Iščem prijateljico[Brez komentarjev]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:07, skupaj popravljeno 1 krat.
-
angie55 - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 8. 2008
no bom še jaz:-))..
rada bi še kkšno kul osebico spoznala,
mi je včasih malo dolgčas...
Sem iz okolice Ljubljane stara 24..
Še študiram... Drugače pa obožujem
festivale z dobro musko, kšn izlet v tujino, sonce,
poletje..Aja pa eno osebo sem že tako spoznala in mi res ni žal,
je super punca! SAmo mi je še vedno kdaj dolgčas..
Če je kdo za nova spoznanstva naj mi piše na ZS:-)
rada bi še kkšno kul osebico spoznala,
mi je včasih malo dolgčas...
Sem iz okolice Ljubljane stara 24..
Še študiram... Drugače pa obožujem
festivale z dobro musko, kšn izlet v tujino, sonce,
poletje..Aja pa eno osebo sem že tako spoznala in mi res ni žal,
je super punca! SAmo mi je še vedno kdaj dolgčas..
Če je kdo za nova spoznanstva naj mi piše na ZS:-)
- teiika
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 7. 2010
Tud men lahko katera piše na ZS, da se dobimo na kakšni kavici.. sem pa stara 25let in iz štajerskega konca..
Kdor gleda z očmi, vidi zunanjost. Kdor gleda s srcem, vidi v srce. Kdor gleda z ljubeznijo, ne vidi ničesar,je popolnoma slep...
- morganmorgan
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 5. 2010
Džeki napisal/-a:Kam je šel ta svet, ne moreš verjeti..Zdaj morajo ljudje preko neta iskati že osebke istega spola za navaden kofe...ta tema nas le opominja o vsesplošni odtujenosti med ljudmi.
js bi pa prej rekla, da se odtujenost dela/veča na splošno z internetom
- teiika
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 7. 2010
Džeki napisal/-a:Kam je šel ta svet, ne moreš verjeti..Zdaj morajo ljudje preko neta iskati že osebke istega spola za navaden kofe...ta tema nas le opominja o vsesplošni odtujenosti med ljudmi.
Ja, pa kaj zdaj tebe tu moti?? če te kakšna tema ne zanima pač ne komentiraš pa greš dalje.. nevem, zakaj bi mogo skoz neki dodat.. je dost enih razlogov, zakaj pač ostaneš sam ali rabiš nove prijatelje... še skoz se mi zdi dost bolj normalno, če si najdeš prijatlco prek neta kot pa partnerja, kar pa je dan danes tud vse bolj pogosto.. pa kaj zdaj.. jaz nebi, eni pa tud to delajo pa se ne vmešavam..
Kdor gleda z očmi, vidi zunanjost. Kdor gleda s srcem, vidi v srce. Kdor gleda z ljubeznijo, ne vidi ničesar,je popolnoma slep...
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
teiika napisal/-a:Ja, pa kaj zdaj tebe tu moti?? če te kakšna tema ne zanima pač ne komentiraš pa greš dalje..
Da. Konec offtopica.
It was forever..but it didnt last long..
- cinka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 6. 2007
- Kraj: Celje
teiika napisal/-a:Tud men lahko katera piše na ZS, da se dobimo na kakšni kavici.. sem pa stara 25let in iz štajerskega konca..
Iz kod pa si? Štajerska je velika, hehe ) Drgač pa sem js iz Celja, stara 24 pa bi tut kdaj prav prišla kakšna kavica.
-
Tiarra* - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 12. 2009
- Kraj: .................
hja, dandanes je težko najt - pravo prijateljico, . Sicer js niam lih perfect friend, ampak jo sprejemam z vsemi njenimi napakami.. Tak da upam da boš našla sebi primerno kolegico Good luck !
I Love u. I Love u. I Love u. I Love u. I Love u.
<3
<3
-
jozica1 - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2006
- Kraj: Ljubljana
[quote="Tiarra*"]hja, dandanes je težko najt - pravo prijateljico, . Sicer js niam lih perfect friend, ampak jo sprejemam z vsemi njenimi napakami.. Tak da upam da boš našla sebi primerno kolegico Good luck ![/quote]
Se podpišem, res je težko najti pravo prijateljico.. Tako kot v ljubezni si tudi tu lahko precej razočaran če želiš imeti (in ohraniti) res dobro prijateljstvo.
Se podpišem, res je težko najti pravo prijateljico.. Tako kot v ljubezni si tudi tu lahko precej razočaran če želiš imeti (in ohraniti) res dobro prijateljstvo.
Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!
-
dark.angel - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 7. 2008
čist te razumem. tut jst mam same take frendice k majo fante al pa delajo al pa so predaleč. in preprosto se ne mormo nč dobit in mi je skoz dougčas doma. in sem tut razmišljala ne dolgo nazaj da bi res potrebovala eno dobro frendico na katero bi se lahko zanesla in to..ampak sem tut jst daleč od tebe. sem z notranjske.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov