Iščem prijateljico[Brez komentarjev]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
rachka_ napisal/-a:ampak se mi zdi, kot da hočejo nekoga svežega, ki ni tako 'obupan' da bi iskal prijatelje na forumih
(obupan sem dala nalašč v narekovaje, da nebi kdo pomislil, da sem dejansko mnenja, da moreš za kaj takšnega bit obupan)
še en dober citat iz te teme
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- AtomicKitty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 6. 2006
je tukaj kakšna punca malo bolj čustveno zrela, tam od 25 let naprej, za skupna druženja, kavice, shoppinge, pohajanje, pa take fore...fajn je če imaš prevoz, pa da si malo bolj tko samostojna, neodvisna pa če si še z goriškega konca bi bilo idealno
- AtomicKitty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 6. 2006
malo bolj severno primorska regija...ostale?
-
smrketa90 - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 7. 2009
Vidim, da je že ogromnoooo oglasov tuki bom pa še jst enga oddala
No torej tudi jst sm bolj z gorenjskega konca, stara sm 19let. Tko da če je kera tuki podobne starosti pa bi bla za kkšno kavico ali kej podobnega mi lahko piše na zs
No torej tudi jst sm bolj z gorenjskega konca, stara sm 19let. Tko da če je kera tuki podobne starosti pa bi bla za kkšno kavico ali kej podobnega mi lahko piše na zs
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 21:03, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
AtomicKitty napisal/-a:je tukaj kakšna punca malo bolj čustveno zrela, tam od 25 let naprej, za skupna druženja, kavice, shoppinge, pohajanje, pa take fore...fajn je če imaš prevoz, pa da si malo bolj tko samostojna, neodvisna pa če si še z goriškega konca bi bilo idealno
jaz tudi rabim čustveno zrelo prijateljico, ki me bo vodila na shopping in kavice ter samostojno in neodvisno plačala
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]