Iščem prijateljico[Brez komentarjev]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- AtomicKitty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 6. 2006
ma tukaj ni bilo mišljeno da me vozi okoli in mi plačuje kavice....lol
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
OT: Oddajam oglas za prijateljico Sej, vsakemu svoje, ampak da si tok len, da se ti tud tok ne da, da kako stvar napišeš na forumu v temah, ki so to blizu in vidiš kdo ti je podoben... pa tolkrat so vam že svetovali drugi uporabniki da dajte raje to probat. madonca ste pasivne punce...
Pridte raj na kak Cosmo miting, pa bo.
Pridte raj na kak Cosmo miting, pa bo.
-
boom_boom*¸ - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 7. 2008
Hmmm okej ne glede na zadnjo objavo bom še jst tuki poskusla svojo srečo...
Torej, stara sm 17 let, skor 18 in sem iz Zasavja. Če je tuki še kera sotrpinka, ki med počitnicami umira od dolgčasa, nej se javi na zs da se zmenmo za kako pjačko
Torej, stara sm 17 let, skor 18 in sem iz Zasavja. Če je tuki še kera sotrpinka, ki med počitnicami umira od dolgčasa, nej se javi na zs da se zmenmo za kako pjačko
- vestina
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 7. 2008
Hej hej ...
Torej moja situacija je taka, da sem pristala u LJ, ker sem tle našla za delat. Do tu vse lepo in prav, če ne bi bili vsi moji prijatelji večinoma doma ali na dopustu ... Ker pa ne maram dolgčasa in se mu poskušam že na daleč izognit, iščem kako družbo za popoldanske urice: pijačke, sprehod, šoping, čvek, kino, kopanje, neumnosti, žur, ležanje na deki ... karkoli
Iščem kako osebo/e (spol ni pomemben ... samo da je fajn družba), ki ima ob popoldnevih čas in ga ne misli preživet pred tv-jem v družbi španskih nadaljevank Torej nasmejane, pozitivne, aktivne, odpičene ljudi. Stara sem 21 let in živim za Bežigradom ... vse ostalo pa zveš na ZS.
Eno lepo, nepozabno & ne prevroče poletje vsem skupaj ...
P.S upam, da ne zgleda, kot da je to oglas za študentsko delo, ker to NI
Torej moja situacija je taka, da sem pristala u LJ, ker sem tle našla za delat. Do tu vse lepo in prav, če ne bi bili vsi moji prijatelji večinoma doma ali na dopustu ... Ker pa ne maram dolgčasa in se mu poskušam že na daleč izognit, iščem kako družbo za popoldanske urice: pijačke, sprehod, šoping, čvek, kino, kopanje, neumnosti, žur, ležanje na deki ... karkoli
Iščem kako osebo/e (spol ni pomemben ... samo da je fajn družba), ki ima ob popoldnevih čas in ga ne misli preživet pred tv-jem v družbi španskih nadaljevank Torej nasmejane, pozitivne, aktivne, odpičene ljudi. Stara sem 21 let in živim za Bežigradom ... vse ostalo pa zveš na ZS.
Eno lepo, nepozabno & ne prevroče poletje vsem skupaj ...
P.S upam, da ne zgleda, kot da je to oglas za študentsko delo, ker to NI
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
a laufa kej to naše internetno pridobivanje kolegic? izkušnje?
-
boom_boom*¸ - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 7. 2008
delusional napisal/-a:a laufa kej to naše internetno pridobivanje kolegic? izkušnje?
Ja jst si zdej dopisujem s tremi in ko bo priložnost, gremo seveda skupi ven
Tako da bi rekla, da kar deluje tole
-
delusional - Cosmopsiho
vestina, poglej svoja privat sporočila.
no, da še jaz nekaj povem.
pred kratkim sem odjebala eno kolegico, s katero smo se sicer kar dobro zaštekale, ampak mi je po par mesecih dopizdlo, da me sploh ne posluša ko ji kaj govorim. primer: jaz ji hočem pokazat slike od enega tipa, s katerim sem bla (not good experience), pa ji govorim: "ej zdej ti bom pokazala unega tipa iz.... ki sem ti govorila....." pa ji pokažem (ona sploh ni poslušala prej) in reče: uuuuuuuu, ta pa je hud, dej zapeci ga, zapeci ga.
al pa smo zmenjene en dan da se dobimo ko končam delat, pa sem ji vsaj dvakrat povedala kdaj končam. pa mi drug dan piše, da gre tja pa tja, pol pa da se lahko dobimo. pa sem rekla: "sej sem ti rekla da delam do 20h". pol pa ona: " ajaaaaaaaa, nisem vedla."
ne ne, res se mi ne da ponavljat istih stvari stokrat, pol pa poslušat tisti glup kokošji AJAAAAAAAAAAAAAA. dej bejž.
drugi kolegici je začelo zdej malo bolj dogajat na področju tipov in se zato tudi ne slišimo več tako pogosto (to sem tudi pričakovala od nje).
tretjo daje zavist in ko smo skupaj se nič kaj dosti ne smeje, tako da čutim da nekaj ne štima.
četrto vidim enkrat na mesec, odseljena in poročena.
ostalo so bolj neka poznanstva...
eno sem tud odjebala, k me je skozi silila, da naj se družim z njo, njenim tipom in njenimi ogabnimi sodelavci in mi je tudi enega gnjusnega sodelavca hotela vsilit. hotela je pokazat, da je ona kraljica, ki je dobila najboljšega in kako ji je uspelo v lajfu. mi ostali smo pa njeni podložniki, s katerimi si hrani ego in zame je dovolj en njen gnjusen sodelavec. da ne omenjam da ko sem prekinila druženje z njo, me je klicala še en mesec po tem, kot nek psihopat, jaz se pa nisem javljala.
torej....
iščem kako punco, ki je v lj, je lušna... in je za kam it. ki je zgovorna in se da vse pogovarjat z njo in ki posluša. za kako športanje, za kak kratek izlet, za žur, šoping &stuff.
no, da še jaz nekaj povem.
pred kratkim sem odjebala eno kolegico, s katero smo se sicer kar dobro zaštekale, ampak mi je po par mesecih dopizdlo, da me sploh ne posluša ko ji kaj govorim. primer: jaz ji hočem pokazat slike od enega tipa, s katerim sem bla (not good experience), pa ji govorim: "ej zdej ti bom pokazala unega tipa iz.... ki sem ti govorila....." pa ji pokažem (ona sploh ni poslušala prej) in reče: uuuuuuuu, ta pa je hud, dej zapeci ga, zapeci ga.
al pa smo zmenjene en dan da se dobimo ko končam delat, pa sem ji vsaj dvakrat povedala kdaj končam. pa mi drug dan piše, da gre tja pa tja, pol pa da se lahko dobimo. pa sem rekla: "sej sem ti rekla da delam do 20h". pol pa ona: " ajaaaaaaaa, nisem vedla."
ne ne, res se mi ne da ponavljat istih stvari stokrat, pol pa poslušat tisti glup kokošji AJAAAAAAAAAAAAAA. dej bejž.
drugi kolegici je začelo zdej malo bolj dogajat na področju tipov in se zato tudi ne slišimo več tako pogosto (to sem tudi pričakovala od nje).
tretjo daje zavist in ko smo skupaj se nič kaj dosti ne smeje, tako da čutim da nekaj ne štima.
četrto vidim enkrat na mesec, odseljena in poročena.
ostalo so bolj neka poznanstva...
eno sem tud odjebala, k me je skozi silila, da naj se družim z njo, njenim tipom in njenimi ogabnimi sodelavci in mi je tudi enega gnjusnega sodelavca hotela vsilit. hotela je pokazat, da je ona kraljica, ki je dobila najboljšega in kako ji je uspelo v lajfu. mi ostali smo pa njeni podložniki, s katerimi si hrani ego in zame je dovolj en njen gnjusen sodelavec. da ne omenjam da ko sem prekinila druženje z njo, me je klicala še en mesec po tem, kot nek psihopat, jaz se pa nisem javljala.
torej....
iščem kako punco, ki je v lj, je lušna... in je za kam it. ki je zgovorna in se da vse pogovarjat z njo in ki posluša. za kako športanje, za kak kratek izlet, za žur, šoping &stuff.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:09, skupaj popravljeno 1 krat.
-
delusional - Cosmopsiho
zato k če bo grda, se bodo še mene tipi začeli izogibat k bom z njo.
dobro, spet ne sme bit preveč lušna, da mi ne bo pobrala še mojih kandidatov
dobro, spet ne sme bit preveč lušna, da mi ne bo pobrala še mojih kandidatov
-
delusional - Cosmopsiho
ma ne v bistvu.kr dolgo me lahko nekdo zajebava in kr neki časa rabim, da res spoznam, da mi nekdo hoče samo škodit in da prinaša negativnost v moj lajf.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
s0nckic4 napisal/-a:delusional, vidim, da pri teb pa ljudje hitro pogorijo js si ti sploh pisat ne bi upala, tud če bi tvoje kriterije izpolnjevala
men se zdi pa kul... sicer je včasih preostra in po moje se je zato ljudje ustrašjo, samo po drugi strani mi je pa bolj všeč da napiše kar misli kot pa da v celofan zavija. Mogoče če b bila malo manj groba...
-
delusional - Cosmopsiho
pa ful mi gre na živce, ko mi hoče kdo kakega tipa predstavit. kot da sem boga, ker sem samska. pa da bi mi vsej predstavli res kakega dobrega, ampak kolegica ti itak lahko predstavi samo enega, ki ga sama noče. in potem prav vidiš kako te podcenjuje.
pa tud en kolega mi je pred par meseci hotel na vsak način predstavit enega kolega. pa sem rekla da nočem. potem pa je tako izpeljal, da sva šla midva na drink, pa je ta njegov kolega "nenapovedano" prišel zraven. tip sicer ni bil napačen, ampak ni bil po mojem okusu - vizualno. zdel se mi je faca, pa sem šla z njim vseeno na en kufe. potem pa mi še po pogovoru ni bil všeč in sem mu pol rekla, da naj mi da mir. pol sm čez čas poklicala tega mojega kolega in mu povedala, da mi pač un tip ni, in je rekel : " dej dej, se bova drugič pogovarjala, morem it". in mi je fuknu dol in me ni več poklicu.
pa tud en kolega mi je pred par meseci hotel na vsak način predstavit enega kolega. pa sem rekla da nočem. potem pa je tako izpeljal, da sva šla midva na drink, pa je ta njegov kolega "nenapovedano" prišel zraven. tip sicer ni bil napačen, ampak ni bil po mojem okusu - vizualno. zdel se mi je faca, pa sem šla z njim vseeno na en kufe. potem pa mi še po pogovoru ni bil všeč in sem mu pol rekla, da naj mi da mir. pol sm čez čas poklicala tega mojega kolega in mu povedala, da mi pač un tip ni, in je rekel : " dej dej, se bova drugič pogovarjala, morem it". in mi je fuknu dol in me ni več poklicu.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov