Iščem prijateljico[Brez komentarjev]

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

kittyCAT00
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a kittyCAT00 » 28. Apr. 2010 15:55

Živjo
Sem celjanka, nism glih "osamljena" ampak nova poznanstva niso odveč, tko da če je kira kdaj za kako kavico itd. zasebno ;)
AanNchYkaA
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a AanNchYkaA » 28. Apr. 2010 20:39

heej. meni tudi lahko kera piše :). sej ne da sem obupana al karkoli ampak kšn nou folk je pa fajn spoznat :) tko da kr.. sem pa iz ljubljane stara 16 let
matejka26
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a matejka26 » 28. Apr. 2010 20:46

Sem iz okolice ljubljane stara 26 let :) Prijateljev ni nikoli preveč:)Tko da men tut lahko pišete:)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 28. Apr. 2010 20:52

Eno vprašanje: V zadnjih 6 objavah se vas je našlo 6 željnih prijateljstva. Zakaj se pa ve ne povežete med sabo? Same pišite, ne pa da le čakate druge, da vam bodo :wink: Samo dober nasvet z prejšnje strani ponavljam :)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 5. 2008
Kraj: Postojna

Neprebrana objavaNapisal/-a cvetkaaa » 29. Apr. 2010 13:24

^^Najbrž iščejo kako drugo kolegico glede na to, da so med njimi starostne razlike ali pa velike krajevne razlike. Če pa da ena informacije, jo najde tista, ki išče točno nekaj takšnega.
GoldFish91
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 5. 2010
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a GoldFish91 » 06. Maj. 2010 13:38

Čau folk :D tuki en tip s Kranja k študira v Ljubljani in bi rd spoznv kšnga frenda alpa frendico da bi mal pokofetkal pa mal se mel fajn :D Tko da mi lohka napišete na zasebno sporočilo pa si izmenjamo msn alpa fb alpa telefonske da smo v kontaktu in da se družmo an :wink:
Uživite :D
Lilah
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 14. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lilah » 06. Maj. 2010 14:18

A je katera tu, ki rada žura in hodi na partije? :) Jaz sem več ali manj v Lj, za žurat mi pa ni panike it tudi kam drugam (obala recimo). :wink:
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 06. Maj. 2010 20:07

GoldFish91 napisal/-a:Čau folk :D tuki en tip s Kranja k študira v Ljubljani in bi rd spoznv kšnga frenda alpa frendico da bi mal pokofetkal pa mal se mel fajn :D Tko da mi lohka napišete na zasebno sporočilo pa si izmenjamo msn alpa fb alpa telefonske da smo v kontaktu in da se družmo an :wink:
Uživite :D

kako pa to da si se ravno na cosmo forumu ponudu za kofetkanje in zuranje in tko? prefer women? :wink:
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 06. Maj. 2010 20:41

ja dddd!!!?? :lol:
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
GoldFish91
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a GoldFish91 » 06. Maj. 2010 23:03

inaa napisal/-a:
kako pa to da si se ravno na cosmo forumu ponudu za kofetkanje in zuranje in tko? prefer women? :wink:

Ja mam raj ženske prjatlce kokr moške, se pač bolš počutm v ženski družbi kokr v moški, k velik zveš kk ženske razmišlajo o tipih pa tko . . . :D, drgač sm pa na cosmotu gledu mal tele članke pol sm pa še na forum zašu pa sm vidu tole lepo temo pa sm mal napisu k bi rd spoznv nov folk :wink:
cvekica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a cvekica » 08. Maj. 2010 23:57

eto še ena tuki, k bi rada spoznala nove obraze, stara sem 18 let, iz okolice lj. sem skulirana, nimam otročjih for iz osnovne šole ipd. sebe lahko najbolše opišem s tem, če rečem, kakršen si ti do mene, sem jaz do tebe. sem strastna, trmasta in nepopustljiva škorpijonka, po drugi strani pa zvesta prijateljica, ki brani svoje prijatelje, sem tolerantna (briga me za barvo kože, vero, al kdo, kaj, zakaj ste), vesela, prijazna in seveda humorna, obožujem predvsem sarkastičen humor =) torej, če je kakšna bejba ali tipček, k rad/a hodi na kavice, razna druženja, naj piše na zs, pa se tipkamo dalje =))) drgač pa navijam za kavico čimprej k se spoznamo!
Uporabniški avatar
dolce_chicco
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 11. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a dolce_chicco » 14. Maj. 2010 11:09

Če je kateri tako dolgčas vmes kot meni (ko imam pavzo med učenjem ali ob vikendih ko bi naj žurala :D) in je iz Lj, ali pa tukaj študira in ostaja občasno tudi ob vikendih v Lj, let me know. :wink: Sem vedno odprta za nova poznanstva za kavice, žurke ipd. :)
zala123
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a zala123 » 16. Maj. 2010 15:39

A je tukaj kakšna iz Bežigrada slučajno?
aymee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a aymee » 19. Maj. 2010 17:31

hey... js bi tud rada spoznala ksno novo kolegico, stara sm pa 21 iz lj... poslusam največ narodno pa house, rnb..tko da če je kaksna z podobnim okusom mi lohka pise... pa tud vse druge seveda )
lep pozdravcek
Uporabniški avatar
zalafa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 5. 2010
Kraj: Polhov Gradec

Neprebrana objavaNapisal/-a zalafa » 26. Maj. 2010 14:29

tudi meni bi prišla prav kakšna čustveno dozorela prijateljica :D stara sem 27 let, obožujem letanje po trgovinah in neskončne kavice.sem iz polhovega gradca, tudi če si iz lj ali bližnje okolice, to ne predstavlja nobene težave - saj imamo prevoz :D

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]