Iščem prijateljico[Brez komentarjev]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
babygirl22 - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 4. 2006
hey
tukaj pa ena mamica ki si ravno tako išče nove prijateljice za klepet,druženje,shoping,...še posebaj pa iščem osebo kateri bom lahko zaupala in seveda tudi ona meni.
Torej če si iz okolice Lj,Kr,Kamnika,...se mi javi pa poklepetavi kaj več
papa
tukaj pa ena mamica ki si ravno tako išče nove prijateljice za klepet,druženje,shoping,...še posebaj pa iščem osebo kateri bom lahko zaupala in seveda tudi ona meni.
Torej če si iz okolice Lj,Kr,Kamnika,...se mi javi pa poklepetavi kaj več
papa
- Anyaaa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 12. 2010
- Kraj: Ljubljana
Živjo!
Tudi jst iščem družbo, stara sem 20 let, sicer sem iz Štajerske ampak živim sedaj v Ljubljani. Če bi se dobila katera na kakšni kavici/klepetu/sprehodu/kuhanem vinu, naj pošlje ZS.
Tudi jst iščem družbo, stara sem 20 let, sicer sem iz Štajerske ampak živim sedaj v Ljubljani. Če bi se dobila katera na kakšni kavici/klepetu/sprehodu/kuhanem vinu, naj pošlje ZS.
Remember, life is not the amount of breaths you take, it's the moments, that take your breath away.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Jz sem pa najprej prebrala "vino" in se že hotela javitleal10 napisal/-a:Živjo. Sem 26 iz LJ...če se kdo rad sprehaja in je za kak pogovor...ali kakšen kino...naj sporoči...lp
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Očitno bo treba pogoje sodelovanja v tej temi poostrit. Sem pišejo tisti, ki iščejo nekoga za prijateljevanje, takšno in drugačno. Tisti, ki vas oseba ne zanima nimate kaj pisat kakšni so te ljudje, zakaj nekaj počnejo in zakaj nekaj hočejo. Nima se kaj oseba, ki išče prijateljstvo, pred vami, ki se ne morete zadržati pikrih komentarjev, branit zakaj in kako išče. Vsak post, ki se ne bo vezal na tematiko iskanja prijateljev temveč kritiziranje, brezvezno spraševanje(za kar imamo ZS) in teženje(kar vodi v kreganje in offtopice) bodo brisani in sankcionirani. To obvestilo je tudi v prvotnem postu.
It was forever..but it didnt last long..
- jojmene
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 12. 2010
tudi meni bi prav prišla kakšna nova prijatlca kot sem ze v neki drugi temi povedala, sem nekaj dni nazaj nehala s svojim tipom, imela sem pa tudi dve najbolši frendici...ena že kakšni 2 leti nima zame časa nikol, ker ima vedno neke probleme s fantom, druga je pa na novo zaljubljena in se tud ne slišiva nč več...razmislajala sem da bi si zdej v zimskem času kupila karto za bazen v tivoliju in hodila plavat
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov