Iščem prijateljico[Brez komentarjev]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- kittyCAT00
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 3. 2010
Živjo
Sem celjanka, nism glih "osamljena" ampak nova poznanstva niso odveč, tko da če je kira kdaj za kako kavico itd. zasebno
Sem celjanka, nism glih "osamljena" ampak nova poznanstva niso odveč, tko da če je kira kdaj za kako kavico itd. zasebno
- AanNchYkaA
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 4. 2008
heej. meni tudi lahko kera piše . sej ne da sem obupana al karkoli ampak kšn nou folk je pa fajn spoznat tko da kr.. sem pa iz ljubljane stara 16 let
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Eno vprašanje: V zadnjih 6 objavah se vas je našlo 6 željnih prijateljstva. Zakaj se pa ve ne povežete med sabo? Same pišite, ne pa da le čakate druge, da vam bodo Samo dober nasvet z prejšnje strani ponavljam
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- GoldFish91
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 5. 2010
- Kraj: Kranj
Čau folk tuki en tip s Kranja k študira v Ljubljani in bi rd spoznv kšnga frenda alpa frendico da bi mal pokofetkal pa mal se mel fajn Tko da mi lohka napišete na zasebno sporočilo pa si izmenjamo msn alpa fb alpa telefonske da smo v kontaktu in da se družmo an
Uživite
Uživite
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
GoldFish91 napisal/-a:Čau folk tuki en tip s Kranja k študira v Ljubljani in bi rd spoznv kšnga frenda alpa frendico da bi mal pokofetkal pa mal se mel fajn Tko da mi lohka napišete na zasebno sporočilo pa si izmenjamo msn alpa fb alpa telefonske da smo v kontaktu in da se družmo an
Uživite
kako pa to da si se ravno na cosmo forumu ponudu za kofetkanje in zuranje in tko? prefer women?
Zivljenje je piskotek!
- GoldFish91
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 5. 2010
- Kraj: Kranj
inaa napisal/-a:
kako pa to da si se ravno na cosmo forumu ponudu za kofetkanje in zuranje in tko? prefer women?
Ja mam raj ženske prjatlce kokr moške, se pač bolš počutm v ženski družbi kokr v moški, k velik zveš kk ženske razmišlajo o tipih pa tko . . . , drgač sm pa na cosmotu gledu mal tele članke pol sm pa še na forum zašu pa sm vidu tole lepo temo pa sm mal napisu k bi rd spoznv nov folk
- cvekica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 8. 2009
eto še ena tuki, k bi rada spoznala nove obraze, stara sem 18 let, iz okolice lj. sem skulirana, nimam otročjih for iz osnovne šole ipd. sebe lahko najbolše opišem s tem, če rečem, kakršen si ti do mene, sem jaz do tebe. sem strastna, trmasta in nepopustljiva škorpijonka, po drugi strani pa zvesta prijateljica, ki brani svoje prijatelje, sem tolerantna (briga me za barvo kože, vero, al kdo, kaj, zakaj ste), vesela, prijazna in seveda humorna, obožujem predvsem sarkastičen humor =) torej, če je kakšna bejba ali tipček, k rad/a hodi na kavice, razna druženja, naj piše na zs, pa se tipkamo dalje =))) drgač pa navijam za kavico čimprej k se spoznamo!
-
dolce_chicco - Debatorica
- Na forumu od: 11. 11. 2009
Če je kateri tako dolgčas vmes kot meni (ko imam pavzo med učenjem ali ob vikendih ko bi naj žurala ) in je iz Lj, ali pa tukaj študira in ostaja občasno tudi ob vikendih v Lj, let me know. Sem vedno odprta za nova poznanstva za kavice, žurke ipd.
-
zalafa - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 5. 2010
- Kraj: Polhov Gradec
tudi meni bi prišla prav kakšna čustveno dozorela prijateljica stara sem 27 let, obožujem letanje po trgovinah in neskončne kavice.sem iz polhovega gradca, tudi če si iz lj ali bližnje okolice, to ne predstavlja nobene težave - saj imamo prevoz
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]