Iščem prijateljico[Brez komentarjev]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 2039 prispevkov
• Stran 2 od 136
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5 ... 136
Naslednja
-
Lillu - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2007
Jaz mam pa tako štorijo da je šla naša družba nekako nerazen, ene punce smo se skregale med sabo, ena se je preselila itd.. pa sem tut bol sama zadnje čase..čeprav imam BF ampak se ne druživa več tok pogosto kot včasih, ker mam tut jaz fanta ona pa skos žura..ful pogrešam tiste stare čase ko smo skupi hodile na 5urne pijačke in se pogovarjale o vsem..zdaj pa nič
ostale so mi samo še sošolke v šoli in moja BF drugo je vse zginlo 

"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
- _sad_girl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 3. 2006
- Kraj: Maribor
eto še ena iz okolice maribora,ki se vam lahko pridruži
....imam pa podobno zgodbo kot je rekla že ena...imela sem prijateljico ki mi je tudi sestrična in sma vedno hodle na pijače pa okoli z kolesi itd. zdaj pa sploh ni več duha in sluha o njej,če pa se že dobima pa se vidima za kako uro ali dve pa ponavadi je njen fant z nama..tak da polomija 

Just be who you are....
-
*.Princess.* - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana.
no ja..evo mene.še ena taka^^ js sm sicr iz lublane ampak dobr.=)
sicr mi ne manka frendov..ampak z najbolšo kolegico nekak nimava več tok rednih stikov kr skos okol z svojim laz
tko da sm js obsojena na samske kavice 
sicr mi ne manka frendov..ampak z najbolšo kolegico nekak nimava več tok rednih stikov kr skos okol z svojim laz

-
*.Princess.* - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana.
kakor zgleda ns je dost takih..tko da med šolskim letom bojo kavice obvezne.

-
LittleGirl - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 2. 2007
Hjoj. Tudi jaz iz okolice mb. Brez tistih tapravih prijateljic, tudi vse zasedene, ene s fanti, ene s službo 

I've gotta get a move on with my life. It's time to be a big girl now and big girls don't cry.
Prvi neprebran prispevek • 2039 prispevkov
• Stran 2 od 136
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5 ... 136
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov