predvsem pa lastnost zlate skrinje, ki vsako skrivnost zaklene vase in je ne izpusti za nobeno ceno.
Dovolj mi je joka.....rada bi se spet smejala in čutila srečo, ki je že nekaj časa ne čutim več.
Prosim, če si kje tam zunaj, pomagaj mi.
-
MAJAmazing - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 5. 2007
lonely_tiger...jst bi ti pomagala...js bi bla tvoja prijatlca...čeprav na žalost nisem ravno tip človeka, ki bi znal pomagat, ki bi bil tak, da bi mu lahko vse povedala...pač žal iz izkušenj se ne vtikam v nobenega več, pa tut nasvetov ne dajem, ker se mi zdi, da vsak mora narest tako kot sam misli, da je prav...da nebi slučajno jst pol kaj predlagala, pa bi blo vse narobe...ja js vem, da ko sem jst dobila fanta je tut blo tko...mi je najboljša prijatlca ušla in pol sn ji napisala mail in sma se vse zmenle in je ql zdej...in me je presenetlo, da je napisala, pač da ona kr misli, da js nimam časa za njo, tut od druge prijatlce sn to slišala...ampak zdej so se navadle, da mam skor zmeri čas za njih, če pa ga nimam je pa večinoma kriv faks za to, ne fant no še vseeno me večkrat ne pokličejo, kr pač nočeko motit...poskusi res s kakim sms-om za kavo, ali pa jim povej pač da jih pogrešaš... upam, da bo ql...lepo bodi
-
babygirl22 - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 4. 2006
lonely pisala sem ti na zs...če želiš koga za pogovor in prijateljstvo se javljam
papa
papa
-
moj_zlobni_jaz - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2006
always
Why be an angel when I can play god?!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov