Iščem prijateljico[Brez komentarjev]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
foxy.lady - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 9. 2009
..Evelyn.. napisal/-a:Očitno bo treba pogoje sodelovanja v tej temi poostrit. Sem pišejo tisti, ki iščejo nekoga za prijateljevanje, takšno in drugačno. Tisti, ki vas oseba ne zanima nimate kaj pisat kakšni so te ljudje, zakaj nekaj počnejo in zakaj nekaj hočejo. Nima se kaj oseba, ki išče prijateljstvo, pred vami, ki se ne morete zadržati pikrih komentarjev, branit zakaj in kako išče. Vsak post, ki se ne bo vezal na tematiko iskanja prijateljev temveč kritiziranje, brezvezno spraševanje(za kar imamo ZS) in teženje(kar vodi v kreganje in offtopice) bodo brisani in sankcionirani. To obvestilo je tudi v prvotnem postu.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 18:53, skupaj popravljeno 1 krat.
-
babygirl22 - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 4. 2006
Kako zanimivo je tole da nas je toliko ki si iščemo nova prijateljstva oziroma prijateljico ki bi ji lahko zaupale.
Res je da začnemo nekaj pisat emaile in potem velikokrat ostane samo pri tem saj je problem razdalja,čas,....
No ampak vseeno jaz mislim da to ni misija nemogoče in še vedno ostajam pozitivna pri tem da se bo enkrat le našla ena oseba s katero bom lahko gradila na prijateljstvu
Res je da začnemo nekaj pisat emaile in potem velikokrat ostane samo pri tem saj je problem razdalja,čas,....
No ampak vseeno jaz mislim da to ni misija nemogoče in še vedno ostajam pozitivna pri tem da se bo enkrat le našla ena oseba s katero bom lahko gradila na prijateljstvu
- Princesa***
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 3. 2008
...
Zadnjič spremenil Princesa***, dne 09. Jan. 2011 15:08, skupaj popravljeno 1 krat.
- sončnica89
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Tudi jaz iščem kako fajn frendico iz obale za kak čvek, kavico, itd...
- sončnica89
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
aja punce pa pište na zs, ker tem ne spremljam redno. pa tudi ni nujno, da ste vse iz obale, za babji čvek sem vedno samo tolko, da sem se še malo oglasla. pač ne znam bit cel dan tiho, čeprav me ne čujete
- Princess***
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 12. 2010
- Kraj: Štajerska
Heh, kako ironično.
Ravnokar sem se odpravila na forum, da bi odprla podobno temo, in evo ti ga. Vidim, da nisem edina s takimi težavami;)
Tako, da emanuela nisi sama;)
Moja stvar je pa taka. Imam bff ki ima že dolgo fanta, in si s tem sploh nisem belila glave, saj sem imela druge zelo dobre prijateljice, ki so bile samske. In smo uživale v tem našem stanu.
Zdaj pa zaključujem zadnji letnik gim., in vse, so sedaj v kratkem dobile "sorodno dušo". Samo ena je še samska, pa še to se sedaj dobiva z nekom.
In tako sem jaz "uboga reva" ostala še edina samska iz te družbe. Meni samski stan nikoli ni delal problemov, vedno sem bila rada samska a sedaj, se mi ta moja samota zdi naravnost nevzdržna.
I need friends!!
Ravnokar sem se odpravila na forum, da bi odprla podobno temo, in evo ti ga. Vidim, da nisem edina s takimi težavami;)
Tako, da emanuela nisi sama;)
Moja stvar je pa taka. Imam bff ki ima že dolgo fanta, in si s tem sploh nisem belila glave, saj sem imela druge zelo dobre prijateljice, ki so bile samske. In smo uživale v tem našem stanu.
Zdaj pa zaključujem zadnji letnik gim., in vse, so sedaj v kratkem dobile "sorodno dušo". Samo ena je še samska, pa še to se sedaj dobiva z nekom.
In tako sem jaz "uboga reva" ostala še edina samska iz te družbe. Meni samski stan nikoli ni delal problemov, vedno sem bila rada samska a sedaj, se mi ta moja samota zdi naravnost nevzdržna.
I need friends!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov