Iščem prijateljico[Brez komentarjev]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- natiika
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 8. 2010
Tudi jas se pridružujem tej temi. Odkar sem prišla študirat v mb, nimam več toliko stikov z mojimi "starimi" frendicami, saj to je razumljivo če si tolko oddaljen od doma in jih zelo redko vidiš in na koncu skorajda izgubiš vse stike. Imam res 2 dobri prijateljici, vendar vseeno pogrešam tu v mb družbo, s katero bi šla na kaki čvek, kavico, med vikendi žurat.
In se strinjam da je vsako novo spoznanstvo dobrodošlo
In se strinjam da je vsako novo spoznanstvo dobrodošlo
- september
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 6. 2010
Moje stare prijateljice so se spremenile oz. njihova družba mi ne odgovarja več tako, kot mi je včasih (malo so preveč divje). Če je tu kakšna iz Posavja kdaj za kakšno kavico, it ven v soboto, ... naj mi piše. Poznanstev ni nikoli preveč pravijo.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
A se lahko že poparčkate.
Tle je milijon oglasov za prijateljice pa mislim da ti oglasi ravno ne zastarajo. Če bi vas jz spravlala skupi bi bli že vsi tle v happy dokler vas smrt ne loči odnosih. Določeni imate tako podobna mnenja da sm včasih ko nism pogledla nicka mislila da je to napisal nekdo drug.
Tle je milijon oglasov za prijateljice pa mislim da ti oglasi ravno ne zastarajo. Če bi vas jz spravlala skupi bi bli že vsi tle v happy dokler vas smrt ne loči odnosih. Določeni imate tako podobna mnenja da sm včasih ko nism pogledla nicka mislila da je to napisal nekdo drug.
-
Lady_T_Bee - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 8. 2009
jz pa šeenkrat prašam, če je še kera iz obale
al pa da študira, dela na obali...
al pa da študira, dela na obali...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov