Iščem prijateljico[Brez komentarjev]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sončnica89
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
In zgleda, da je tu marsikdo obupan in v življenju ne ve kaj bi rad! Ker v nasprotnem primeru bi urejali svoje življenje in ne cele dneve viseli na forumu in pametovali kako vse ve o življenju.
- sončnica89
- Sramežljivka
Mene nič ne žuli, očitno pa vaju žuli ko se tolko vmešavata kaj jaz pišem in koliko pišem in tako naprej. Ne rabim jaz nasvetov in komentarjev kaj da počnem v svojem življenju. Imam svojo glavo, s katero razmišljam. Hvala za "posluh"!
- sončnica89
- Sramežljivka
mala očitno se tudi v real life rada vmešavaš v tuja življenja, če se ti zdi prav da se vtikaš v vsakega! sovražim take ženske, ki se nosijo, a so navadne nule.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
pa daj ne hodi na forum več, če te tolko moti. Brez življenja si torej predvsem ti, če iščeš prijateljico preko foruma. Mi imamo svoje prijatelje in ne rabimo preko forumov iskat pa se ponujat. Pa nekaj se razburjat, ker so ti čist vse prijateljsko pisale ti pa kr v obrambni položaj pa polni napad...
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- sončnica89
- Sramežljivka
Dioniz taki tipi kot si ti se mi še pa posebej smilijo! Prej se ti ponujaš kot pa jaz.
- bella1988
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 1. 2011
- Kraj: ljubljana
a se lahko nehate spravljat na sončnico, je samo izrazla svojo mnenje vi pa jo napadate kt da je nevem kaj naredla. itak da se bo branla, vsak se bo in hvala bogu da se. ne razumem pa kko ji lahko očitate tisti ki imate nevem kolko objav da je brez zivljenja ker proba napisati enkrat da išče frendico vi pa nonstop pišete po forumu in tišite nos kamer sploh ni treba. kdo tuki pol nima življenja?ona k pise enkrat ali dvakrat ali vi?branim jo zato ker jo vsi vidite zdj kot nevem kakega bavbava ampak je resnično super oseba s katero se da veliko in dobro čvekati in je idina k bi lahko rekla da ji je vredno pisati kle.
Do not look back and grieve over the past, for it is gone; and do not be troubled about the future, for it has not yet come. Live in the present, and make it so beautiful that it will be worth remembering.
- sončnica89
- Sramežljivka
Dioniz se mi je izpod časti "pogovarjat" s tabo! Ampak ti si res živi primer sramote za vse moške. Oprosti, ampak resnica pač boli, kaj češ.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Ne bluzi; sem pač pokomentirala tisto njeno objavo, nikakor ne slabonamerno - ampak ona je pa očitno neki slabega iz tistega potegnila in...poglej kako je začela bevskat (mimogrede, ocenjujemo jo pač iz napisanega v tej temi - sitna je!).bella1988 napisal/-a:a se lahko nehate spravljat na sončnico, je samo izrazla svojo mnenje vi pa jo napadate kt da je nevem kaj naredla. itak da se bo branla, vsak se bo in hvala bogu da se. ne razumem pa kko ji lahko očitate tisti ki imate nevem kolko objav da je brez zivljenja ker proba napisati enkrat da išče frendico vi pa nonstop pišete po forumu in tišite nos kamer sploh ni treba. kdo tuki pol nima življenja?ona k pise enkrat ali dvakrat ali vi?branim jo zato ker jo vsi vidite zdj kot nevem kakega bavbava ampak je resnično super oseba s katero se da veliko in dobro čvekati in je idina k bi lahko rekla da ji je vredno pisati kle.
Hotela sem samo rečt, naj ne pričakuje preveč tukej, ker osnovni namen tega foruma NI sklepanje "pravih(:!:)" prijateljstev - me je pa ravno to zmotilo in predvsem to sem hotela izpostavit v tistem komentarju.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
sončnica89 napisal/-a:Dioniz se mi je izpod časti "pogovarjat" s tabo! Ampak ti si res živi primer sramote za vse moške. Oprosti, ampak resnica pač boli, kaj češ.
Hvala enako.
aja pa zdaj sem se še nekaj spomno kar mi dvigne kocine in jih začne kr pulit iz kože... Ko nekdo nekaj nesramnega reče al pa napiše, pol pa reče oprosti... wtf? Kaj se mi opravičuješ, če me grajaš prej?? Povej pa stoj za tem ne pa se mi opravičevat.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Holy crap! Takoj prenehejte!
It was forever..but it didnt last long..
- lizika07
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 10. 2010
ojla...sem punca. stara 20 let...vedno sem imela bolj malo prijateljic, sedaj pa so še te kar nekam izputhele..v to temo pišem zato, ker bi rada našla katero, ki bi z mano hodila na pijačke, u šoping, kino, koncerte...lahko pa tudi samo za navaden čvek...vse ste dobrodošle.
- lilypad
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 1. 2011
dokler nisem odkrila tega foruma, sem mislna da mam samo jz takšne probleme, no očitno ne
tud jz sem postopoma izgubljala prijatelce, najprej ko sem šla v ljubljano v gimnazijo, potem pa zdej ko smo vse na faksu, ali so dobile fanta, ki zavzame večino njihovega prostega časa ali pa imajo tko zlo veliko dela s faksom, da nimajo časa niti za kakšno kosilo ali pa samo kavico. drugače sem pa stara 18, skoraj 19 let , med tednom stanujem v ljubljani in iščem prijateljico za kavice, kosila,... pač preganjanje dolgočasja, mogoče tud za kakšen skupen hobi, dejavnost (npr. že zelo dolgo bi se rada naučila jahat, moja bf se na žalost boji konjev) . aha, pa še to: obožujem potovanja!
tud jz sem postopoma izgubljala prijatelce, najprej ko sem šla v ljubljano v gimnazijo, potem pa zdej ko smo vse na faksu, ali so dobile fanta, ki zavzame večino njihovega prostega časa ali pa imajo tko zlo veliko dela s faksom, da nimajo časa niti za kakšno kosilo ali pa samo kavico. drugače sem pa stara 18, skoraj 19 let , med tednom stanujem v ljubljani in iščem prijateljico za kavice, kosila,... pač preganjanje dolgočasja, mogoče tud za kakšen skupen hobi, dejavnost (npr. že zelo dolgo bi se rada naučila jahat, moja bf se na žalost boji konjev) . aha, pa še to: obožujem potovanja!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]