Iščem prijateljico[Brez komentarjev]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- kalanhoja
- Kofetarica
- Na forumu od: 28. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
Jaz sicer ne iščem prijateljice, sicer lahko nastane tudi to, ampak bi pa bila za kavo, če je katera tukaj iz Kopra, ker bom naslednja dva meseca vsako sredo dopoldan tam in bom od 11-12 ure frej in se ne bom imela kam dat.
- metuljcek87
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 10. 2010
živjo punce! tudi jaz bi se rada pridružila skupini...če se lahko upam d mi bo kera pisala...ker bi nujno rabla novo frendico oz frendice
- metuljcek87
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 10. 2010
ojla!
sem drugač iz brezovice...rabim pa frendice ker so vse moje "prijatljice" zaseden s tipi ali pa kako drugače...hm...sm drugač stara 23 let...obiskujem fax...
sem drugač iz brezovice...rabim pa frendice ker so vse moje "prijatljice" zaseden s tipi ali pa kako drugače...hm...sm drugač stara 23 let...obiskujem fax...
- dvomljivka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 10. 2010
hey no jst mam pa mal drugačen problem... kolegic mam velik, kolegov tut, sem pa pač tip ženske,ki preveč rada žura, kolegice so pa use več ali manj na faxu čez teden med vikendom delajo in jim ne znese da bi šle še ven, zato pa rabim eno tako, sebi primerno, ki bi kdaj pa kdaj šle v nočno življenje sm pa iz KR, stara 22.
-
Eući* - Debatorica
- Na forumu od: 8. 10. 2010
- Kraj: Ljubljana
js vedno pravim, da je človek eno socialno bitje, ki potrebuje ob sebi imeti ljudi. Tako da, širši krog raznoraznih prijatelstev je vedno dobrodošel
Tko d sm dost odprta in rada spoznavam nove ljudi
drugače pa sm punca, stara 18 let iz novih jarš doma
Tko d sm dost odprta in rada spoznavam nove ljudi
drugače pa sm punca, stara 18 let iz novih jarš doma
Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness.
- white_rose
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 5. 2009
hejla!
Po novem študiram v Ljubljani in se kar dosti zadržujem tu, tako da bi rada spoznala kakšno prijateljico za čvek ob kavici, kakšen divji žur ... Drugače pa prihajam z gorenjskega konca, stara pa sem 22.
Po novem študiram v Ljubljani in se kar dosti zadržujem tu, tako da bi rada spoznala kakšno prijateljico za čvek ob kavici, kakšen divji žur ... Drugače pa prihajam z gorenjskega konca, stara pa sem 22.
- chillout87
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 10. 2010
evo tud jaz iščem katero za kko pijačko, čvek, mogoče pa se razvije prijateljstvo imam nekaj kolegic, sam mi vseen večkrat manjka družba... sem pa študentka, 23-letnica, iz okolice LJ.
- newindacity
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 10. 2010
še ena, ki nima prave družbe:) sem ravno začela študirati v lj pa nikogar ne poznam. no mam tipa s kerim se že dolgo videvava, sam to ni to, pa še malo časa ma za mene.. sicer sem ful skeptična glede sklepanja prijateljstev prek neta, ampak se mi zdi, da je kar nekaj deklet osamljenih, čeprav so drugače ful vredu osebe.. tak da, če je keri dolgčas, naj se mi javi na zs :)
- tilia sp
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 10. 2010
hello punce!
Jaz bi tudi rada spoznala kakšno novo frendico. Vem da internet mogoče ni ravno najboljši prostor, ampak bi kljubtemu rada probala srečo, mogoče se bomo pa res dobro zaštekale . Tak da če je kera v podobni situaciji naj se mi javi! Aja sem pa v Mariboru.
lep pozdravček
Jaz bi tudi rada spoznala kakšno novo frendico. Vem da internet mogoče ni ravno najboljši prostor, ampak bi kljubtemu rada probala srečo, mogoče se bomo pa res dobro zaštekale . Tak da če je kera v podobni situaciji naj se mi javi! Aja sem pa v Mariboru.
lep pozdravček
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov