Iščem prijateljico[Brez komentarjev]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Angel in devil shoes, ravno to. Ampak je ključna točno ta lastnost, da si si podoben v tem, da sprejemaš vse strani svojega prijatelja, pa tudi, če sta si različna. Ubistvu je to zame 100% ok. Tako pa življenje nikoli ni nanizanka(satc <3 forever ) se prijateljstvo skrha. Sploh pa za to, da si lahko prijatelj, ki ne obsoja, ki sprejema kolega, moraš biti predvsem sam precej strpen in raznolik človek. Jaz sem bila pri 16h zaprisežena metalčica in sem se družila s štirimi največjimi "čefurkami" v razredu. (pod "čefurko" ne mislim ničesar žaljivega,pač oblačile so se tako, poslušale takšno glasbo) in smo se razumele super, ker so one sprejemale mene, jaz pa njih. In tud zdaj mam širok spekter različnih ljudi okoli sebe, ampak pravi prijatelji pa pač nekateri niso, ker ne ustrezajo temu.
pa cilj mojega posta ni bil, da ne moreš bit prijatelj z nekom, ki ni totalno identičen tebi samo napisala sem, da nisem našla še nikogar, ki bi meni bil izjemno podoben
pa cilj mojega posta ni bil, da ne moreš bit prijatelj z nekom, ki ni totalno identičen tebi samo napisala sem, da nisem našla še nikogar, ki bi meni bil izjemno podoben
It was forever..but it didnt last long..
-
Angel in devil shoes - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 12. 2009
Tak mamo ... Tudi moji frendi niso meni tako zelo podobni, v vsakomur pa najdem nekaj podobnega. Pri enih skupni fax, zanimanje za to kar študeramo... Pri drugih okus glasbe, filma, načina žuranja ...
Morda boš pa našla, srečala, še kakšne nove frendice, ki ti bodo bolj podobne ...
Morda boš pa našla, srečala, še kakšne nove frendice, ki ti bodo bolj podobne ...
- Nina<3
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 6. 2011
Če je kira z LJ konca ali v bistvu da pride kdaj v LJ - lahko si pa s kjerkoli pravzaprav...se lahko spoznamo =) iščem kaksno za shopping, kofetkanje pa ženske pogovore, pa da je pozitivna osebica;)))) lahko mi pišeš na sporočilca pa se spoznamo.
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
Jaz imam kolegico za katero lahko rečem, da se ujameva 100%, in da sva si po lastnostih, zanimanju podobne 100%. Res se ujemava. Je to že dolgotrajno prijateljstvo. Spoznale sva se v našem kraju, ker živiva dokaj blizu skupaj.
- AtomicKitty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 6. 2006
jaz sem pa čisto nejevoljna zadnje čase....že nekaj časa samska, tipa s katerim sem bila imam še vedno nekje v srcu, vendar z njim ne bom nikoli več, okoli mene nobenega zanimivega, da bi me pritegnil, prijateljice več ali manj tiste taprave vse v zvezah in čisto brez časa, tiste mlajše pa po faxih in več al manj so res vsi vezani....če se najde kakšna dušica, da se najde v tem opisu se mi lahko javi, da se spoznava.....res bi si želela spoznati kakšno neodvisno prijateljico, da bi za vikend lahko kam skupaj skočile, na kakšen izlet pa tko....al pa shopping oz. karkoli, da si zapolnim malo proste urice.....
-
rokerca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 7. 2010
Se pridružujem temi. Rada bi spoznala prijateljico za druženje, športanje (kolesarjenje, rolanje, tek) kakršnekoli druge športne in družabne aktivnosti ter skupne podvige. Sem iz Prekmurja, od oktobra dalje pa večinoma v Mb zaradi študija. Če je katera punca zainteresirana, naj mi piše na zs.
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
- *magične_oči*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 7. 2011
Tudi jaz se pridružujem temi Rada bi spoznala prijateljico za čvek, šoping, športanje, v glavnem za babje stvari Sem iz Prekmurja, študiram pa v Kopru. Če se katera najde v tem, piši na zs
Življenje je kot ogledalo: smeji se ti, če ga gledaš nasmejano!
- Forzicija86
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 6. 2011
- Kraj: Ljubljana
Če je katera iz Ljubljane ali okolice in ima v teh dneh kaj preveč časa in ľeljo po kakąni kavici, druľenju, ąportanju in podobnih stvareh...let me know
-
Elle.* - Debatorica
- Na forumu od: 25. 8. 2009
Avtorica te teme je napisala, da se je oddaljila od prijateljic zarad tega, ker majo fanta, pri meni je pa glih obratno. enostavno oddaljile smo se, pa niti ne vem točno zakaj. mogoče ni glih to krivo, ampak zadnje čase se vse težje dobimo, kao zaradi časa pa to. prav pogrešam že tisto, ko sem imela eno, s katero sem se lahko pogovarjala o VSEM. je katera v podobni situaciji?
v glavnem.. dolgčas mi je.
med tednom (ko je šola) sem v okolici ljubljane, zdaj pa pomoje kar precej deleč od večine, tko da bi mi vsaj kšen cyber klepet prišel prav.
v glavnem.. dolgčas mi je.
med tednom (ko je šola) sem v okolici ljubljane, zdaj pa pomoje kar precej deleč od večine, tko da bi mi vsaj kšen cyber klepet prišel prav.
Inside every blonde is a blonder blonde waiting to get out.
-
Elle.* - Debatorica
- Na forumu od: 25. 8. 2009
Angel in devil shoes napisal/-a:Lol ženske ... Že dvakrat se mi je zgodilo, da hočte bit neke frendice Potem pa, ko vam odpišem in si izmenjamo skyp al pa kej... Pa zginete Al me pa klikajo tipi k so kvazi ženske ))))
Frende je nabolje srečati, spoznati v realnem življenju ... Ne pa ta virtuala...
Jaz imam kar nekaj frendov, ampak, premalo pa tistih, ki ljubijo rock, metal ali pa sprehode v naravo, kolesarjenje, gore ...
Vsi bi sam v Tope hodil, se zležaval na plaži ... Tjulni eni
KHM! Meeeeeee?
Inside every blonde is a blonder blonde waiting to get out.
- Deriyena
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 7. 2011
Čeprav sem že dolgo v zvezi s fantom, še nikoli nisem imela najboljše oziroma prave prijateljice, vredne 100% zaupanja. Vedno le navidezne kolegice. Znam biti kompleksna oseba v smislu imeti težave pri navezovanju stikov, vendar oseba vredna zaupanja če se bova ujeli.
Stara sem 20 let, iz Ljubljane.
Brez problema mi piši in odgovorila ti bom
Stara sem 20 let, iz Ljubljane.
Brez problema mi piši in odgovorila ti bom
- AtomicKitty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 6. 2006
šit ej punce, najprej pišete potem pa ni od vas ne duha ne sluha, ko se vam odpiše
- *magične_oči*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 7. 2011
To se tudi meni dogaja, in je prav bedno :S
Življenje je kot ogledalo: smeji se ti, če ga gledaš nasmejano!
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Ne razumem zakaj potem sploh pišete sporočila, a zato da se olajšate pa objokujete svojo usodo?
Če že napišeš tukaj, pa ti kdo odgovori ne bit presenečena, ali pa še bolj neumno da greš brat poste od nje (kar verjamem da počnete), in na podlagi tega predpostavljate kakšna oseba je.
To da pa odgovoriš na sporočilo, je pa že osnovni bonton.
In moderatorke opravičujem se za komentar
Če že napišeš tukaj, pa ti kdo odgovori ne bit presenečena, ali pa še bolj neumno da greš brat poste od nje (kar verjamem da počnete), in na podlagi tega predpostavljate kakšna oseba je.
To da pa odgovoriš na sporočilo, je pa že osnovni bonton.
In moderatorke opravičujem se za komentar
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov