Iščem prijateljico[Brez komentarjev]

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 15. Jun. 2011 9:15

Angel in devil shoes, ravno to. Ampak je ključna točno ta lastnost, da si si podoben v tem, da sprejemaš vse strani svojega prijatelja, pa tudi, če sta si različna. :) Ubistvu je to zame 100% ok. :D Tako pa življenje nikoli ni nanizanka(satc <3 forever :D) se prijateljstvo skrha. Sploh pa za to, da si lahko prijatelj, ki ne obsoja, ki sprejema kolega, moraš biti predvsem sam precej strpen in raznolik človek. Jaz sem bila pri 16h zaprisežena metalčica in sem se družila s štirimi največjimi "čefurkami" v razredu. :) (pod "čefurko" ne mislim ničesar žaljivega,pač oblačile so se tako, poslušale takšno glasbo) in smo se razumele super, ker so one sprejemale mene, jaz pa njih. In tud zdaj mam širok spekter različnih ljudi okoli sebe, ampak pravi prijatelji pa pač nekateri niso, ker ne ustrezajo temu.

pa cilj mojega posta ni bil, da ne moreš bit prijatelj z nekom, ki ni totalno identičen tebi :D samo napisala sem, da nisem našla še nikogar, ki bi meni bil izjemno podoben :D
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
Angel in devil shoes
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel in devil shoes » 15. Jun. 2011 9:26

Tak mamo ... Tudi moji frendi niso meni tako zelo podobni, v vsakomur pa najdem nekaj podobnega. Pri enih skupni fax, zanimanje za to kar študeramo... Pri drugih okus glasbe, filma, načina žuranja ...

Morda boš pa našla, srečala, še kakšne nove frendice, ki ti bodo bolj podobne ...
Nina<3
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Nina<3 » 17. Jun. 2011 16:39

Če je kira z LJ konca ali v bistvu da pride kdaj v LJ - lahko si pa s kjerkoli pravzaprav...se lahko spoznamo =) iščem kaksno za shopping, kofetkanje pa ženske pogovore, pa da je pozitivna osebica;)))) lahko mi pišeš na sporočilca pa se spoznamo.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 10. 2007
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 18. Jun. 2011 7:45

Jaz imam kolegico za katero lahko rečem, da se ujameva 100%, in da sva si po lastnostih, zanimanju podobne 100%. Res se ujemava. Je to že dolgotrajno prijateljstvo. Spoznale sva se v našem kraju, ker živiva dokaj blizu skupaj.
Uporabniški avatar
tiazie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 6. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a tiazie » 20. Jun. 2011 7:37

Živjo, mogoče katera iz zasavja(trbovelj mogoče) za kakšen klepet, kavico?
:)
Ostani!
Da me čuvaš kada zaspu andjeli... ♥
AtomicKitty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a AtomicKitty » 14. Jul. 2011 19:58

jaz sem pa čisto nejevoljna zadnje čase....že nekaj časa samska, tipa s katerim sem bila imam še vedno nekje v srcu, vendar z njim ne bom nikoli več, okoli mene nobenega zanimivega, da bi me pritegnil, prijateljice več ali manj tiste taprave vse v zvezah in čisto brez časa, tiste mlajše pa po faxih in več al manj so res vsi vezani....če se najde kakšna dušica, da se najde v tem opisu se mi lahko javi, da se spoznava.....res bi si želela spoznati kakšno neodvisno prijateljico, da bi za vikend lahko kam skupaj skočile, na kakšen izlet pa tko....al pa shopping oz. karkoli, da si zapolnim malo proste urice.....
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a rokerca » 17. Jul. 2011 16:56

Se pridružujem temi. Rada bi spoznala prijateljico za druženje, športanje (kolesarjenje, rolanje, tek) kakršnekoli druge športne in družabne aktivnosti ter skupne podvige. Sem iz Prekmurja, od oktobra dalje pa večinoma v Mb zaradi študija. Če je katera punca zainteresirana, naj mi piše na zs. :)
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
*magične_oči*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a *magične_oči* » 17. Jul. 2011 20:35

Tudi jaz se pridružujem temi :) Rada bi spoznala prijateljico za čvek, šoping, športanje, v glavnem za babje stvari :D Sem iz Prekmurja, študiram pa v Kopru. Če se katera najde v tem, piši na zs :)
Življenje je kot ogledalo: smeji se ti, če ga gledaš nasmejano!
Forzicija86
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 6. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Forzicija86 » 18. Jul. 2011 13:10

Če je katera iz Ljubljane ali okolice in ima v teh dneh kaj preveč časa in ľeljo po kakąni kavici, druľenju, ąportanju in podobnih stvareh...let me know :)
Uporabniški avatar
Elle.*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Elle.* » 19. Jul. 2011 7:09

Avtorica te teme je napisala, da se je oddaljila od prijateljic zarad tega, ker majo fanta, pri meni je pa glih obratno. :) enostavno oddaljile smo se, pa niti ne vem točno zakaj. mogoče ni glih to krivo, ampak zadnje čase se vse težje dobimo, kao zaradi časa pa to. prav pogrešam že tisto, ko sem imela eno, s katero sem se lahko pogovarjala o VSEM. :) je katera v podobni situaciji?
v glavnem.. dolgčas mi je. :P
med tednom (ko je šola) sem v okolici ljubljane, zdaj pa pomoje kar precej deleč od večine, tko da bi mi vsaj kšen cyber klepet prišel prav. :P
Inside every blonde is a blonder blonde waiting to get out.
Uporabniški avatar
Elle.*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Elle.* » 20. Jul. 2011 22:38

Angel in devil shoes napisal/-a:Lol ženske ... Že dvakrat se mi je zgodilo, da hočte bit neke frendice :) Potem pa, ko vam odpišem in si izmenjamo skyp al pa kej... Pa zginete :) Al me pa klikajo tipi k so kvazi ženske :)))))

Frende je nabolje srečati, spoznati v realnem življenju ... Ne pa ta virtuala...

Jaz imam kar nekaj frendov, ampak, premalo pa tistih, ki ljubijo rock, metal :P ali pa sprehode v naravo, kolesarjenje, gore ...

Vsi bi sam v Tope hodil, se zležaval na plaži ... Tjulni eni :P

KHM! ;D Meeeeeee? :P
Inside every blonde is a blonder blonde waiting to get out.
Deriyena
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Deriyena » 22. Jul. 2011 19:49

Čeprav sem že dolgo v zvezi s fantom, še nikoli nisem imela najboljše oziroma prave prijateljice, vredne 100% zaupanja. Vedno le navidezne kolegice. Znam biti kompleksna oseba v smislu imeti težave pri navezovanju stikov, vendar oseba vredna zaupanja če se bova ujeli.
Stara sem 20 let, iz Ljubljane.
Brez problema mi piši in odgovorila ti bom ;)
AtomicKitty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a AtomicKitty » 24. Jul. 2011 10:35

šit ej punce, najprej pišete potem pa ni od vas ne duha ne sluha, ko se vam odpiše :/
*magične_oči*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a *magične_oči* » 24. Jul. 2011 10:55

To se tudi meni dogaja, in je prav bedno :S
Življenje je kot ogledalo: smeji se ti, če ga gledaš nasmejano!
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 24. Jul. 2011 11:06

Ne razumem zakaj potem sploh pišete sporočila, a zato da se olajšate pa objokujete svojo usodo?

Če že napišeš tukaj, pa ti kdo odgovori ne bit presenečena, ali pa še bolj neumno da greš brat poste od nje (kar verjamem da počnete), in na podlagi tega predpostavljate kakšna oseba je.

To da pa odgovoriš na sporočilo, je pa že osnovni bonton.

In moderatorke opravičujem se za komentar :P
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov