Iščem prijateljico[Brez komentarjev]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Infatuation
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 10. 2007
Meni tudi lahko kateri piše.
Zadnjič spremenil Infatuation, dne 19. Apr. 2010 11:48, skupaj popravljeno 1 krat.
-
arrow - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 11. 2007
Samo en predlog za vse tiste, ki tuki objavte, da se vam lahko piše. Dejte raj izbrat kakšno punco, ki je to že napisala in ji ve pište. Namesto, da so pol tuki same objave v stilu: meni lahko pišete, jst bi spoznala kakšno prijateljico, to naredte same pa bo velik več dosežen.
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
^^ točno zdaj sem hotla vprašat, če tisti, ki pišejo sem, kdaj pomislijo, da bi pisali komu, ki je že prej dal sem ponudbo za druženje
ampak se mi zdi, kot da hočejo nekoga svežega, ki ni tako 'obupan' da bi iskal prijatelje na forumih
(obupan sem dala nalašč v narekovaje, da nebi kdo pomislil, da sem dejansko mnenja, da moreš za kaj takšnega bit obupan)
ampak se mi zdi, kot da hočejo nekoga svežega, ki ni tako 'obupan' da bi iskal prijatelje na forumih
(obupan sem dala nalašč v narekovaje, da nebi kdo pomislil, da sem dejansko mnenja, da moreš za kaj takšnega bit obupan)
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
Angel in devil shoes - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 12. 2009
Tudi jest opažam, da mi manjka žuranja ... Odkar smo se frendice poparčkale, nam časa za žur primankuje ... tako, da bi tudi jaz rada spoznala še kakšno novo frendico ... K mojmu tipu se tud ne da plesat ... jest pa bi kdaj še šla ven ... tak, da lah bi naredle kake cosmopolitan žurke a ?
Pišite mi na privat
lp
Pišite mi na privat
lp
Many of us spend half our time wishing for things, we could have, if we didn't spend half our time wishing. — Alexander Woollcott
- miška**
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 3. 2010
Sva mlad par(20 let), ki išče dekle ali par za druženje v prostem času. Sva bolj umirjene narave in bi potrebovala družbo za druženje ob vikendih, nakupih, kavicah... Sva iz okolice Kranja. Pogosto pa zahajava tudi v Ljubljano.
Nikoli ne zapusti tistega, ki ga ljubiš, zaradi tistega, ki ti je všeč.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov