Iščem prijateljico[Brez komentarjev]

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2011
Kraj: Šalovci

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninča » 24. Jan. 2011 15:16

dobro da je ta tema.. sicer prvič pišem vanjo a čist na tleh zaradi kolegic.

res ne vem kaj jim je. danes se je ena na mene zdrla, da kaj si mislim, da smao dnar zapravlam za cote (halo?? moj denar je in ne tvoj).
pa zadnje čase so res same izkoriščevalske, sam če bom prekinila stike z njimi, bom mela sam en kolegico (ki je res the best), sam ni u mojem razredu pa sem tko pač sama (gotovo veste kak je čudno malo, ko vsi v razredu klepetajo pa use, jaz pa sama) :cry:
in res bi rabila kakšno, ki bi mogoče mal razumela, mela veselje za shoping itd...

res mi gre na živce, ker vedno pravijo, da moram šparat za bencin, če pa izpite še nisme začela delat (4 letnik sem ap hočem to nardit po maturi), pa samo o avtojih,m izpitu pa tem govorijo, pa o fb, jaz pa o tem nimam vbeze, ker mi je bv bit na njem pač., je to čudno za mojo generacijo?? ker se zaradi tega počutim izobčena in čudaško... :(

no ja... če bi me kera znala kaj pomagat, bit frendica prek pisanja, smsoov, bi se kdaj dobile...
Uporabniški avatar
BlackDahlia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a BlackDahlia » 26. Jan. 2011 19:04

Nisem brala vseh strani nazaj, tako da, če sem spregledala post kakšne uporabnice, ki je iz Mb ali tu študira in je stara okoli 20 (lahko tudi mlajša ali starejša - ne gledam toliko na leta, dokler je oseba na mestu :wink:), naj mi kar piše po zs. Sem na enem drugem forumu spoznala par punc, in ne rečem, vse so bile vredu, le da z nobeno nisem našla neke skupne točke. Nekatere so bile take, da bi se družile samo 1x na mesec, druge so bile take, da ne hodijo nikamor v svet... Jaz sem pa ful odprta, za kavice, športanje, žuranje, ali pa preprosto druženje, ko se nimaš kam dat. :) Fanta nimam, sem pa ugotovila, da mam celotno družbo samih moških in to ni ravno idealno za it žurat, če želiš spoznat nasprotni spol. Pa tudi nasploh mi manjka ženske družbe, ker nimam prijateljice že od takrat, ko je spoznala fanta, določene so pa kot veter - pokličejo samo, ko te rabijo. :flop: Skratka, sorodne duše, če se katera cosmo bejba najde v mojem opisu... let me know! :)
Uporabniški avatar
*ClaUdYka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 5. 2006
Kraj: Fikšinci :)

Neprebrana objavaNapisal/-a *ClaUdYka* » 27. Jan. 2011 22:16

Kaj pa kera okrog 20, ki bi z mano posedala na klopcah ob obali in gledala ter komentirala fante? In počela stvari, ki jih pač prijateljice počnemo.. Iz obalce, ali pa ki študira na obali?

Anyone? :help: :D
lizika93
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 2. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a lizika93 » 01. Feb. 2011 16:13

men tut lahko pišete. sm iz ljubljane
teja30
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 2. 2011
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a teja30 » 02. Feb. 2011 0:29

pozdravljene,
sem nova tukaj
teja30
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 2. 2011
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a teja30 » 02. Feb. 2011 0:38

in tudi jaz iščem prijateljico.sem iz Obale.
sem sramežljiva,resna in bolj mirne narave(nisem žurerka).
moj žur je sin,star 4 mesece.
mogoče zato,ker sem bolj mirne narave,težko najdem kakšno resno prijateljico,s katero bi lahko šla kdaj na sprehod,se družla,ko je mož v službi ali skupaj sprehajale otročičke.

ne maram pa ženske družbe,kjer so same opravljivke in žurerke,zato se raje držim pregovora:raje sam,kot v slabi družbi.

lp
Uporabniški avatar
Chimichanga
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 2. 2011
Kraj: Izola

Neprebrana objavaNapisal/-a Chimichanga » 03. Feb. 2011 14:41

Živjo, sem nova na forumu in bolj nova na Obali.

Iščem nekoga za kofetkat, za kako pjačko v glavnem za druženje, po možnosti iz Izole oz. iz Obale. Stara sem 26 let.
AtomicKitty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a AtomicKitty » 06. Feb. 2011 19:23

hellow hellow,

punca stara 26 let, samska, iščem kakšno iskreno prijateljico iz okolice Logatca in Vrhnike....za druženja, pohajanje, skratka....da se imamo lepo....bila sem namreč v zvezi, pa sem ostala sama....imam sicer par dobrih kolegic, ki pa so vezane pa potem nimajo ravno časa ali pa volje za pohajkovanje....saj tudi meni ni ravno do žuranja do poznih nočnih ur, včasih pa paše ;) drugače pa, lepo bi bilo če bi bila tudi ti samostojna, neodvisna, da si lahko privoščiva morda kakšno skupno potovanje?
poletje se bliža :)
Uporabniški avatar
incognito
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 11. 2004
Kraj: Mb

Neprebrana objavaNapisal/-a incognito » 17. Feb. 2011 15:18

Pozdravček,

iščem kakšno sorodno žensko dušo iz širše okolice MB za druženje, rekreacijo, neskončne pogovore ob čaju ali na klopci v parku, kino ter vse ostalo, kar spada k enostavnemu in prijetnemu preživljanju prostega časa.

Stara sem 24, vezana (ampak je dečko 4000 km stran, tako da to ne bo problem), izjemno zgovorna, rada imam živali, berem, sanjarim ter se imam namen vpisati na zumbo. Nisem pa ravno ljubiteljica nakupovanja ter divjega preživljanja vikendov.

Če se katera najde v tem, naj mi pošlje zs. :)
Uporabniški avatar
shiva2
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 2. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a shiva2 » 24. Feb. 2011 21:12

:)
Zadnjič spremenil shiva2, dne 06. Apr. 2011 22:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Venenosa*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 6. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Venenosa* » 28. Feb. 2011 19:00

Je mogoče tud kakšna iz Celja ali okolice tuki?
LioraBat
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 10. 2006
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a LioraBat » 28. Feb. 2011 22:45

živjo
jst bi pa rada spoznala kakšno kolegico, da greva skupaj na kakšen lahek šport (badminton al pa kej), ker nism najbl v kondiciji, zato bolj lahek :D
pa da bi počele skupaj kakšne bolj ustvarjalne stvari..nevem, od risanja do kakšnega načrtovanja potovanja.. pač kej novga bi rada v življenju pa nekoga da mi kaj predstav. ker kokr gledam okol sebe mam samo take prjatlce bolj ko ne za žur. pa sej rada žuram, sam se mi zdi da je še tok stvari na svet za počet, da bi tud kej druzga probala. pa nebi lih sama..pač je bl zabavn v družbi.=)

no, pište kej, če vm je v interesu. sem pa iz okolice Kranja stara 21 (sam še en tedn :eek: ) let ;)

lp
~Dotia~
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 3. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ~Dotia~ » 03. Mar. 2011 14:29

Zivjo, ker vidim, da se ne bojujem samo js zadnje case s podobnimi 'problemi', bom se js napisala svoj prispevek :) Zadnje case moja druzba postaja nekam zapeckarska in se jim nikamor vec ne ljubi, ker je tako lepo bit na FB :)
stara sem 23 let, studentka na akademiji, iscem pa kaksne nove kolegice, za pijacke, klepete, shopping in se kaj... predvsem pa take, ki rade gredo kdaj pa kdaj zurat/plesat v kaksn klub zvecer, ker to ze kar malo pogresam.
Ce se najde ktera takšna, nekje mojih let, bom zlo vesela, ce se oglasi :)
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 03. Mar. 2011 15:32

Če preberem samo zadnjo in predzadnjo stran te teme, opazim, da vas ima nekaj enake interese, približno istih let in iz bližnjih krajev. Zakaj je enim tako težko narediti prvo potezo in čakate, da bodo drugi vam prvi pisali? :wink: Malo preglejte prejšnje poste, in ne kar vleteti v temo, nič levo in desno ter jamrat kako ste brez prijateljic. (no hard feelings, pač moja opažanja)
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 03. Mar. 2011 21:08

No hard feelings, piše brez komentarjev!!
It was forever..but it didnt last long..

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov